Strøm til elbil

Sammenlign elselskaber og se om du kan finde en billigere elpris på din adresse ud fra dit estimerede forbrug.

1.000+

Mdl. brugere

30+

Elaftaler

2 ud af 3

Kan spare ved at skifte

Udvalgte udbydere
Priserne er senest opdateret: 22. oktober 2024

Her på siden har vi samlet et udvalg af elselskaber, som kan tilbyde strøm til elbiler på Billig-Strøm.dk.
Så kan du hurtigt og nemt sammenligne deres priser, og dermed finde en bedre aftale.

Indhold skrevet af: 

Indhold opdateret d. 20. september 2024

Indholdsfortegnelse

Derfor skal du sammenligne el-aftaler til elbil

Det er en god idé at sammenligne de forskellige el-aftaler, når du skal på udkig efter den bedste el-aftale til din elbil. De forskellige elselskaber kan nemlig tilbyde vidt forskellige el-aftaler, og der kan derfor være penge at spare ved at sammenligne deres elpriser på forhånd.

Sådan finder du billig strøm til elbil

Det kan være en uoverskuelig opgave at finde frem til den billigste el til elbilen, fordi der er så mange muligheder at vælge imellem. Her på siden har vi derfor samlet en overskuelig oversigt over de bedste elselskaber, som kan tilbyde attraktive el-aftaler til elbiler. Derudover kan du nedenfor læse mere om, hvad du skal være særligt opmærksom på, når du skal finde billig el til elbiler.

sammenlign-el-aftale-elbil

Sammenlign de bedste elpriser til elbiler

Vi anbefaler altid, at du sammenligner elpriser til elbiler, hvis du er på udkig efter billig strøm til elbilen. Det giver dig nemlig et bedre overblik over dine muligheder for strøm til elbilen, og dermed kan du hurtigere og nemmere spotte den billigste pris.

Øverst på denne har vi samlet en oversigt over vores udvalg af elselskaber på Billig-Strøm.dk, som kan tilbyde elaftaler til elbilen. Så kan du hurtigt og nemt sammenligne deres priser.

 

Vælg den rigtige el-aftale til elbilen

Først og fremmest skal du tage stilling til, hvilken el-aftale du foretrækker. Du kan vælge mellem 2 forskellige el-aftaler, når du skal have strøm til elbilen. Det drejer sig om en fast- og variabel elpris-aftale. 

Hvis du vælger en fastpris aftale, betyder det, at du betaler en fast pris per kWh hver måned uanset, hvor meget eller hvor lidt strøm du bruger. Dog betaler man ofte en lidt højere kWh-pris ved en fastpris aftale, og man har ikke mulighed for at udnytte de lave elpriser i non-peak timerne. 

Derudover har du mulighed for at vælge en variabel elpris-aftale. Det betyder, at din pris per kWh varierer alt efter, hvad elpriserne koster i det øjeblik, du bruger strømmen. Som udgangspunkt anbefales det at vælge en variabel el-aftale, når man er på udkig efter strøm til elbilen. Du har dermed mulighed for at udnytte de lave elpriser ved eksempelvis at oplade elbilen om natten.

Hvad er det bedste elselskab til elbil på Billig-Strøm.dk?

Det kan være svært at navigere rundt i de mange muligheder, når det drejer sig om strøm til elbiler. I dag kan du nemlig vælge mellem et hav af elselskaber, som tilbyde dig en elaftale til elbilen. Så hvilket selskab skal man vælge?

For at gøre det nemmere for dig, har vi samlet nogle af de mest populære elselskaber på Billig-Strøm.dk, som kan tilbyde el-aftaler til elbilen nedenfor.

Elselskab Type af e-aftale Mulighed for grøn strøm Mulighed for afregning
Nettopower
Variabel
Ja
Månedlig / kvartalsvis
NRGI
Variabel
Ja
Månedlig / kvartalsvis
Norlys
Variabel
Nej
Månedlig / kvartalsvis
Velkommen
Variabel
Ja
Månedlig / kvartalsvis

Hvad koster strøm til elbil?

Så hvad koster el til en elbil egentlig? Det er svært at komme med et konkret svar på, hvad en elbil koster i strøm, da det afhænger af flere faktorer. Først og fremmest afhænger det af, hvilken el-aftale, du har valgt til elbilen. Derudover afhænger det også af dit samlede strømforbrug og din foretrukne ladestander

Hvis du gerne vil holde elbilens strømforbrug så lavt som muligt, anbefales det, at du vælger en variabel elpris-aftale. Derudover bør du være opmærksom på elselskabernes kWh-priser, gebyrer og abonemmentsomkostninger.

Gå efter en lav kWh-pris

Hvis du gerne vil have billig strøm til elbilen, så kan det være en god idé at være særligt opmærksom på kWh-prisen. Her bør du nemlig gå efter det elselskab, som kan tilbyde den laveste kWh-pris, således du får den billigste strøm. Derudover bør du også være opmærksom på diverse gebyrer og abonnementsomkostninger, da disse kan variere mellem de forskellige elselskaber. 

Skræddersyet el-aftale til elbil

I dag ser vi flere og flere elbiler på vejene, og det har fået elselskaberne til at udtænke attraktive og skræddersyede el-aftaler til elbil-ejerne. Det kan derfor være en god idé at tjekke op på disse særlige el-aftaler, før du træffer det endelige valg.

På nuværende tidspunkt kan du eksempelvis finde skræddersyede el-aftaler hos følgende elselskaber:

skraeddersyet-el-aftale-elbil

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en elbil i strøm?

Hvor meget strøm bruger en elbil? Det er svært at sige, hvor meget strøm en elbil bruger. Det afhænger nemlig både af din valgte el-aftale, hvor ofte du kører i elbilen og dine foretrukne ladestander.

 

Hvordan finder jeg den bedste el-aftale til elbil?

Det kan være svært at navigere rundt i de mange el-aftaler, og derfor har vi her på siden samlet et overblik over de elselskaber, der kan tilbyde el-aftaler til en elbil.

Skrevet af

Maria
Maria er vores marketingkoordinator på Billig-Strøm.dk, og spiller en central rolle i at holde dig informeret om alt, hvad der rører sig inden for el-verdenen. Med mere end et års erfaring indenfor energibranchen, har Maria opbygget en solid videnbase indenfor branchen. Maria ved derfor, hvad man skal være særligt opmærksom på, når det handler om elselskaber og elpriser – og den viden ønsker hun at dele med dig. Derudover er Maria ansvarlig for vedligeholdelsen af hjemmesiden og sikrer, at den altid er fyldt med de seneste opdateringer og nyttige guides og blogindlæg, som kan hjælpe dig med at navigere rundt i elmarkedet.
Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Billig-Strom.dk er en annonceside

På Billig-Strom.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Billig-Strom er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.