Velkommen

2.8/5

Alt samlet ét sted. Velkommen Strøm giver dig mulighed for at samle alt fra strøm til forsikringer ét sted. Som kunde hos Velkommen
får du gratis adgang til deres fordelsklub “KlubVelkommen”

velkommen

Nedenfor kan du sammenligne elaftaler hos Velkommen med alle de øvrige elaftaler på Billig-Strøm.
Find den elaftale, som passer dig bedst.

Indholdsfortegnelse

Velkommen strøm A/S

Billig strøm samarbejder med “Velkommen”, der er et billigt og enkelt elselskab. “Velkommen strøm” tilbyder nemlig både certificeret grøn el fra vedvarende energikilder og en helt gratis oprettelse samt et abonnement på intet mindre end 0 kroner. Når den grønne strøm købes fra 0 kroner i abonnement, vil du opnå mærkbare besparelser på både lang og kort sigt – samtidig med, at du passer på klimaet.

Al strømmen hos “Velkommen” kommer fra grønne energikilder. Det meste af strømmen hentes fra de danske vindmøller, mens resten kommer fra norske vandkraftværker. Velkommen strøm køber fra begge kilder, så de på den måde hele tiden kan sikre dig, at du får de billigste, grønne elpriser.

 

Hvem står bag Velkommen?

Direktøren bag Velkommen er Thomas Søgaard-Andersen, som også er ejer af elselskabet Netto-Power. Velkommen tilbyder alt fra el til forsikringer, og har knap 70.000 glade kunder i maj 2022.

 

Velkommen gavekort

Skift elselskab og få en gave ved oprettelsen. Når du tilmelder dig som ny kunde ved Velkommen, kan du ved tilmelding af grøn strøm få 400 kr. i rabat på din første elregning. Velkommen støtter op omkring grøn strøm, så derfor vil de gerne belønne deres kunder med en gave ved skift af elselskab.

 

Elpriser fra Velkommen

Med “Velkommen” som dit elselskab bliver din tilværelse derfor både billigere, grønnere, men også mere simpel. Det gør den, fordi du får et elselskab, der også går op i, at du føler dig velkommen heri. Der er sat både tid og nærvær af til at hjælpe dig med alt, hvad du skulle få brug for hjælp til.

“Velkommen” byder dig derfor ind i et elselskab, der ikke vil forsøge at spise dig af med enormt høje priser på abonnementer. Her vil du, som kunde være i fokus – og “Velkommen” vil gøre deres ypperste for, at det er både let, sjovt og billigt at være med på deres grønne elvogn. Velkommens el priser er grøn energi, hvilket både gavner dig og miljøet.

Velkommen anmeldelser

5.000 personer har pr. dags dato anmeldt på Velkommen strøm på trustpilot. Velkommen har en samlet score på 3,4 ud af 5. Cirka halvdelen af alle Velkommens anmeldelser har fået topkarakter.

(Fra Oktober 2022).

Kontakt Velkommen el

Elselskabet Velkommen sidder klar til at guide dig på både telefon og e-mail. Velkommen el tilbyder udelukkende grøn energi, og oven i det får man som kunde adgang til deres fordelsklub “KlubVelkommen”. 

“Alt samlet et sted” skriver de så fint på jeres side, Velkomen tilbyder nemlig meget mere end bare el. Bliv klogere på hvad ved at besøge deres side.

Elselskabets kontaktinformationer

Elselskabets kontaktinformationer

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Billig-Strom.dk er en annonceside

På Billig-Strom.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Billig-Strom er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.