NRGI Elsalg

Vælg søgekriterier

Forventet kWh forbrug


Bopæl ift. Storebælt

Grøn strøm

Fast eller variabel

Udbydere

Estimeret pris
666 kr. pr. måned 1288 kr. pr. måned 1910 kr. pr. måned 2532 kr. pr. måned
400 øre pr. kWh

386 øre pr. kWh

382 øre pr. kWh

380 øre pr. kWh
6 mdr. binding
Fast pris
Grøn strøm
Opstartsperiode: 3 hverdage/arbejdsdage
Estimeret pris
722 kr. pr. måned 1400 kr. pr. måned 2077 kr. pr. måned 2755 kr. pr. måned
433 øre pr. kWh

420 øre pr. kWh

415 øre pr. kWh

413 øre pr. kWh
6 mdr. binding
Variabel pris
Grøn strøm
Opstartsperiode: 3 hverdage/arbejdsdage
Estimeret pris
726 kr. pr. måned 1407 kr. pr. måned 2089 kr. pr. måned 2770 kr. pr. måned
436 øre pr. kWh

422 øre pr. kWh

418 øre pr. kWh

416 øre pr. kWh
6 mdr. binding
Variabel pris
Grøn strøm
Opstartsperiode: 3 hverdage/arbejdsdage
Estimeret pris
730 kr. pr. måned 1416 kr. pr. måned 2101 kr. pr. måned 2787 kr. pr. måned
438 øre pr. kWh

425 øre pr. kWh

420 øre pr. kWh

418 øre pr. kWh
6 mdr. binding
Variabel pris
Grøn strøm
Opstartsperiode: 3 hverdage/arbejdsdage

Billig-strøm har lavet et samarbejde med NRGi, som er et elselskab med hovedsæde i Aarhus.

Hos NRGi får man en fair pris på strøm og gennemskuelige elpriser. NRGi har et ønske om gennemsigtighed og derfor, har man heller ingen skjulte gebyrer.

NRGi Elhandel A/S

Hos NRGi Elhandel elsker man strøm og man har en ambition om at værne om miljøet. Derfor investerer de i grønne projekter og arbejder blandt andet også for et grønnere lokalområde.

NRGi el har f.eks indgået et samarbejde med Green Mobility i Århus. Her stiller de elbiler til rådighed og som kunde hos NRGi, er der nogle attraktive fordele som man kan nyde godt af.

Du kan læse mere om fordelene og samarbejdet hos NRGi.

Produkter fra NRGi DK

NRGi Elhandel har elaftaler som passer til enhver præference.
Af el-produkter tilbyder de klimavenlig strøm eller strøm produceret fra vindmøller. Hvis ikke du går op i om strømmen er grøn, er der naturligvis også et helt almindeligt produkt, hvor du blot skal tage stilling til om du vil have en fast eller variabel elpris.

Desuden har de et produkt, som er skræddersyet til dig med elbil. Vælger du dette produkt, får du blandt andet billig strøm om natten. Det skyldes at efterspørgslen på el er mindre om natten, hvilket gør at elprisen om natten er lav.

NRGi elpriser

Er du ikke allerede kunde hos NRGi elsalg a/s, er det heldigvis let at blive det. NRGi har som beskrevet et stort udvalg af elprodukter, så der er noget til enhver smag.

Står du overfor at skifte elselskab og vælger at blive kunde ved NRGi, så sørger de for at tage afsked med dit gamle elselskab. De melder flytning til elselskabet, du skal derfor ikke gøre noget som helst, udover at trykke på tilmeldingsknappen. Nemmere bliver det ikke.

NRGi Strøm
Udover at få strøm til konkurrencedygtige priser, er NRGi for andet år i træk, blevet kåret til branchens bedste kundeservice. Hos NRGi Elsalg, sætter man en dyd i, at hjælpe sine kunder og uanset hvilke spørgsmål kunderne måtte have, tager man hos NRGi sig god til kunderne.

 

NRGi yder personlig kundeservice 10 timer om dagen og hvis du skulle have spørgsmål udenfor telefontiderne, kan du benytte “Mit NRGi”.

 

På mit NRGi, kan du få selvbetjening i alle døgnets timer. Faktisk har NRGi udviklet sin egen app, som du kan hente til din smartphone. På den måde, har du altid et overblik over dit forbrug og regninger, lige ved hånden.

De mange glade og tilfredse kunder, kan da også afspejles i NRGis anmeldelser på trustpilot.

Elselskabets kontaktinformationer 

Telefon nr. Mail Adresse
+45 70 11 45 00
service@nrgi.dk
Dusager 22, 8200 Aarhus N

Billig-Strom.dk er en annonceside

På Billig-Strom.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Billig-Strom er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.