OK el

4.4/5

OK er et velkendt firma – og specielt på brændstofsområdet er de hos de fleste danskere kendte som stedet, hvor man når man vælger at tanke brændstof støtter lokalsporten

ok udbyder

iconForventet kWh forbrug


Tilbyder månedlig betaling

iconBopæl ift. Storebælt

iconGrøn strøm

iconFast eller variabel

iconUdbydere

OK EL FLEX
 • 6 mdr. binding
 • Variabel pris
Estimeret pris
Baseret på forsyningstilsynets aktuelle priser inkl. alle afgifter.

677 kr./md. 1331 kr./md. 1985 kr./md. 2639 kr./md.
406 øre pr. kWh

399 øre pr. kWh

397 øre pr. kWh

396 øre pr. kWh
GRØN OK EL FLEX
 • 6 mdr. binding
 • Variabel pris
 • Grøn strøm
 • Er produktet markeret med et blad, er strømmen baseret på 100% vedvarende energikilder, uden yderligere klimatiltag.
Estimeret pris
Baseret på forsyningstilsynets aktuelle priser inkl. alle afgifter.

698 kr./md. 1373 kr./md. 2048 kr./md. 2723 kr./md.
419 øre pr. kWh

412 øre pr. kWh

410 øre pr. kWh

408 øre pr. kWh
Indholdsfortegnelse

God service hos OK EL

Hvis du vælger OK som elselskab, så kan du forvente konkurrencedygtige elpriser, behagelig kundeservice og ikke mindst billig el. Du kan desuden holde øje med dit elforbrug online.

OK billig strøm

Hvis du ønsker billig strøm og har en variabel elpris kan du bruge den billige strøm ved at følge ok strøm priser. På deres hjemmeside kan du findes ok el pris lige nu, hvilket gør det muligt at spare på strømmen når den er billigst.

OK el priser

Ok udbyder grøn energi samt miljørigtig el til konkurrencedygtige priser. Den grønne el kommer fra vedvarende energikilder rundt omkring i Danmark. Med OK els variable priser får du mulighed for at følge dit strømforbrug online. Vælger du Grøn OK el flex pris støtter vi grøn energi, og får ved oprettelse en velkomstpakke til en værdi af 500 kr. Ved oprettelse hos OK betaler du 0 kr i abonnement og gebyrer.

Støt lokalsporten med OK energi

Som kunde ved OK energi får du ved et OK benzinkort eller ved brug af appen mulighed for at støtte din lokale sportsklub. Hver gang du tanker bilen støtter du automatisk med 5 øre pr. liter. Du kan derudover selv være med til at vælge frit mellem hvilken af de 2000 klubber du ønsker at støtte.

Har du både benzinkort og køber din el fra OK, så fordobler OK støtten til den valgt klub. Det vil sige hele 10 øre pr liter du tanker. Støt nemt din lokalklub med OK el.

Fordele
 • Åben kundeservice 24 timer i døgnet

 • Støtter lokalsporten

 • Velkomstpakke til en værdi af 500 kr
Ulemper
 • Ikke den billigste pris på elmarkedet

OK el anmeldelser

Med over 15.000 anmeldelser på trustpilot har OK el foreløbig en score på 4,4, her er over 60% af stemmerne lavet med topkarakter. OK’s kunder er generelt meget tilfreds, både hvad angår el, ladestander og benzinkort mm.

(Fra Oktober 2022)

Ros fra kunderne til OK

 • Nem og brugbar app
 • Super flinke, god rådgivning og kompetente

Kritik fra kunderne til OK

 • Høje aconto priser
 • Problemer med at komme igennem til kundeservice

Kontakt OK

Hos ok.dk kan du blive klogere på alt fra el, ladebokse til mobiltelefoni og forsikringer. De udbyder en stor række produkter, hvilket gør det muligt at samle en masse ydelser samme sted. OK el hjælper både privatpersoner, erhverv og det offentlige, hvor de sidder klar i kundeservice 24 timer i døgnet.

Ok energi kan kontaktes på både telefon og email. Har du spørgsmål kan du finde svar på det meste inde på ok.dk.

Elselskabets kontaktinformationer

Billig-Strom.dk er en annonceside

På Billig-Strom.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Billig-Strom er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.