Zapp Energy

4.5/5

Hos Zapp Energy stræber de efter at skabe mere gennemsigtighed på elmarkedet, så du kan få en lavere elregning.

zapp energy

Nedenfor kan du sammenligne elaftaler hos Zapp Energy med alle de øvrige elaftaler på Billig-Strøm.
Find den elaftale, som passer dig bedst.

Indholdsfortegnelse

Vil du også have et elselskab, som både er til at stole på, gennemsigtig og tilbyder billig el? Så kan Zapp Energy være den helt rette udbyder for dig. Zapp Energy stræber nemlig efter at skabe mere gennemsigtighed på elmarkedet, så du kan få en lavere elregning. 

 

Få en gennemsigtig udbyder med Zapp Energy

Zapp Energy forstår godt, at elmarkedet kan være forvirrende at navigere rundt i – og det kan især være en udfordring at finde et godt og billigt elselskab.

Zapp Energy tilbyder derfor en enkel og gennemsigtig elaftale, hvor du får strøm til indkøbspris plus et månedligt gebyr på kun 25 kr. Der er gratis oprettelse og ingen binding, og du kan derfor frit ændre eller opsige din aftale, hvis du ønsker det.

En overskuelig elregning uden skjulte gebyrer

Zapp Energy er overbevist om, at gennemsigtighed og ærlighed er vejen frem. De forstår nemlig godt, at det kan være udfordrende at gennemskue en elregning – og det ønsker Zapp Energy at gøre op med. Som kunde vil du derfor modtage en overskuelig og gennemsigtig elregning hver måned, hvor det tydeligt fremgår, hvad du betaler, og hvem pengene går til.

 

Du betaler kun for dit faktiske forbrug

Hos Zapp Energy bliver du afregnet bagud, hvilket betyder, at du kun betaler for den strøm, du har brugt i den foregående måned. Dette skaber mere tryghed i budgettet, da du aldrig kommer til at betale mere, end du skal.

Ideel for dig med elbil

Vidste du, at Zapp Energy kan være det helt rette valg for dig med elbil? Hvis du har en aktiv serviceaftale gennem Zapp, kan du nemlig få refunderet op til 94 øre pr. kWh inkl. moms i elafgift. Zapp Energy er desuden den førende udbyder, der tilbyder elrefusion i Monta-appen.

Zapp Energy har også skabt en app, der gør det nemt for dig at følge med i elpriserne dagligt. I appen får du et klart og overskueligt overblik over dagens priser, så du kan få en billig opladning af din elbil derhjemme.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Billig-Strom.dk er en annonceside

På Billig-Strom.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Billig-Strom er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.