Om os

Amanda Lundkvist

Rolle: SEO praktikant 

Uddannelse(r): Professionsbachelor i E-handel

Nuværende elselskab: NRGI

Har skiftet elselskab: 1 gang

Største strømsynder: Lyskæderne på altanen

Amanda har været SEO-praktikant siden sommeren 2022 og står til dagligt for at udvikle og optimere indhold på siden. Hun mener det er vigtigt, at kunne tilgå viden omkring forskellige energiløsninger og elpriser, så man kan tage en beslutning på et solidt grundlag.

Hun har skiftet elselskab én gang i forbindelse med en flytning, og oplevede hvor nemt det var at finde den billigste el-aftale ved at bruge en sammenligningstjeneste.

Amandas største strømsynder er hendes lyskæder på altanen, som hun ikke kan undvære i de mørke timer.

Hendes bedste råd til at spare penge på elregningen er, at bruge Elberegner app’en til at se elpriserne time for time.

Seneste blogindlæg

Billig-Strom.dk er en annonceside

På Billig-Strom.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Billig-Strom er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.