Strøm til fair elpriser og branchens bedste kundeservice to år i træk

Branchens bedste kundeservice 2021

Hos NRGI får du mere end bare gode priser på el. NRGI er nemlig blevet kåret til branchens bedste kundeservice for andet år i træk.

Billig strøm til din elbil

NRGI tilbyder et elprodukt, som er særlig fordelagtig til dig med elbil. Strømmen er selvfølgelig grøn

Grøn strøm

Mulighed for at vælge klimavenlig strøm fra vedvarende energikilder i Danmark. Strømmen kommer blandt andet fra danske vindmøller

Gennemskuelige elpriser - ingen skjulte gebyr

Skift nemt og gratis nu og få gode priser på el. Få Danmarks bedste kundeservice indenfor elbranchen. 

NRGI

Billig-strøm har lavet et samarbejde med NRGI, som er et elselskab med hovedsæde i Aarhus.

Hos NRGI får man en fair pris på strøm og gennemskuelige elpriser. NRGI har et ønske om gennemsigtighed og derfor, har man heller ingen skjulte gebyrer.

NRGI Elsalg

Hos NRGi Elsalg elsker man strøm og man har en ambition om at værne om miljøet. Derfor investerer de i grønne projekter og arbejder blandt andet også for et grønnere lokalområde.

 

NRGi el har f.eks indgået et samarbejde med Green Mobility i Århus. Her stiller de elbiler til rådighed og som kunde hos NRGi, er der nogle attraktive fordele som man kan nyde godt af. 

Du kan læse mere om fordelene og samarbejdet hos NRGi.

Produkter fra NRGi DK

NRGi Elsalg har elaftaler som passer til enhver præference.
Af el-produkter tilbyder de klimavenlig strøm eller strøm produceret fra vindmøller. Hvis ikke du går op i om strømmen er grøn, er der naturligvis også et helt almindeligt produkt, hvor du blot skal tage stilling til om du vil have en fast eller variabel elpris.

 

Desuden har de et produkt, som er skræddersyet til dig med elbil. Vælger du dette produkt, får du blandt andet billig strøm om natten. Det skyldes at efterspørgslen på el er mindre om natten, hvilket gør at elprisen om natten er lav.

NRGi Elsalg a/s

Er du ikke allerede kunde hos NRGi elsalg a/s, er det heldigvis let at blive det. NRGi har som beskrevet et stort udvalg af elprodukter, så der er noget til enhver smag.

Står du overfor at skifte elselskab og vælger at blive kunde ved NRGi, så sørger de for at tage afsked med dit gamle elselskab. De melder flytning til elselskabet, du skal derfor ikke gøre noget som helst, udover at trykke på tilmeldingsknappen. Nemmere bliver det ikke.

NRGi Strøm

Udover at få strøm til konkurrencedygtige priser, er NRGi for andet år i træk, blevet kåret til branchens bedste kundeservice. Hos NRGi Elsalg, sætter man en dyd i, at hjælpe sine kunder og uanset hvilke spørgsmål kunderne måtte have, tager man hos NRGi sig god til kunderne.

 

NRGi yder personlig kundeservice 10 timer om dagen og hvis du skulle have spørgsmål udenfor telefontiderne, kan du benytte “Mit NRGi”.

 

På mit NRGi, kan du få selvbetjening i alle døgnets timer. Faktisk har NRGi udviklet sin egen app, som du kan hente til din smartphone. På den måde, har du altid et overblik over dit forbrug og regninger, lige ved hånden.

De mange glade og tilfredse kunder, kan da også afspejles i NRGis anmeldelser på trustpilot. Du kan læse NRGis trustpilot anmeldelser her: https://www.trustpilot.com/review/www.nrgi.dk