Preasy

3.8/5

Preasy er et elselskab, som ønsker at gøre en forandring. Når du er kunde hos Preasy støtter du derfor også PlanBørnefonden. 

Vi fandt desværre ikke frem til et produkt, der matchede dine søgekriterier.
Nedenfor har vi samlet de bedste elselskaber på Billig-Strøm.dk, som måske kan være interessante for dig.

Indholdsfortegnelse

Preasy er et elselskab, som har erfaring med i bagagen. Preasy drives nemlig af Energive, som er elleverandør til erhvervsdrivende – og de ved derfor, hvad de snakker om.

 

Støtter PlanBørnefonden

Preasy er ikke et ganske almindeligt elselskab – hos Preasy ønsker de nemlig at bidrage til en bedre verden. Preasy har derfor indgået et samarbejde med PlanBørnefonden, hvor de støtter med 100 kr., pr. aktivt betalende kunde. Støtten til PlanBørnefonden bidrager til bedre vilkår inden for områderne klima, sundhed, nødhjælp og skole. 

 

Et elselskab med fokus på kundetilfredshed

Preasy har ikke kun fokus på at skabe en bedre verden – de ønsker også at yde den bedste service. For at skabe de bedste vilkår for deres kunder, tilbyder Preasy både konkurrencedygtige elpriser og fleksible strømaftaler, som giver kunderne mulighed for at finde en strømaftale, som matcher deres strømforbrug. 

Kontakt Preasy

Hvis du skulle have spørgsmål vedrørende Preasy som virksomhed eller deres strømaftaler, så er du altid velkommen til at kontakte deres kundeservice. Preasy sætter en ære i at yde god kunderservice, og de står altid klar til at hjælpe dig.

Elselskabets kontaktinformationer

Elselskabets kontaktinformationer

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Preasy?

Preasy er et elselskab, hvis primære formål er at skabe en forandring. Preasy har derfor indgået et samarbejde med PlanBørnefonden, hvor de donerer 100 kr. pr. aktivt betalende kunde. Derudover er de et elselskab, som har mange års erfaring i bagagen, da de har leveret strøm til erhvervsdrivende i mange år.

 

Er Preasy et godt selskab?

På nuværende tidspunkt har Preasy +26 anmeldelser på Trustpilot. Baseret på disse anmeldelser, har de opnået en score på 4,4/5 stjerner. Det indikerer, at kunderne hos Preasy er godt tilfredse.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Billig-Strom.dk er en annonceside

På Billig-Strom.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Billig-Strom er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.