12 kW solcelleanlæg

Har du et stort elforbrug, og har du derfor brug for et solcelleanlæg, der kan hjælpe dig med at spare penge på strøm hvert år? Så er et 12 kW-solcelleanlæg den helt rigtige løsning for dig. Hos vores samarbejdspartnere kan du indhente tre uforpligtende og gratis tilbud, så du lettere kan tage det rigtige valg.

Hvad er et 12 kW solcelleanlæg?

Et 12 kW-solcelleanlæg er en af de mest effektive løsninger, hvis du gerne vil producere din egen strøm. Anlægget kan nemlig producere store mængder af energi, som du kan bruge i din bolig, hvis det er installeret og placeret korrekt. Det behøver du heldigvis ikke at bekymre dig om, hvis du henter tilbud gennem vores samarbejdspartnere. Her vil du altid blive mødt af professionelle installatører, der har en masse viden om anlægget.

Hvorfor få et solcelleanlæg på 12 kW?

Der er mange flere fordele end ulemper ved at få et 12 kW-solcelleanlæg. Den største ulempe er nemlig prisen på anlægget, da det er en ret stor investering at få sig et solcelleanlæg på 12 kW. Dog vil du hurtigt opdage de mange fordele.

Solcelleanlægget er både skånsomt over for klimaet, og du vil også se ændringer på din elregning. Du kommer nemlig til at producere store mængder af strøm på anlægget, og derfor slipper du for at bruge strøm fra elnettet.

Har du samtidig et batteri på solcelleanlægget, kan du spare på din strøm og anvende den på et senere tidspunkt. Begynder du derudover at have for meget strøm, kan du sælge strømmen til andre, som har mere brug for den. Du kan derfor både selv spare penge og faktisk tjene penge på din egen strømproduktion.

12-kW-solcelleanlæg

Hvis du synes, at alt dette lyder som noget for dig, bør du undersøge markedet for de bedste priser på 12 kW-solceller. I stedet for at du selv bruger en masse tid på det, kan du få de tre bedste tilbud tilsendt med det samme gennem vores samarbejdspartner.

Hvad koster et 12 kW solcelleanlæg?

Prisen på et 12 kW solcelleanlæg afhænger af størrelsen af anlægget og hvilken leverandør du vælger. Vær opmærksom på om installation er med i prisen inden du foretager dit endelige valg.

De billigste 12 kW solcelleanlæg kan du få for omkring 100.000 kr.

Læs om de forskellige modeller her

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget kWh producerer et 12 kW solcelleanlæg?

Et solcelleanlæg på 12 kW producerer ca. 12.000 kWh årligt, hvis anlægget er placeret mod syd og har en størrelse på omkring 60 m2. Produktionen kan dog variere pga. vejr og andre faktorer.

Billig-Strom.dk er en annonceside

På Billig-Strom.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Billig-Strom er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.