Om Billig-Strøm

Hvem er vi?

Billig-strøm.dk er en sammenligningsside indenfor elprodukter og elpriser.

Vi ved godt, at det kan være vanskeligt at navigere rundt i elmarkedet, og det kan være endnu mere vanskeligt at afgøre, hvilken strømløsning der er den rette.

Formålet med Billig-Strøm er derfor, at det skal være nemmere for dig at finde den helt rette aftale. Vi har derfor skabt denne sammenligningsplatform, hvor du hurtigt og nemt kan sammenligne priser blandt de danske elselskaber, så du kan finde den rette strømaftale.

På Billig-Strøm kan du dog ikke kun sammenligne elpriser og elselskaber – vi deler nemlig også ud af en masse viden vedrørende varmepumper, jordvarme og solceller.

Hvordan virker det?

Det er ganske simpelt at bruge vores sammenligningstjeneste på Billig-strøm.

Alt, du skal gøre, er at udfylde vores beregner med oplysninger vedrørende dit strømforbrug og din husstand – og derefter går vores beregner straks i gang med at finde de bedste elselskaber til dig.

Med vores sammenligningstjenste sparer du timevis af arbejde, og vores beregner finder de bedste elselskaber på ganske få minutter.

Prøv vores beregner og find den rette strømaftale lige her.

Mød Teamet bag Billig-Strøm

daniel-300x282

Daniel Østergaard

Direktør

Morten-ny-300x282

Morten Jørgensen

Konceptudvikling

nicoline

Nicoline Høgh Stoubæk

Marketing Manager

Maria

Maria Stockfleth

Marketing Koordinator

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os gennem vores kontaktformular til højre. Vi forsøger at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Du kan også kontakte os på nedenstående:

Send en besked til os

Startet i 2019 

Billig-Strøm.dk blev startet tilbage i 2019 i Danmark, med en ambition om at gøre elmarkedet mere gennemskueligt, og på den måde gøre det nemmere for danske forbrugere, at se om de kan finde en billigere elaftale.

Spar tid og penge

Gennem Billig-Strøm.dk kan du gratis sammenligne priser fra flere leverandører samtidigt. Derved sparer du tid og du får bedre sammenligningsmulighedeer.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Billig-Strom.dk er en annonceside

På Billig-Strom.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Billig-Strom er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.