Om os

Daniel Østergaard

Rolle: Direktør

Uddannelse(r): HTX

Nuværende elselskab: NRGI

Har skiftet elselskab: 1 gang

Største strømsynder: Ovn/komfur

Hvem er Daniel?

Daniel står for alt det kommercielle og sikrer optimale og relevante samarbejder, til gavn for både annoncører og brugere. Det er desuden hans opgave at alle involverede er tilfredse. Daniel er medejer og -stifter af Adlab ApS, som ejer Billig-strøm.dk, der blev lanceret i efteråret 2020 med første version.

Daniel har det store overblik, og forsøger hver dag i dialog med brugere og samarbejdspartnere, at gøre siden endnu bedre, så det bliver mindre komplekst at vælge den rigtige elaftale.

Daniel har skiftet elselskab én gang i forbindelse med en flytning, men er de seneste år blevet opmærksom på fordele ved at holde øje med elprodukterne på markedet. Man kan nemlig både spare penge og hjælpe den grønne omstilling ved løbende at sammenligne elpriser.

Daniels største strømsynder er formentlig hans ovn eller komfur, hvor han ofte bruger meget tid på at lave god mad, og dette ‘clasher’ desværre indimellem med timerne for spidsbelast, hvor han så både betaler både dyrt for selve strømmen, men også for transporttariffen.

Hans bedste råd til at spare penge på elregningen er vælge en variabel elaftale, og så planlægge sit forbrug i de billigste timer. Det er blandt andet derfor, at han på Elberegner.dk har udviklet en app, hvor man gratis kan holde øje med elpriserne time for time.

Læs også disse guides

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Billig-Strom.dk er en annonceside

På Billig-Strom.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Billig-Strom er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.