Om Billig-Strom.dk

Hvem er vi?

Billig-strøm.dk er en sammenligningsside inden for elprodukter og elpriser.

Det kan være uoverskueligt som forbruger at danne sig et overblik over elmarkedet, og hvilken el-aftale der egentlig er den billigste og bedste for dig.

Derfor har vi startet Billig-strøm.dk, så du nemmere kan sammenligne elpriser ét sted.

Hvordan virker det?

Det er super simpelt at bruge Billig-strøms gratis sammenligningstjeneste. Alt du skal gøre er at filtrere efter dine foretrukne søgekriterier i menuen øverst til venstre på forsiden. Du kan filtrere efter forventet kWh forbrug, bopæl, fast eller variabel pris samt andet.

Dernæst bliver de bedste el-aftaler til dit behov vist i feeded til højre, og du kan klikke videre til din valgte udbyder.

Mød Teamet

daniel-300x282

Daniel Østergaard

Direktør

Morten-ny-300x282

Morten Jørgensen

Konceptudvikling

nicoline

Nicoline Høgh Stoubæk

Marketing Manager

Maria

Maria Stockfleth

Marketing Koordinator

Kontakt os

Send os en besked gennem kontaktformularen her.

Du kan også kontakte os på nedenstående:

Send en besked

Startet i 2019

Billig-Strøm.dk blev startet tilbage i 2019 i Danmark, med en ambition om at gøre elmarkedet mere gennemskueligt, og på den måde gøre det nemmere for danske forbrugere, at se om de kan finde en billigere elaftale.

Forbrugermagt

Gennem Billig-Strøm.dk kan du gratis sammenligne priser fra flere leverandører samtidigt. Derved sparer du tid og du får bedre sammenligningsmulighedeer.

Billig-Strom.dk er en annonceside

På Billig-Strom.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Billig-Strom er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.