Strømlinet

4.7/5

Strømlinet går ind for gennemskueligt, enkelt og klimavenligt el til Danmark. De støtter grøn omstilling ved udelukkende at tilbyde klimavenlig el.

stroemlinet

Vi fandt desværre ikke frem til et produkt, der matchede dine søgekriterier.
Nedenfor har vi samlet de bedste elselskaber på Billig-Strøm.dk, som måske kan være interessante for dig.

Indholdsfortegnelse

Strømlinet, en virksomhed med fokus på god kunderservice og grøn omstilling. De ønsker at skabe en gennemskuelig, enkel og klimavenlig tilgang til deres el- og gaskunder. Ingen forvirrende introtilbud, hvor elprisen pludselig stiger efter 6 måneder som kunde. Strømlinet sørger for at du som kunde ikke føler dig snydt.

Vindenergi eller solenergi? Strømlinets el priser

Strømlinet tilbyder grøn strøm til deres kunder, hvilket bliver produceret gennem vindenergi eller solenergi. El produktet Vindenergi er certificeret grøn strøm fra vindmøller. Her afregner du afhængig af tidspunktet, det giver kunden mulighed for at tilrettelægge elforbruget til den billigste strømlinet kWh pris.

Deres el produkt Solenergi er certificeret grøn strøm fra et solcelleanlæg. Her får man gennemskueligt el priser, hvor man kun betaler for indkøbsprisen + 2 kr. om dagen. Dertil er der ingen binding ved Strømlinet Solenergi.

 

En virksomhed med fokus på kunderne

Der bliver lagt mange kræfter i at skabe så god en kundeoplevelse som muligt inde på stromlinet.dk. Hjælpen er ikke langt væk, da man på hjemmesiden finder svar på det meste. Skulle der være et opfølgende spørgsmål eller andet, så sidder deres kundeservice klar til at hjælpe og vejlede.

Strømlinet anmeldelser fra Trustpilot

På strømlinet trustpilot finder man lidt over 600 anmeldelser fra kunderne. Med en flot score på 4,6, er over 75% af alle anmeldelserne bedømt med topkarakter. Det flotte resultat skyldes selvfølgelig at kunderne er tilfreds med det produkt Strømlinet udbyder, men bestemt også grundet den utrolig gode kundeservice de har.

Kunderne føler sig godt vejledt og hørt, hvilket Strømlinet bliver belønnet med blandt de skrevne anmeldelser.

(Fra November 2022).

Kontakt Strømlinet

Strømlinet.dk, har en nem og overskuelig hjemmeside. Hvis du har spørgsmål angående deres produkter eller ønsker at læse mere angående Strømlignet som virksomhed, kan du igennem deres hjemmeside få svar på det meste.

Strømlinet sidder klar I deres kundeservice til at hjælpe med eventuel spørgsmål om Strømlinet priser eller generelt vejledning til strømlinet som elselskab. De kan kontaktes på telefon, mail eller gennem deres chatbot på hjemmesiden.

Elselskabets kontaktinformationer

Elselskabets kontaktinformationer

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Er Strømlinet billigst?

Ifølge Strømlinet viser prisudviklingen, at deres elpriser er billigere end markedsprisen. Desuden kan Strømlinet tilbyde en elaftale, som hedder “Prisgaranti”, som sikrer, at du betaler en endnu lavere elpris.

 

Er Strømlinet et godt selskab?

På nuværende tidspunkt har Strømlinet +730 anmeldelser på Trustpilot. Baseret på disse anmeldelser, har de fået en score på 4,6/5 stjerner. Det giver en indikation af, at Strømlinet har tilfredse kunder.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Billig-Strom.dk er en annonceside

På Billig-Strom.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Billig-Strom er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.