Samtykkeerklæring

Når du siger ja til marketingmateriale hos Billig-Strøm, giver du dit samtykke til at vi må kontakte dig via mail og telefon med marketingmateriale der kan indeholde, men er ikke begrænset til vores produkter og services, nyheder, tilbud, tips og tricks og meget mere. Det gælder indenfor energi, men kan også indeholde andre relaterede produkter og services fra Adlab ApS.

Det er frivilligt at afgive dit samtykke, og du kan til hver en tid trækkes tilbage. Dette gøres nemt ved at trykke “Afmeld” nederst i mailen, eller kontakte os direkte.

Din tilmelding gælder udelukkende kontakt fra Billig-Strøm og andre relaterede services fra Adlab, og vil ikke blive delt med tredjeparter. Såfremt din tilmelding indebærer kontakt fra tredjeparter, vil dette fremgå specifikt ved den specifikke tilmelding. Her gælder samme samtykke til at de tilknyttede virksomheder må kontakte dig på telefon, e-mail og lignende relateret til din forespørgsel.

Når vi sender dig markedsføring som beskrevet ovenfor, indsamler og behandler vi personoplysninger om dig. Læs mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger samt om dine rettigheder i forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger og cookiepolitik i Adlab ApS her:

Tilbagekaldelse af samtykke

Hvis du senere ønsker at trække dit samtykke tilbage, kan du til enhver tid gøre det ved at klikke på “Afmeld” i bunden af enhver e-mail, du modtager fra os.

Du kan også kontakte os på kontakt@billig-strom.dk.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Billig-Strom.dk er en annonceside

På Billig-Strom.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Billig-Strom er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.