Strømtid

2.7/5

Strømtid arbejder for en grønnere fremtid. 

stroemtid

Vi fandt desværre ikke frem til et produkt, der matchede dine søgekriterier.
Nedenfor har vi samlet de bedste elselskaber på Billig-Strøm.dk, som måske kan være interessante for dig.

Indholdsfortegnelse

Strømtid ApS

Strømtid er et elselskab, hvis primære mål er at levere vedvarende og grøn energi til elnettet. Som elselskab hjælper vi danskerne med at træffe et grønnere valg i hverdagen og gør det nemt at leve mere miljøvenligt. Strømtid tror på en bæredygtig fremtid og ønsker at skabe mere ren energi i en grønnere verden, hvor vi er mindre afhængige af fossile brændstoffer. Derfor har vi hos Strømtid valgt at dedikere os til udelukkende at sælge bæredygtig energi til vores kunder. Vores mission er at gå ned ad en grønnere vej og gøre en positiv forskel for miljøet sammen med vores kunder.

stroemtid

Strømtids værdier

Hos Strømtid er vi stolte af at levere grøn og bæredygtig energi til alle vores kunder, men det er ikke det eneste vi gør. Vi sætter også fokus på gennemsigtighed og kundeservice, da vi hos Strømtid mener, at det skal være let og ligetil at forstå ens elregning uden komplekse begreber. Derfor sørger vi for klar og tydelig kommunikation. Samtidig skal vores kunder også have en god oplevelse, når de kommunikerer med Strømtid. Til det har vi samlet et engageret hold af medarbejdere, som er klar til at hjælpe med alle spørgsmål, som nuværende og kommende kunder måtte have. Vi vil sikre at vores kunder føler sig trygge og godt informerede, når de vælger os som elleverandør.

Klimahelt og Klimahelt+

Hos Strømtid tilbyder vi to produkter, som begge hjælper med at gøre en forskel for klimaet: Klimahelt og Klimahelt+. Med begge produkter vil du udelukkende få grøn energi fra bæredygtige kilder, og du hjælper samtidig med at minimere din påvirkning af miljøet. Klimahelt er et godt valg, som giver grøn strøm fra vores indkøb af grønne certifikater. Udover dit strømforbrug skal du betale 15 kr. om måneden i abonnement. Ønsker du at tage et ekstra skridt for klimaet, kan du vælge Klimahelt+, som både inkluderer grøn strøm og 1 ton CO2-kompensation årligt. Klimahelt+ koster kun 10 kr. mere om måneden, så du kan gøre en endnu større forskel for miljøet.

stroemtid-aps

Sådan fungerer grøn strøm fra Strømtid

Der er mange elselskaber på markedet, som tilbyder grøn strøm. Dog kan det være svært at forstå, hvordan grøn strøm fungerer. Hos Strømtid gør vi det let at forstå: Grøn strøm produceres af bæredygtige energikilder som solceller, vindmøller og vandkraftværker. Eftersom det danske elnet blander grøn og sort strøm, kan ingen elselskaber garantere, at der leveres grøn strøm til dine stikkontakter. Alligevel er det vigtigt at vælge grøn strøm. Jo flere danskere, som vælger at betale for grøn strøm, jo større andel af strømmen på elnettet vil komme fra bæredygtige kilder, og jo mere efterspørgslen på grøn strøm stiger, jo mindre efterspørgsel vil der være på sort strøm, hvilket i sidste ende mindsker udledningen af CO2.

Skal Strømtid være din elleverandør?

Der kan være gode fordele i at vælge et energiselskab, som kun køber grøn og bæredygtig strøm til sine kunder. En af de bedste grunde til at skifte til et grønt energiselskab er, at du aktivt hjælper os på vej hen til en grønnere verden ved at sænke udledningen af CO2. Vil du gerne skifte elselskab, kan du tage kontakt Strømtids kundeservice for at høre mere om priser på el og produkter, samt hvilke fordele der kan være for dig.

Strømtids kontaktinformationer

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Billig-Strom.dk er en annonceside

På Billig-Strom.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Billig-Strom er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.