Om Billig-Strøm.dk

Startet i 2019

Billig-Strøm.dk blev startet tilbage i 2019 i Danmark, med en ambition om at skaffe billigere elpriser til danske forbrugere. Siden da har vi indhentet tilbud for hundredvis brugere.

Forbrugermagt

Gennem Billig-Strøm.dk indhenter du tilbud fra flere leverandører samtidig. Derved sparer du tid og giver dig de bedste sammenligningsmuligheder.

Kunderne siger:

Sammenlign elpriser

Servicen er 100 % gratis og uforpligtende.

Dine data videregives kun til de el-selskaber du selv vælger, og bruges ikke til andet.

Markedet for elpriser er fyldt med leverandører og diverse tilbud og det kan derfor være svært at navigere rundt i el-junglen.

Netop derfor har vi valgt at starte Billig-Strøm.dk tilbage i 2019.

Hos Billig-Strøm.dk skal det være hurtigt, nemt og overskueligt at finde frem til en elleverandør, som matcher din privatøkonomi. Ligeledes skal det være nemt at sammenligne de forskellige tilbud, sort på hvidt, så du ved hvad du får. Vi er en 100% uafhængig søgemaskine, der matcher dig med de billigste elpriser på markedet, baseret på dine kriterier.

Vision

Billig-Strøm.dk blev startet i 2019, med en vision om at skabe en online sammenligningstjeneste, som skulle gøre det lettere for forbrugerne at finde billig strøm. I dag har vi allerede hjulpet over 100.000 privatpersoner med at finde en billigere løsning og vi vil fortsætte med at gøre dette i 2020 og fremadrettet.

Mission

Vores mission er at give dig som privatperson og forbruger, de bedste forudsætninger for at finde en billigere el løsning. Vi sørger for at skabe et sammenligneligt grundlag, således du ikke er i tvivl om noget, når du indgår en ny aftale hos et elselskab.

For at du kun finder de bedste leverandører hos os, har vi defineret en række standarder, som de forskellige elselskaber skal leve op til. Dette er din garanti for vores objektivitet og din sikkerhed for, at samtlige udbydere er til at stole på.

Forretningsmodel

Billig-Strøm.dk er, og vil altid være, en 100% gratis service for forbrugeren. Måden hvorpå vores site forbliver up-to-date og vi kan fortsætte med at skrive informative artikler er, at de leverandører vi henviser til giver os en kommision, når du bliver kunde hos dem.

Det koster ikke dig ekstra, det er udelukkende leverandørerne, som betaler os for at facilitere et salg gennem vores sammenligningsportal.

Selvom vi modtager en kommission for at henvise vores kunder (dig) til vores samarbejdspartnere (leverandørerne), så går det aldrig ud over kvaliteten af vores service.

Dataindsamling

Hos Billig-Strøm.dk indsamler vi data omkring vores brugere og hvordan vores service bliver brugt. Årsagen til dette er, så vi løbende kan optimere vores hjemmeside og gøre den mere brugervenlig. Vi anbefaler at du læser vores privatlivspolitik for at få mere information omkring hvilke data vi indsamler.

Cookies

Billig-Strøm.dk anvender cookies. Dette gør vi med det primære formål at optimere brugervenlighed samt funktionalitet af vores sammenligningstjeneste.

Ansvarsfraskrivelse

Billig-Strøm.dk tager forbehold for eventuelle fejl, der måtte være hos de forskellige leverandører vi henviser til på siden. Dette kan f.eks. være ændringer i pris o.lign.

Har du fundet en fejl, eller støder du hovedet mod en mur, så må du meget gerne kontakte hos her, således vi kan få udbedret fejlen hurtigst muligt. Vi bestræber os på, at der er så få fejl som muligt og gennemgår derfor ugentligt de udbydere vi henviser til.

Ophavsret

Alt indhold på denne hjemmeside (https://billig-strom.dk) er beskyttet i henhold til ophavsretsloven og må ikke kopieres uden forudgående skriftlig samtykke fra Billig-Strøm.dk.

Finder du materiale på vores service, som er interessant, skal du rette henvendelse til os omkring dit formål.

CSR – Corporate Social Responsibility

Du kan naturligvis også tage kontakt via vores kontaktformular her.

Holdet bag Billig-Strøm.dk ser det som en “samfundsopgave” at tage del i ansvaret for omverdenen. Dette indebærer blandt andet beskyttelse af miljø, plante- og dyreliv og naturligvis mennesker i al almindelighed. Vi støtter hvert år en lang række foreninger og initiativer, som hver har fokus på et kerneområde.

Kontaktinformation

Du kan naturligvis også tage kontakt via vores kontaktformular her.

INDHOLDSFORTEGNELSE

Find den bedste strømaftale

Tjek om du også kan spare penge! Udfyld formularen og modtag tilbud fra flere udbydere – 100 % gratis og uforpligtende.

Kontakt os