Natur-energi er kåret til branchens mest bæredygtige brand

Kåret til mest bæredygtige brand

Natur-energi er blevet kåret til det mest bæredygtige brand i branchen.

Støt et godt formål

Samtidig med at du gør miljøet en tjeneste ved at vælge grøn strøm, har du også mulighed for at støtte et godt formål - Se hvem nedenfor

Alle produkter er grønne

Alle el-produkter er mærket med to grønne blade i mærkeordningen for grøn strøm.

Se alle elprodukter fra Natur-Energi: Alle er mærket med to grønne blade

Få grøn strøm til sort pris hos Natur-Energi. Skift nemt og gratis her.

Natur Energi

Billig-strøm samarbejder med Natur Energi, som er valgt til det mest bæredygtige brand i branchen og det er der god grund til. Hos Natur-energi har man kun elprodukter, som er mærket med to grønne blade i mærkeordningen for grøn strøm. Det betyder at alt den strøm de sælger, kommer fra vedvarende energikilder. Derfor er Natur Energi det perfekte elselskab, til dig som værner om klimaet og ønsker at gøre en forskel.

Natur-energi priser

Hos mange elselskaber, ser man at der bliver opkrævet en merpris for klimavenlig strøm. Men det er ikke tilfældet ved natur-energis elpriser. For selvom strømmen er grøn, er den ikke dyrere end almindelig strøm, det skal nemlig både give mening for dig og miljøet. Hos Natur Energi, får du altså gode priser på klimavenlig strøm.

Energiselskabet natur-energi a/s

Det er ifølge energiselskabet natur-energi a/s, svært at finde mere grøn strøm end det de tilbyder. Strømmen stammer nemlig 100% fra danske vindmøller. Samtidig kompenserer de for dit energiforbrug svarende til, det ikke var certificeret grønt.

Samtidig med at strømmen er så grøn, som den formentlig kan blive, støtter du gennem flere af el-produkterne også et godt formål. Natur-energi a/s samarbejder nemlig med flere organisationer, herunder:

  • Folkekirkens nødhjælp
  • WWF Verdensnaturfonden
  • Verdens Skove

Vælger du en elaftale, som støtter et godt formål gennem Natur-Energi, donerer du 20 kroner om måneden til en af ovenstående organisationer. På den måde kan vi sammen, værne om natur og dyreliv.

Natur el

Natur-Energi vil gerne gå forrest, når det kommer til at skubbe den grønne udvikling i den rigtige retning. Netop af den grund, tilbyder Natur-Energi udelukkende grønne produkter, så du kan være med til at gøre en forskel. De kalder deres strøm for: Grøn strøm til sort pris.
Du kan nemlig godt få billig el selvom den er grøn.

Skal du være med til at gå forrest, når det kommer til bæredygtig strøm? Klik på “Tilmeld nu” og skift elselskab nemt og ukompliceret til Natur-Energi, som er valgt til branchens grønneste elselskab.