Elpriser time for time | Se elpriser lige nu

Siden giver overblik over elpriser lige nu. Dagens elpris kan give et indblik i hvornår kWh-priserne er billigst, og dermed hvornår der er penge at spare, hvis du kan flytte dit elforbrug i de billigste timer. Følg de faktuelle elpriser døgnet rundt med grafen nedenfor og få overblik over hvad prisen er på el lige nu. Følg elpriserne time for time lige her.

Indholdsfortegnelse

Kilde: Nordpool.com og Energidata service

Priserne vises i kr./kWh inkl. moms.

Elpriser nu – Følg elpriserne time for time

Grafen gør det muligt at følge og se elpriser time for time fra Nordpool. Grafen giver overblik over el priser lige nu, gårsdagens el timepris samt elpriserne for dagen i morgen. De faktuelle timepriser på el for i morgen, vil være tilgængelig hver dag kl.13.

Har du interesse i at følge med i strømpriser lige nu, kræver det blot at du har en variabel el-aftale. Med en variabel el-aftale betaler du for den kWh-pris, der er på det pågældende tidspunkt. Har du valgt en fastprisaftale, betaler du en fast kWh-pris, hvilket gør at en timegraf som denne ikke kan bruges.

Elselskaber som tilbyder el timepris

En række elselskaber tilbyder el-aftaler med elpriser time for time. Vi har samlet de bedste elselskaber, som afregner for elprisen lige nu. Det gør det muligt at flytte forbruget til tidspunkter med de billigste elpriser i løbet af døgnet.

Trustpilot
4.8/5
Trustpilot
4.1/5
Trustpilot
4/5

Spar penge ved at følge strømpriser time for time

En graf med strømpriser lige nu, gør det muligt at planlægge sig til en billigere elregning. Det kræver dog at man følger dagens elpriser, men ønsker man at spare på strømmen er der penge at hente, ved at følge el priser i løbet af døgnet.

Der findes flere måder at spare på strømmen. Man kan blandt andet forsøge, at gøre elforbruget lavere ved små tiltag i hverdagen.

Følg elprisen time for time i app

Ønsker man at have adgang til den aktuelle elpris lige nu, er der en række apps så som Elberegner-app’en. Elberegner viser time for time den nuværende pris på el. Med en app bliver det nemmere og mere tilgængeligt at følge elprisen direkte fra din telefon. Appen er både tilgængelig i App store og Google Play

Grafen gør det overskueligt at gennemskue elprisen lige nu. Det kræver dog at man har en variabel elaftale, før det giver mening af følge energipriserne time for time. Med en variabel el-aftale afregner man efter markedsprisen også kaldt spotprisen. Har man i stedet en fast eller kvartal el-aftale er prisen fastsat på forhånd, hvilket gør at en graf med timepriser ikke kan bruges aktivt.

Elselskaber med elpriser time for time

Alle elselskaber afregner el time for time. Det eneste du skal være opmærksom på som forbruger er, at du har en variabel elaftale som følger spotprisen.

Nedenfor er der listet en række elselskaber, som tilbyder elpriser time for time.

Elselskaber - Elpriser time for time

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster el lige nu?

Prisen på el lige nu skifter time for time, dog kan man finde svaret ved at aflæse en elpris time for time graf. Derudover findes der også en række apps hvor el priser vises live.

Hvor kan jeg se elpriser live?

Elpriserne kan ses live gennem en graf med elpriser time for time. Det er både muligt på Billig-strom.dk eller med diverse elpris apps.

Billig-Strom.dk er en annonceside

På Billig-Strom.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Billig-Strom er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.