Hybrid solcelleanlæg med batterilager

Indhold skrevet af: 

Senest opdateret d. 7. juni 2024

Indholdsfortegnelse

Synes du, at det kunne være ret smart at producere din egen strøm og samtidig opbevare den i et batteri til senere forbrug? Så er et hybrid solcelleanlæg den rigtige løsning for dig. Prisen vil dog typisk være højere på denne type af solcelleanlæg, men her kan du heldigvis få de bedste tilbud i branchen ved at indhente tre tilbud på solceller med batteri fra vores samarbejdspartnere. Og det er helt uforpligtende og gratis.

Hvad er et hybrid solcelleanlæg med batteri?

Et hybrid solcelleanlæg med batteri fungerer på mange måder som et almindeligt solcelleanlæg. Forskellen er, at det hybride solcelleanlæg er tilkoblet et batteri, der giver dig flere muligheder i forhold til dit elforbrug. Du får med denne type af anlæg højere kvalitet af inverter og et batterilager, der typisk er produceret af lithium.

Du vil i mange tilfælde se dyrere priser på et solcelleanlæg af hybrid type. Det er først og fremmest på grund af den ekstra teknologi og selvfølgelig selve batterilageret, der medfølger. Efter monteringen og installationen af dit nye hybridanlæg vil du dog på længere sigt kunne tjene den ekstra investering hjem igen. Du har nemlig lettere ved at bruge al den strøm, som anlægget producerer, idet du kan bruge strømmen på alle tidspunkter af døgnet. Hvis du gerne vil høre endnu mere, kan du indhente tre tilbud fra vores professionelle samarbejdspartnere.

Solcelle-med-batteri-pris

Det giver dig først og fremmest mulighed for at sammenligne mellem flere løsninger, så du kan vælge den løsning, der passer bedst til dine ønsker og dit elforbrug. Derudover kommer du også i kontakt med installatører, der har masser af erfaring med hybride solceller med batteri. Du kan på den måde få svar på alle dine spørgsmål, inden du takker ja til et tilbud.

Fordele ved solceller med batteri

Der er store fordele ved at investere i solceller med batteri. Ved hjælp af et solcellebatterilager er du nærmest garanteret, at du kommer til at forbruge al den strøm, som dit hybridanlæg producerer. Det vil sige, at du ikke længere er afhængig af elnettet og svingende priser. Det betyder også, at du kommer til at nedbringe dit CO2-aftryk en hel del. Så det er altså også en investering, der hjælper klimaet.

En investering i solceller med batteri kan også være med til at øge værdien af din bolig. Der er nemlig rigtig mange, der er interesserede i at producere deres egen strøm. Får du ovenikøbet lavet en mere æstetisk løsning på dit hus, kan det give en betydelig forøgelse af husets værdi, hvilket især er gavnligt, hvis du har planer om at skulle skifte adresse i fremtiden.

Men den største fordel ved at vælge lige netop hybride solceller med batterilager er, at du kan opfange strømmen i løbet af dagen, hvor du måske er på arbejde, og bruge den på andre tidspunkter. Batteriet bliver nemlig opladet, så du ikke skal bekymre dig om, hvornår du forbruger strøm i hjemmet. 

Ender du med at producere mere strøm, end du kan forbruge, har du muligheden for at sælge strømmen til el-leverandører. Du kan altså ikke bare spare penge på din elregning med solceller med batteri, men faktisk også tjene penge på din investering ved at sælge overskydende strøm. 

Den største ulempe ved solceller med batterilager er prisen. Prisen vil ofte være noget højere end prisen på et anlæg uden batteri. Men det er her, vi kommer ind i billedet. Du kan nemlig klikke på knappen øverst på siden og få tre supergode tilbud på et hybrid solcelleanlæg med batterilager. Det er den hurtigste og nemmeste måde for dig at spare penge på og samtidig sikre dig, at alt bliver installeret korrekt.

Køb batteri til solcelleanlæg senere

Priserne på lithium-batterier er ret dyre. Det betyder, at din investering i et hybrid solcelleanlæg med batteri af lithium også bliver dyrere. Derfor kan du i mange tilfælde vælge at investere i et almindeligt solcelleanlæg og senere anskaffe dig et batteri til solcelleanlægget. Det betyder dog, at du ikke får alle goderne fra hybridanlægget med det samme, men det kan være en mulighed, hvis du synes, at prisen for et solceller med batteri er for høj.

Det bliver også svært at spare gode penge på selve lithium-batteriet. Disse batterier har nemlig enorm efterspørgsel, så priserne vil med stor sandsynlighed ikke falde det næste stykke tid. Vi anbefaler derfor, at man får fat i et hybridanlæg med batterilager så hurtigt som muligt.

Sælg din strøm med hybride solceller og spar penge

Du kan både spare og tjene penge ved at købe solceller med batteri til dit hus, og det er faktisk supersimpelt at sælge den overskydende strøm. Ved at kontakte en el-leverandør bliver du nemt koblet på elnettet, hvilket gør, at de kan videresælge den strøm, som du ikke selv kommer til at bruge. Afregningen af selve indtjeningen på strømmen kan variere efter flere forskellige parametre.

Men det bedste af det hele er, at prisen på el typisk er højest, når efterspørgslen på strøm er højest. Det er også her, hvor du i mange tilfælde vil sælge din overskydende strøm. På den måde kan du få mest muligt ud af dit hybride solcelleanlæg.

Find en god pris på solceller med batteri

Hvis du leder efter en god pris på batteri til solcelleanlæg, er du kommet til det rigtige sted. Vi samarbejder nemlig med nogle af branchens mest professionelle installatører, der kan tilbyde dig rigtig gode priser på hybride solceller. Det eneste, som du skal gøre, er at klikke på knappen her på siden, så du kan indhente tre tilbud fra vores samarbejdspartnere på solceller med batterilager.

Du bestemmer derefter helt selv, om du vil sammenligne med andre muligheder eller takke ja til en af de tre muligheder. Tilbuddene er uforpligtende og koster dig absolut ingenting. Du kan derfor snildt give det en chance for at se, hvad et splinternyt hybrid solcelleanlæg vil koste dig, og hvad du kan komme til at spare på dit elforbrug i fremtiden.

solceller

Læs mere om solcelleanlæg her

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvor længe holder et batteri til solcelleanlæg?

Det kommer lidt an på, hvilken type af batteri du vælger at investere i. Et lithium-batteri kan holde op til 20 år uden de store vedligeholdelsesomkostninger.

Skrevet af Maria

Maria er vores marketingkoordinator på Billig-Strøm.dk, og spiller en central rolle i at holde dig informeret om alt, hvad der rører sig inden for el-verdenen.

Med mere end et års erfaring indenfor energibranchen, har Maria opbygget en solid videnbase indenfor branchen. Maria ved derfor, hvad man skal være særligt opmærksom på, når det handler om elselskaber og elpriser – og den viden ønsker hun at dele med dig.

Derudover er Maria ansvarlig for vedligeholdelsen af hjemmesiden og sikrer, at den altid er fyldt med de seneste opdateringer og nyttige guides og blogindlæg, som kan hjælpe dig med at navigere rundt i elmarkedet.

Maria

Skrevet af Maria

Maria er vores marketingkoordinator på Billig-Strøm.dk, og spiller en central rolle i at holde dig informeret om alt, hvad der rører sig inden for el-verdenen.

Med mere end et års erfaring indenfor energibranchen, har Maria opbygget en solid videnbase indenfor branchen. Maria ved derfor, hvad man skal være særligt opmærksom på, når det handler om elselskaber og elpriser – og den viden ønsker hun at dele med dig.

Derudover er Maria ansvarlig for vedligeholdelsen af hjemmesiden og sikrer, at den altid er fyldt med de seneste opdateringer og nyttige guides og blogindlæg, som kan hjælpe dig med at navigere rundt i elmarkedet.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Billig-Strom.dk er en annonceside

På Billig-Strom.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Billig-Strom er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.