Velkommen

Populær

Få 400 kr. i rabat på din første regning

Trustpilot
4/5

Beosound A1

Trustpilot
4/5

Vælg søgekriterier

Forventet kWh forbrug


Bopæl ift. Storebælt

Grøn strøm

Fast eller variabel

Udbydere

Estimeret pris
712 kr. pr. måned 1392 kr. pr. måned 2073 kr. pr. måned 2753 kr. pr. måned
427 øre pr. kWh

418 øre pr. kWh

415 øre pr. kWh

413 øre pr. kWh
6 mdr. binding
Variabel pris
Grøn strøm
Opstartsperiode: 15 hverdage/arbejdsdage

Strøm fra Velkommen A/S

Billig strøm samarbejder med “Velkommen”, der er et billigt og enkelt elselskab. “Velkommen” tilbyder nemlig både certificeret grøn el fra vedvarende energikilder og en helt gratis oprettelse samt et abonnement på intet mindre end 0 kroner. 

Når den grønne strøm købes fra 0 kroner i abonnement, vil du opnå mærkbare besparelser på både lang og kort sigt – samtidig med, at du passer på klimaet.

Al strømmen hos “Velkommen” kommer fra grønne energikilder. Det meste af strømmen hentes fra de danske vindmøller, mens resten kommer fra norske vandkraftværker. “Velkommen” køber fra begge kilder, så de på den måde hele tiden kan sikre dig, at du får de billigste, grønne elpriser

Elpriser fra Velkommen

Med “Velkommen” som dit elselskab bliver din tilværelse derfor både billigere, grønnere, men også mere simpel. Det gør den, fordi du får et elselskab, der også går op i, at du føler dig velkommen heri. Der er sat både tid og nærvær af til at hjælpe dig med alt, hvad du skulle få brug for hjælp til.

“Velkommen” byder dig derfor ind i et elselskab, der ikke vil forsøge at spise dig af med enormt høje priser på abonnementer. Her vil du, som kunde være i fokus – og “Velkommen” vil gøre deres ypperste for, at det er både let, sjovt og billigt at være med på deres grønne elvogn.

Elselskabets kontaktinformationer 

Telefon nr. Mail Adresse
+45 70 80 78 00
kundeservice@velkommen.dk
Jenagade 22, 3. sal, 2300 København S

Billig-Strom.dk er en annonceside

På Billig-Strom.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Billig-Strom er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.