Elpriser time for time┃Se elpriser lige nu

På denne side kan du få et overblik over elpriserne lige nu.
Her kan du se hurtigt se elpriserne i løbet af dagen, så du kan planlægge dit forbrug derefter.

Se strømpriser lige nu

“Hvad koster strømmen lige nu?” – det er der nok mange, som undrer sig over. Nedenfor kan du hurtigt og nemt få et overblik over både de aktuelle elpriser i dag og elpriser i morgen. Grafen viser nemlig timepriser på el, så du hurtigt kan se, hvornår du kan få de laveste elpriser i dag.

Kilde: Nordpool.com og Energidata service

Priserne vises i kr./kWh inkl. moms.

Indholdsfortegnelse

Elpriser nu – Se elpriser time for time

Grafen ovenfor gør det muligt for dig at følge prisen på el lige nu – direkte fra Nordpool. Grafen giver nemlig et overblik over både strømpriser i dag, gårsdagens el timepris samt strømpriser i morgen. Med andre ord har du altså mulighed for at følge elpriserne over døgnet. Desuden er de oplyste elpriser inkl. moms og afgifter, så du kan se den samlede timepris på strøm.  

De aktuelle strømpriser for i morgen vil være tilgængelig i grafen hver dag kl. 13.00.

 

Grafen viser elpris inkl. afgifter

I vores graf har vi valgt, at de oplyste elpriser time for time skal være inklusiv alle afgifter. Det betyder, at elpriserne både inkluderer elafgift, transmissionsnettarif, systemtarif og omkostninger til netselskabet. Desuden har du også mulighed for at vælge dit netselskab, så prisen bliver endnu mere konkret.  

 

Hvad er prisen på strøm lige nu?

Hvad koster strøm i dag? Det er et godt spørgsmål. Elprisene skifter nemlig time for time, og det kan derfor være svært at holde styr den aktuelle elpris. På grafen ovenfor kan du hurtigt og nemt følge de aktuelle strømpriser time for time – så kan du hurtigt se vores strømpriser i dag.

Elpriserne følger udbud og efterspørgsel-princippet, og ofte vil elprisen derfor være væsentligt billigere i de tidsrum, hvor færrest bruger strøm. Det kan derfor være en god idé at holde øje med elprisen time for time, så du kan udnytte strømmen, når den er billigst.

 

Udnyt den lave elpris lige nu med en variabel el-aftale

Vil du også drage fordel af de lave elpriser i dag? Det kræver blot, at du har en variabel el-aftale, som netop giver dig mulighed for at udnytte de lave elpriser. Når du vælger en variabel el-aftale, betyder det nemlig, at du betaler den kWh-pris, der er gældende på det tidspunkt, hvor du bruger strømmen. Dermed får du mulighed for at have indflydelse på, hvor billig din elregning skal være. 

Hvilke elselskaber tilbyder el timepris?

I dag findes der efterhånden flere og flere elselskaber, som giver dig mulighed for at udnytte den laveste strømpris i dag. Nedenfor har vi samlet nogle af de bedst-anmeldte elselskaber, som afregner elpriser pr. time. Så kan du flytte forbruget til de tidspunkter med de laveste elpriser i løbet af døgnet.

Trustpilot
4.8/5
Trustpilot
4.1/5
Trustpilot
4.5/5

Spar penge ved at følge strømpriser time for time

Det er ikke altid lige let at holde styr på elpriserne time for time – og derfor har vi udviklet vores egen graf, som kan gøre det lettere for dig at være opdateret med elprisen lige nu. Så kan du hurtigt og nemt planlægge dit forbrug derefter – og dermed spare penge på elregningen. Vi har samlet nogle gode råd til dig, der gerne vil spare på strømmen lige her

 

Følg dagens elpris i app

Ved at bruge vores graf øverst på denne side, kan du hurtigt holde dig opdateret med elprisen i dag – men det kan faktisk gøres endnu nemmere. Hvis du vil have hurtigt adgang til elpriser i dag time for time, så kan dette lade sig gøre ved at følge elpriserne i en app til din smartphone. 

I dag findes der efterhånden en god håndfuld af apps, hvor du kan se dagens strømpriser time for time. En app gøre det nemmere og mere tilgængeligt at følge elprisen direkte fra din smartphone. 

Hvis du er på udkig efter en god app til at holde styr på elprisen i dag, så kan vi anbefale, at du tager et nærmere kig på Elberegner-appen. Den er både tilgængelig i App store og Google Play.

Elselskaber med elpriser time for time

Alle elselskaber afregner el time for time. Det eneste du skal være opmærksom på som forbruger er, at du har en variabel elaftale som følger spotprisen.

Nedenfor er der listet en række elselskaber, som tilbyder elpriser time for time.

Elpriser time for time

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster el lige nu?

Hvad er elprisen i dag? Og hvad koster strømmen nu? Prisen på strøm skifter time for time, og det kan derfor være svært at gennemskue. For at gøre det nemmere for dig, har vi udviklet vores egen graf, som viser strømprisen lige nu i form af time for time elpriser. Så kan du hurtigt og nemt holde dig opdateret med dagspriserne på el.

 

Hvor kan man se elpriser time for time?

Hvor kan man se pris på strøm i dag? Vil du også holde styr på dagens elpriser time for time? Det kan du heldigvis gøre på flere måder. Når du skal holde øje med dagens strømpriser, kan du se elpriserne i dag gennem vores graf øverst på denne side. Hvis du foretrækker at se elpriser i løbet af døgnet gennem din smartphone, kan vi anbefale Elberegner-appen.

 

Er det en god idé at følge elpriser live?

Hvis du gerne vil spare på strømmen derhjemme, kan det være en god idé at holde øje med prisen på strøm time for time. Ved at holde styr på strømprisen lige nu, kan du hurtigt se, hvornår du kan få de laveste elpriser, og dermed planlægge dit forbrug derefter.

Psst.. Har du 2 minutter?

Vi håber, at du har haft en god oplevelse på Billig-Strøm.dk. 

Vi ønsker altid at blive endnu bedre, og vi håber derfor, at du har lyst til at bedømme os på Trustpilot.

Billig-Strom.dk er en annonceside

På Billig-Strom.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Billig-Strom er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.