Elselskab med månedlig betaling

Indholdsfortegnelse

Siden 2003 har du i Danmark frit kunne vælge, hvilket elselskab du gerne vil være medlem af. Derfor kan du i dag også frit vælge, om du har lyst til at være en del af et elselskab med månedlig betaling, eller om du vil betale din elregning hver 3. måned.

Sådan finder du et elselskab med månedlig betaling

Der er flere og flere elselskaber, der i dag giver deres kunder mulighed for at betale deres elregning pr. måned. Det kan nemlig for nogle bedre betale sig at sprede udgifterne ud over hele året, så de ikke får store regninger på én gang. Du kan let finde et elselskab med månedlig betaling. 

I øjeblikket giver disse elselskaber mulighed for at lave månedlig betaling af el:

Oversigt over elselskaber med månedlig betaling

Trustpilot
4.5/5
Trustpilot
4/5
Trustpilot
4.6/5
Trustpilot
3.9/5
Trustpilot
4.1/5
Trustpilot
4/5
Trustpilot
3.6/5

Hvor mange gange betaler man el om året?

Det mest normale er at betale sin elregning fire gange om året. Det behøver du dog ikke, hvis du hellere vil bruge et elselskab med månedlig betaling.

Du kan derudover også finde elselskaber med bagudbetaling. Finder du et elselskab med bagudbetaling, vil du også få et elselskab uden aconto-afregning. Det er, fordi du kommer til at betale for dit faktiske forbrug i stedet for det, elselskaberne forventer.

Det er dog ikke kun elselskaber med månedlig betaling, som er blevet mere populære. I dag finder du også elselskaber uden depositum, så du nemmere kan skifte fra elselskab til elselskab. Det koster dig ingenting, og selve processen med at skifte er utrolig hurtig. I mange tilfælde vil dit nye elselskab faktisk klare det meste for dig.

Der er derfor masser af muligheder for både at skifte elselskab og finde et elselskab, som har en betalingsløsning, der passer til dine ønsker. Vær dog opmærksom på, at nogle elselskaber med månedlig betaling har en abonnementspris, du skal betale hver måned. Det er ikke dem alle, der har det, så det kan være en fordel at finde et elselskab, der ikke koster dig noget om måneden – ud over dit forbrug.

elregninger-med-maedlig-betaling

Kan man betale sin elregning hver måned?

Betaler man el hver måned, eller kommer regningen samlet senere på året? Det er faktisk helt op til dig. Med månedsbetaling af el kan du få elregningen hver måned frem for et par gange om året. 

Du skal bare finde det rette elselskab, før dette er en mulighed. Det er nemlig ikke alle elselskaber, der tilbyder denne løsning endnu.

Kan jeg spare penge med månedsbetaling af el?

Du kommer som udgangspunkt ikke til at spare penge ved hverken månedsbetaling eller bagudbetalt el. Regningen kommer i sidste ende til at løbe op i det samme, når året skal gøres op, men det kan være mere overskueligt at have en månedsbetaling på sin elregning. 

I stedet for at skulle betale store beløb hvert kvartal kan du i stedet planlægge med mindre beløb hver måned, og det kan for mange være lettere at budgettere med. Du skal derfor vælge et elselskab med månedlig betaling, hvis du mener, det kan hjælpe dig med at have et bedre overblik over økonomien. 

Ellers kan du sagtens blive ved dit nuværende elselskab, medmindre du kan finde en billigere el-udbyder

Billig-Strom.dk er en annonceside

På Billig-Strom.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Billig-Strom er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.