Bestil nu og få en Beosound A1 med i velkomstgave

Få en Beosound A1

Når du bliver kunde hos velkommen får du en lækker højtaler fra B&O med i bestillingen til 0 kr.

Abonnement

Det koster 0 kr. i oprettelse og 0 kr. i abonnement. Giver dig besparelser på både kort og lang sigt.

Grøn el

Bæredygtig energi fra norske vandkraftværker og danske vindmøller.

Skift til Grøn strøm hos Velkommen

Skift nu og vælg mellem en kontant rabat eller en velkomstgave:

Tilbuddet gælder så længe lager haves. 

Strøm fra Velkommen

Billig strøm samarbejder med “Velkommen”, der er et billigt og enkelt elselskab. “Velkommen” tilbyder nemlig både certificeret grøn el fra vedvarende energikilder og en helt gratis oprettelse samt et abonnement på intet mindre end 0 kroner. 

Når den grønne strøm købes fra 0 kroner i abonnement, vil du opnå mærkbare besparelser på både lang og kort sigt – samtidig med, at du passer på klimaet.

Al strømmen hos “Velkommen” kommer fra grønne energikilder. Det meste af strømmen hentes fra de danske vindmøller, mens resten kommer fra norske vandkraftværker. “Velkommen” køber fra begge kilder, så de på den måde hele tiden kan sikre dig, at du får de billigste, grønne elpriser

 

Med “Velkommen” som dit elselskab bliver din tilværelse derfor både billigere, grønnere, men også mere simpel. Det gør den, fordi du får et elselskab, der også går op i, at du føler dig velkommen heri. Der er sat både tid og nærvær af til at hjælpe dig med alt, hvad du skulle få brug for hjælp til.

“Velkommen” byder dig derfor ind i et elselskab, der ikke vil forsøge at spise dig af med enormt høje priser på abonnementer. Her vil du, som kunde være i fokus – og “Velkommen” vil gøre deres ypperste for, at det er både let, sjovt og billigt at være med på deres grønne elvogn.

 

Klik på “Få tilbud nu“-knappen og find ud af, hvor nemt det er at skifte elselskab til Velkommen.