OK el

4.2/5

OK er et velkendt firma – og specielt på brændstofsområdet er de hos de fleste danskere kendte som stedet, hvor man når man vælger at tanke brændstof støtter lokalsporten

ok

Nedenfor kan du sammenligne elaftaler hos OK. Find den elaftale, som passer dig bedst.

Indholdsfortegnelse

God service hos OK EL

Hvis du vælger OK som elselskab, så kan du forvente konkurrencedygtige elpriser, behagelig kundeservice og ikke mindst billig el. Du kan desuden holde øje med dit elforbrug online.

 

OK billig strøm

Hvis du ønsker billig strøm og har en variabel elpris kan du bruge den billige strøm ved at følge ok strøm priser. På deres hjemmeside kan du findes ok el pris lige nu, hvilket gør det muligt at spare på strømmen, da du kan planlægge dit forbrug efter, hvornår el er billigst.

OK el priser

Ok udbyder grøn energi samt miljørigtig el til konkurrencedygtige priser. Den grønne el kommer fra vedvarende energikilder rundt omkring i Danmark. Med OK els variable priser får du mulighed for at følge dit strømforbrug online. Vælger du Grøn OK el flex pris støtter vi grøn energi, og får ved oprettelse en velkomstpakke til en værdi af 500 kr. Ved oprettelse hos OK betaler du 0 kr i abonnement og gebyrer.

 

Støt lokalsporten med OK energi

Som kunde ved OK energi får du ved et OK benzinkort eller ved brug af appen mulighed for at støtte din lokale sportsklub. Hver gang du tanker bilen støtter du automatisk med 5 øre pr. liter. Du kan derudover selv være med til at vælge frit mellem hvilken af de 2000 klubber du ønsker at støtte.

Har du både benzinkort og køber din el fra OK, så fordobler OK støtten til den valgt klub. Det vil sige hele 10 øre pr liter du tanker. Støt nemt din lokalklub med OK el.

 

OK el anmeldelser

Med over 15.000 anmeldelser på trustpilot har OK el foreløbig en score på 4,4, her er over 60% af stemmerne lavet med topkarakter. OK’s kunder er generelt meget tilfreds, både hvad angår el, ladestander og benzinkort mm.

Kontakt OK

Hos ok.dk kan du blive klogere på alt fra el, ladebokse til mobiltelefoni og forsikringer. De udbyder en stor række produkter, hvilket gør det muligt at samle en masse ydelser samme sted. OK el hjælper både privatpersoner, erhverv og det offentlige, hvor de sidder klar i kundeservice 24 timer i døgnet.

Ok energi kan kontaktes på både telefon og email. Har du spørgsmål kan du finde svar på det meste inde på ok.dk.

Elselskabets kontaktinformationer

Elselskabets kontaktinformationer

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Er OK billigst?

OK kan tilbyde strøm til konkurrencedygtige elpriser. Hvis du er på udkig efter det billigste elselskab, så kan du se vores oversigt over de billigste elselskaber i Danmark lige her.

 

Er OK et godt selskab?

OK har på nuværende tidspunkt +18.700 anmeldelser på Trustpilot. På baggrund af disse anmeldelser, har de fået en score på 4,5/5 stjerner, hvilket indikerer, at de har tilfredse kunder.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Billig-Strom.dk er en annonceside

På Billig-Strom.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Billig-Strom er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.