Nordisk Energi

4.3/5

Nordisk Energi er danskejet, og på deres hjemmeside lyder det bl.a.: “Vi tilbyder strøm der er til at forstå.”

nordisk-energi

Vi fandt desværre ikke frem til et produkt, der matchede dine søgekriterier.
Nedenfor har vi samlet de bedste elselskaber på Billig-Strøm.dk, som måske kan være interessante for dig.

Indholdsfortegnelse

Blandt de nye spillere på det danske elmarked finder vi dette elselskab, der har hovedsæde på Bredgade i København K. Ønsker du at vide mere om, hvad du kan forvente hos denne elleverandør, er du landet på den helt rigtige side. Herunder gør vi dig nemlig klogere.

 

Nordisk Energi – forskellige produkter

Som kunde ved Nordisk Energi slipper du for store regninger – du betaler nemlig kun aconto for de kWh, du historisk plejer at bruge og som er oplyst på din måler. Forventer du at dit strømforbrug falder kontakter du blot Nordisk Energi kundeservice som nedsætter din kommende regning med det samme, således betaler du så lidt som muligt måned for måned. Du bestemmer selv, om du vil have et produkt med en fast elpris, eller om dit elprodukt skal være med variabel pris. Uanset hvad du vælger, er din regning bagudbetalt måned for måned.

 

Vægt på ordentlig kundeservice

Elselskabet gør en dyd ud af at være der for sine kunder, og kan du derfor ikke finde svar på dine spørgsmål på hjemmesiden, har du mulighed for både at skrive og ringe til kundeservice, som vender tilbage inden for 24 timer.

Kontakt Nordisk Energi

Hos Nordisk Energi sætter de altid deres kunder i førsteprioritet. Du kan derfor forvente et elselskab, som tager sig god tid til at undersøge og besvare dine spørgsmål. Hvis du har yderligere spørgsmål til Nordisk Energi, kan du finde deres kontaktoplysninger i boksen til højre.

Elselskabets kontaktinformationer

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Er Nordisk Energi et godt selskab?

På nuværende tidspunkt har Nordisk Energi +300 anmeldelser på Trustpilot. Baseret på disse anmeldelser, har Nordisk Energi fået en score på 4,4/5 stjerner, hvilket indikerer, at deres kunder er tilfredse.

 

Tilbyder Nordisk Energi fastpris?

Ja, det gør de. Hos Nordisk Energi kan du både vælge en fast- eller variabel strømaftale.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Billig-Strom.dk er en annonceside

På Billig-Strom.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Billig-Strom er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.