NRGi Handel

4.7/5

NRGi el arbejder for en renere planet og et velfungerende samfund.
Alt sammen til glæde for alle os der er her i dag, og alle dem, der skal tage over efter os.

nrgi

Nedenfor kan du sammenligne elaftaler hos NRGi med alle de øvrige elaftaler på Billig-Strøm.
Find den elaftale, som passer dig bedst.

Indholdsfortegnelse

Billig-strøm har lavet et samarbejde med NRGi, som er et elselskab med hovedsæde i Aarhus. Hos NRGi får man en fair pris på strøm og gennemskuelige elpriser. NRGi har et ønske om gennemsigtighed og derfor, har man heller ingen skjulte gebyrer.

 

NRGi Elhandel A/S

Hos NRGi elhandel elsker man strøm og man har en ambition om at værne om miljøet. Derfor investerer de i grønne projekter og arbejder blandt andet også for et grønnere lokalområde.

NRGi el har f.eks indgået et samarbejde med Green Mobility i Århus. Her stiller de elbiler til rådighed og som kunde hos NRGi, er der nogle attraktive fordele som man kan nyde godt af.

Du kan læse mere om fordelene og samarbejdet hos NRGi.

Produkter fra NRGi

NRGi Handel har elaftaler som passer til enhver præference.

Af el-produkter tilbyder de klimavenlig strøm eller strøm produceret fra vindmøller. Hvis ikke du går op i om strømmen er grøn, er der naturligvis også et helt almindeligt produkt, hvor du blot skal tage stilling til om du vil have en fast eller variabel elpris.

Desuden har de et produkt, som er skræddersyet til dig med elbil. Vælger du dette produkt, får du blandt andet billig strøm om natten. Det skyldes at efterspørgslen på el er mindre om natten, hvilket gør at elprisen om natten er lav.

 

NRGi elpriser

Er du ikke allerede kunde hos NRGi Handel a/s, er det heldigvis let at blive det. NRGi har som beskrevet et stort udvalg af elprodukter, så der er noget til enhver smag.

Står du overfor at skifte elselskab og vælger at blive kunde ved NRGi, så sørger de for at tage afsked med dit gamle elselskab. De melder flytning til elselskabet, du skal derfor ikke gøre noget som helst, udover at trykke på tilmeldingsknappen. Nemmere bliver det ikke.

NRGI elselskab tilbyder både nrgi kvartal privat/ og nrgi variabel privat. Nirgi kvartal er en fast elpris der bliver fastsat for et kvartal ad gangen, hvor du med nrgi variabel betaler for den aktuelle nrgi timepris.

NRGi Strøm

Udover at få strøm til konkurrencedygtige priser, er NRGi energi for andet år i træk, blevet kåret til branchens bedste kundeservice. Hos NRGi Handel, sætter man en dyd i, at hjælpe sine kunder og uanset hvilke spørgsmål kunderne måtte have, tager man hos NRGi sig god til kunderne.

NRGi yder personlig kundeservice 10 timer om dagen og hvis du skulle have spørgsmål udenfor telefontiderne, kan du benytte “Mit NRGi”.

På mit NRGi, kan du få selvbetjening i alle døgnets timer. Faktisk har NRGi udviklet sin egen app, som du kan hente til din smartphone. På den måde, har du altid et overblik over dit forbrug og regninger, lige ved hånden.

De mange glade og tilfredse kunder, kan da også afspejles i NRGis anmeldelser på trustpilot.

 

NRGI elhandel a/s anmeldelser

Mere end 4.000 personer har pr. dags dato anmeldt på NRGI Trustpilot. NRGI’s trustpilot ligger med en en flot score på 4,7. Her er hele 80% af nrgis anmeldelser med topkarakter.

Kontakt NRGi

Inde på nrgi.dk kan du finde mange flere informationer om nrgi århus mange services og nrgi el priser. På siden kan du også blive klog på, hvordan NRGI el kan hjælpe både privatpersoner og firmaer med at omlægge sig til grøn energi

Ønsker du at kontakte NRGI kan det nemt gøres på deres kundeservice nummer eller via mail. Derudover kan du finde svar på mange spørgsmål på deres hjemmesiden eller gennem NRGI app.

Elselskabets kontaktinformationer

Elselskabets kontaktinformationer

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvornår er el billigst hos NRGi?

Hvis du gerne vil bruge strømmen, når den er billigst, så kan det være en god idé at holde dig opdateret med elpriserne time for time.planlægge dit forbrug derefter.

 

Er NRGi et godt elselskab?

På nuværende tidspunkt har NRGi +4600 anmeldelser på Trustpilot. Baseret på anmeldelserne har NRGi fået en score på 4,7/5 stjerner. Det giver en god indikation af, at langt størstedelen af kunderne hos NRGi er meget tilfredse.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Billig-Strom.dk er en annonceside

På Billig-Strom.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Billig-Strom er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.