Om os

Maria Stockfleth

Rolle: Marketinkoordinator

Uddannelse(r): Professionsbachelor i E-handel

Nuværende elselskab: NRGI

Har skiftet elselskab: 2 gange

Største strømsynder: Hendes opvaskemaskine

Hvem er Maria?

Maria er vores Marketingkoordinator hos Billig-Strøm.dk, og hun er med til at sikre, at du altid får den nyeste viden indenfor hele el-universet. Maria er derfor med til at vedligeholde siden, samtidig med at hun formidler hjælpsomme guides og blogindlæg, så du altid kan holde dig opdateret med de nyeste elpriser og viden.

Maria har selv skiftet elselskab 2 gange, hvor hun har haft fokus på at finde et godt elselskab til en billig pris. Til dagligt deler Maria lejlighed med 2 andre, og der er derfor stort fokus på at spare på strømmen i lejligheden.

Læs også disse guides

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Billig-Strom.dk er en annonceside

På Billig-Strom.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Billig-Strom er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.