Elselskab med månedlig betaling

I dag tilbyder flere og flere elselskaber muligheden for månedlig betaling.
Nedenfor har vi samlet en oversigt over de elselskaber, der tilbyder månedlig betaling på Billig-Strøm.dk. 

Indholdsfortegnelse

Siden 2003 har du i Danmark frit kunne vælge, hvilket elselskab du gerne vil være kunde hos – og det er en fordel for jer. Det betyder nemlig, at du selv har indflydelse på, hvem dit elselskab skal være og hvilke 

Derfor kan du i dag også frit vælge, om du har lyst til at være en del af et elselskab med månedlig betaling, eller om du vil betale din elregning hver 3. måned.

 

Sådan finder du et elselskab med månedlig betaling

Der er flere og flere elselskaber, der i dag giver deres kunder mulighed for at betale deres elregning pr. måned. Det kan nemlig for nogle bedre betale sig at sprede udgifterne ud over hele året, så de ikke får store regninger på én gang. Du kan let finde et elselskab med månedlig betaling.

Her på siden har vi samlet en oversigt over de elselskaber, som tilbyder månedlig betaling for el – dette inkluderer både månedlig aconto og bagudbetaling. 

 

Månedlig aconto eller bagudbetalt el?

Når du skal finde et elselskab med månedlig betaling, skal du først og fremmest afgøre, hvorvidt du ønsker et elselskab med månedlig aconto eller et elselskab uden aconto betaling. 

Hvis du vælger et elselskab med månedlig aconto, betyder det, at du betaler et aftalt beløb hver måned, som er baseret på, hvad elselskabet forventer, at du kommer til at bruge i strøm. 

Vælger du derimod et elselskab med månedlig bagudbetalt el, betyder det, at du betaler for den strøm, som du brugte sidste måned. Du betaler derfor for dit faktiske strømforbrug. 

Elselskaber med månedlig betaling

I dag kan du frit vælge mellem mange forskellige elselskaber, som tilbyder månedlig betaling – men hvilket skal man vælge.

Nedenfor har vi samlet en liste over de bedste elselskaber med månedlig betaling på Billig-Strøm.dk.

Disse elselskaber tilbyder månedlig betaling:

Elselskab med månedlig betaling Gebyr for mdr. betaling Pris pr. kWh Pris pr. måned
Nettopower
19 kr.
2,52 kr.
419 kr.
Gasel
0 kr.
2,49 kr.
415 kr.
Velkommen
0 kr.
2,59 kr.
431 kr.
Energi Fyn
0 kr.
2,57 kr.
428 kr.
Norlys
0 kr.
2,65 kr.
442 kr.
OK
0 kr.
2,52 kr.
420 kr.
NRGi
0 kr.
2,61 kr.
436 kr.
Energidrift
10 kr.
2,75 kr.
459 kr.
Go' Energi
0 kr.
2,77 kr.
462 kr.
AURA
0 kr.
2,77 kr.
462 kr.
Kärnfull Energi
0 kr.
2,83 kr.
472 kr.
Modstrøm
10 kr.
2,87 kr.
478 kr.
iWatt
10 kr.
2,95 kr.
491 kr.
B.Energy
0 kr.
3,04 kr.
507 kr.
Energi+
0 kr.
3,12 kr.
520 kr.
Vest Energi
29 kr.
3,14 kr.
532 kr.
Edison
10 kr.
3,45 kr.
576 kr.

Tabellen er senest opdateret februar 2024. Elpriserne er baseret på et årligt strømforbrug på 2.000 kWh, og priserne er for Vestdanmark. 
Vær opmærksom på, at priserne kan have ændret sig siden tabellen sidst blev opdateret, og priserne er forskellige i Vest- og Østdanmark.

*0 kr. for månedlig aconto afregning. Hvis du vil afregne månedligt for dit faktiske forbrug, vil du blive opkrævet et gebyr på 50 kr./måned.

Oversigt over elselskaber med månedlig betaling af el

Trustpilot
4.7/5
Trustpilot
4.2/5
Trustpilot
3.4/5

Billig-Strøm anbefaler NRGi og Gasel

Hos Billig-Strøm.dk ønsker vi, at du skal finde det bedste elselskab med månedlig betaling – og i den forbindelse kan vi anbefale, at du tager et kig nærmere på NRGi og Gasel, som begge tilbyder månedlig betaling.

Både NRGi og Gasel er nemlig to elselskaber, som altid kredser om deres kunder, så de føler sig som førsteprioritet. De ønsker nemlig at yde den bedste kundeservice, og det kommer til stort udtryk. Derudover kan NRGi og Gasel tilbyde nogle af de bedste strømpriser på markedet. 

Foretrækker du månedlig betaling for dit faktiske forbrug? Så kan dette sagtens lade sig gøre hos Gasel og NRGi. Her kan du nemlig kvit og frit vælge at afregne for dit faktiske forbrug hver måned til 0 kr. i gebyrer.

Disse elselskaber tilbyder også månedlig betaling

Trustpilot
3.7/5
Trustpilot
4.6/5
Trustpilot
4.3/5
Trustpilot
3.1/5
Trustpilot
4.5/5
Trustpilot
3.7/5
Trustpilot
4.3/5
Trustpilot
4.8/5
Trustpilot
3.8/5
Trustpilot
3.4/5
Trustpilot
4.3/5
Trustpilot
4.3/5
Trustpilot
4.1/5
Trustpilot
4.9/5
Trustpilot
4.3/5

Gå til udbyder

Elselskaber med månedlig aconto

Foretrækker du at betale aconto? Du kan sagtens finde et elselskab med månedlig aconto. Nedenfor kan du se, hvilke elselskaber, der tilbyder månedlig aconto på Billig-Strøm.dk.

Liste over elselskaber med månedlig aconto:

Bedste elselskaber uden aconto

Ved at vælge et elselskab uden månedlig aconto, betyder det, at du får lov til at afregne for dit faktiske strømforbrug – det er også det, man kalder bagudbetalt el. Nedenfor har vi samlet en liste over udvalgte elselskaber uden aconto på Billig-Strøm.dk

Liste over elselskaber med bagudbetaling:

Kan man betale sin elregning hver måned?

Betaler man el hver måned, eller kommer regningen samlet senere på året? Det er faktisk helt op til dig. Med månedsbetaling af el kan du få elregningen hver måned frem for et par gange om året. 

Du skal bare finde det rette elselskab, før dette er en mulighed. Det er nemlig ikke alle elselskaber, der tilbyder denne løsning endnu.

elselskaber-med-maenedlig-betaling

Kan jeg spare penge med månedsbetaling af el?

Du kommer som udgangspunkt ikke til at spare penge ved hverken månedsbetaling eller bagudbetalt el. Regningen kommer i sidste ende til at løbe op i det samme, når året skal gøres op, men det kan være mere overskueligt at have en månedsbetaling på sin elregning. 

I stedet for at skulle betale store beløb hvert kvartal kan du i stedet planlægge med mindre beløb hver måned, og det kan for mange være lettere at budgettere med. Du skal derfor vælge et elselskab med månedlig betaling, hvis du mener, det kan hjælpe dig med at have et bedre overblik over økonomien. 

Ellers kan du sagtens blive ved dit nuværende elselskab, medmindre du kan finde en billigere el-udbyder

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Kan man betale strøm månedligt?

Ja, det kan man godt. I dag tilbyder langt størstedelen af elselskaberne mulighed for månedlig betaling.

 

Hvilke elselskaber tilbyder månedlig betaling?

I dag tilbyder de fleste elselskaber månedlig afregning, og du kan derfor frit vælge mellem flere elselskaber. For at gøre det mere overskueligt for dig, har vi samlet en oversigt over de elselskaber, der tilbyder månedlig betaling her på siden.

Skrevet af Nicoline

Nicoline sørger for at vedligeholde al information på Billig-Strøm, og hjælper med at udvikle og formidle guides og blogindlæg om strøm. Hun arbejder målrettet på at gøre det nemmere for dig at tage en velovervejet beslutning, når du skal finde det rette elselskab.

Med flere års erfaring indenfor elmarkedet har Nicoline en solid baggrund og dyb forståelse for elselskaber og elpriser, og hun ved derfor, hvad man skal være opmærksom på, når man skal finde det bedste elselskab.

nicoline

Skrevet af Nicoline

Nicoline sørger for at vedligeholde al information på Billig-Strøm og hjælper med at udvikle og formidle guides, og blogindlæg om strøm. Hun arbejder målrettet på at gøre det nemmere for dig at tage en velovervejet beslutning, når du skal finde det rette elselskab.

Med flere års erfaring indenfor elmarkedet har Nicoline en solid baggrund og dyb forståelse for elselskaber og elpriser, og hun ved derfor, hvad man skal være opmærksom på, når man skal finde det bedste elselskab.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Billig-Strom.dk er en annonceside

På Billig-Strom.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Billig-Strom er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.