Om os

Cecilie Zeulner

Rolle: SEO praktikant 

Uddannelse(r): Professionsbachelor i E-handel

Nuværende elselskab: NRGI

Har skiftet elselskab: 1 gang

Største strømsynder: Amerikanerkøleskab 

p>Cecilie har været SEO-praktikant siden sommeren 2022 og sidder til dagligt for at udvikle og optimere indhold på siden. Cecilie synes det er vigtigt for den almindelige borger at vide, at det ikke er en stor ekstraudgift af skifte til grøn energi.

Cecilie har skiftet elselskab én gang, da hun igennem sit praktikforløb er blevet opmærksom på, at man kan få en billig el-aftale der samtidig støtter vedvarende energiformer.

Hendes største strømsynder er hendes amerikanerkøleskab, som trækker en del strøm.

Hendes bedste tip til at spare penge på elregningen er at investere i elspareskinner, så man ikke bruger strøm passivt.

Læs blogindlæg skrevet af Cecilie

Billig-Strom.dk er en annonceside

På Billig-Strom.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Billig-Strom er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.