Energi Fyn

3.8/5

Energi fyn ønsker at udbyde energi til det moderne liv – både i dag og i fremtiden. Energifyn leverer løsninger der gør det enkelt og trygt at være kunde og andelshaver.

energi fyn

Nedenfor kan du sammenligne elaftaler hos Energi Fyn. Find den elaftale, som passer dig bedst.

Indholdsfortegnelse

Energi fyn – Fyns energi til hele Danmark

Energi fyn tilbyder energi rundt til hele Danmark, hvilket gør det attraktivt for mange danskere. Energifyn er ejet af mere end 210.000 andelshavere, som bliver udgjort af datterselskabet Vores elnets. Har du derfor en elmåler fra Vores Elnet, så er du andelshaver af Energi Fyn.

 

Skab overblik over energi fyn priser

Energi fyns elpris bliver fastsat alt efter spotprisen på el markedet. Vælger man Energi fyn variabel elpris afregner man efter den kWh-pris der ændres time for time. Det giver mulighed for at spare på strømmen i det dyre kWh timer, men dertil har du også nemmere ved at tilrettelægge dit forbrug efter, hvornår der er billig strøm i dag.

Vælger man som kunde at tilmelde sig Energi fyn fastpris bliver elprisen fastsat forud for det kommende kvartal.

Energi fyn anmeldelser

På Energi fyn trustpilot bliver man mødt af over 2.800 anmeldelser fra kunder, hvor de formår at få 5 stjerner på over 60 procent af anmeldelserne. De har generel fine anmeldelser, Energi Fyn er dog ikke været så god til at svare på deres anmeldelser det sidste stykke tid.

(Fra November 2022).

Kontakt Energi Fyn

Energifyn.dk giver et nemt og overskueligt overblik over hvilke former for produkter og ydelser de tilbyder. Her på siden kan du nemt skabe overblik over Energi fyn elpriser, men det er også muligt på deres egen hjemmeside.

Energi fyn udbyder både el til privatpersoner og erhverv. Ønsker du vejledning kan du finde svar på deres hjemmeside. Energi Fyn app er også gratis tilgængelig for alle deres kunder.

Elselskabets kontaktinformationer

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvornår er strøm billigst ved Energi Fyn?

Priserne på strøm varierer i løbet af dagen. Vi anbefaler derfor, at du holder øje med elpriserne time for time, så du kan få et hurtigt overblik over strømmen er billigst.

 

Er Energi Fyn et godt selskab?

Energi Fyn har på nuværende tidspunkt +3.400 anmeldelser på Trustpilot. På baggrund af disse anmeldelser har de fået en score på 3,7/5 stjerner, hvilket vurderes som en middel bedømmelse.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Billig-Strom.dk er en annonceside

På Billig-Strom.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Billig-Strom er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.