Om os

Morten Jørgensen

Rolle: Konceptudvikling 

Uddannelse(r): MSc Economics and Business administration 

Nuværende elselskab: NRGI

Har skiftet elselskab: 2 gange

Største strømsynder: Vaskemaskinen

Hvem er Morten?

Morten er en af grundlæggerne af Billig-strøm.dk, og står for at vedligeholdelse samt udvikling af nye koncepter på siden. 

Han ønsker at levere et produkt af høj kvalitet og hvor brugervenligheden er i top, når det kommer til oplevelsen på siden. Det skal være nemt og overskueligt for forbrugeren at sammenligne energiløsninger og priser – uanset om du leder efter strøm, solenergi eller en varmepumpe

Morten har skiftet elselskab én gang, fordi det gik op for ham hvor nemt det er at skifte, da selskabet gør det meste af arbejdet for en. Samtidig oplevede han at spare penge hver måned, fordi han fandt en aftale der havde en billigere kWh-pris.

Mortens største strømsynder er hans vaskemaskine. Det er en ældre model og derfor har den ikke det bedste energimærke. Han overvejer stærkt at skifte den ud til en mere energivenlig en.

Hans bedste råd til at spare penge på elregningen er at have en billig, variabel elaftale og så prioritere sit forbrug efter, hvornår strømmen er billigst på døgnet. Man kan næsten ikke lade være, når man først er i gang.

Læs også disse guides

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Billig-Strom.dk er en annonceside

På Billig-Strom.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Billig-Strom er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.