Varmepumpe

INDHOLDSFORTEGNELSE

Varmepumpetilbud – Spar op til 60%

Med Billig-Strom.dk kan du spare tid og penge ved at sammenligne flere uforpligtende tilbud fra godkendte varmepumpeinstallatører. Vores netværk af autoriserede leverandører strækker sig over hele Danmark. De leverer både luft til luft, luft til vand, samt jordvarmepumper.

Med vores leverandører:

  • Finder en løsning, der er tilpasset det danske klima og dit behov.
  • Giver en totalløsning inklusiv det lovpligtige serviceeftersyn.
  • Sikrer dig faglig kompetent service hele vejen.
  • Indhenter de tilskud som du er berettiget til.

Ved at klikke på “Indhent tilbud nu” og udfyldelse af efterfølgende skema, kan du nemt og hurtigt sammenligne de uforpligtende tilbud. Herefter er det op til dig og din økonomi, om du vil takke “ja” til et af dem.

Vores service er altid 100% gratis. Det er værd at overveje en varmepumpe, da man, hvis det er ens primære varmekilde, muligt at søge refusion af elafgiften. Det kan påvirke dine elpriser positivt. Refusionen sker via dit elselskab, hvis din bolig er registreret korrekt i BBR.

Billig-Strom.dk er en annonceside

På Billig-Strom.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Billig-Strom er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.