Verdo

4.3/5

Verdo arbejder hver dag for at reducere co2 og derved sætte et bæredygtigt aftryk på fremtiden.

verdo

Vi fandt desværre ikke frem til et produkt, der matchede dine søgekriterier.
Nedenfor har vi samlet de bedste elselskaber på Billig-Strøm.dk, som måske kan være interessante for dig.

Indholdsfortegnelse

Verdo el Randers

Verdo har hovedsæde i Randers, men er en af de førende udbydere af biomasse samt fjernvarmeværker i Europa. Siden 1874 hvor Verdo blev skiftet har de formået at bygge et energikoncern der udbyder bæredygtig brændsel, grønne energianlæg, vand- og varmeforsyning og selvfølgelig el.

Ønsker du at benytte dig af grøn energi, er Verdo et rigtig godt bud. Verdo har udover at tilbyde grøn energi formået at reducere co2-udledningen med 99,3% fra deres kraftvarmeværk.

Verdo elpriser

De tilbyder både variable elpriser og fast kvartalpriser. Det giver forbrugeren mulighed for at vælge den verdo elpris som passer bedst alt efter behov.

Verdo variabel el er elpriser der bliver lavet på baggrund af spotprisen på el. En variabel elpris med verdo giver dig mulighed for at udnytte den billige strøm med lave kWh-priser.

Verdos faste elpriser bliver fastsat hvert kvartal. Med en verdo fast pris ændre kWh-prisen sig kun hvert kvartal, hvilket kan være med til at skabe ro omkring elpriserne. Ingen uforudsigelig høj elregning.

Oprettelsen koster 0 kr,  og 0 kr. i abonnement de første 6 eller 12 måneder. Herefter vil det koste 25 kr. for abonnement om måneden. Som Verdo kunde er der ingen binding.

 

Grøn strøm uden ekstra betaling

Hos Verdo benytter de udelukkende af grøn strøm. Grøn el bliver markeret med grønne blade ud fra de listede elprodukter. Det er en vigtig del af Verdos identitet af tilbyde grøn energi, derved har de valgt ikke at tage ekstra betaling. De ønsker at skabe en mere bæredygtigt udvikling, hvilket de gør det nemt for forbrugeren at hjælpe med til.

Verdo anmeldelser

Med lidt over 300 anmeldelser på Verdo trustpilot har de en score på 3,3, hvor en tredjedel af stemmerne er lavet med topkarakter. Kunderne har delte meninger angående kundeservicen, men det tyder på, at Verdo arbejder på at rette op på netop denne del.

(Fra November 2022).

Verdo kontakt

På verdo.com kan man finde information angående Verdo strøm og alle de andre ydelser de tilbyder. Verdo el leverer grøn strøm til både privatpersoner og erhverv. De udbyder en række el-aftaler, så man nemt kan finde den rette alt efter behov.

Ønsker du at blive klogere på spareråd eller mangler du blot vejledning til el, så sidder Verdo klar til at hjælpe på både mail og telefon.

Elselskabets kontaktinformationer

Elselskabets kontaktinformationer

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvornår er strømmen billigst ved Verdo?

Hvis du gerne vil holde øje med, hvornår strøm er billigst, så anbefaler vi, at du holder øje med elpriserne time for time. Det kan give dig et godt overblik over elprisen i løbet af dagen.

 

Er Verdo et godt selskab?

På nuværende tidspunkt har Verdo +500 anmeldelser på Trustpilot. På baggrund af disse anmeldelser, har de fået en score på 4,3/5 stjerner, hvilket er en god bedømmelse.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Billig-Strom.dk er en annonceside

På Billig-Strom.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Billig-Strom er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.