Norlys

2.8/5

Norlys forsyner over 1 million adresser med elektricitet og internet. De skaber bedre muligheder for den enkelte og med fokus på et mere digitalt Danmark.

norlys

Nedenfor kan du sammenligne elaftaler hos Norlys med alle de øvrige elaftaler på Billig-Strøm.
Find den elaftale, som passer dig bedst.

Indholdsfortegnelse

Med fleksible løsninger er Norlys El en voksende elleverandør i Danmark. Stabile løsninger og gode elpriser er blot nogle af de fordele, som kunder af Norlys El vil få glæde af.

 

Norlys Flex el eller Norlys Pulje el?

Hvis du vælger Norlys energi som din elleverandør, så får du fleksibilitet til selv at vælge den pris løsning, som du foretrækker. Med to forskellige løsninger kan du enten vælge, om du ønsker en fast pris eller en fleksibel pris. Norlys Flex El pris fastsættes time for time, baseret på markedsprisen, og med den variable pris får du en billigere løsning. Der er ingen binding på denne løsning.

Derudover tilbyder Norlys energi en løsning kaldet Nordlys Pulje El. Her fastsættes prisen hvert kvartal, så du betaler en fast pris om måneden. Denne form for løsning har ingen binding. Du kan anvende Norlys Els hjemmeside til at følge prisudviklingen og identificere tendensen for elpriser. Dette kan være behjælpeligt for dit valg af el løsning. Produktet Pulje El Norlys er til dig der ønsker faste elpriser, og derved ingen overraskelser på elregningen.

Du bør nøje overveje hvilke Norlys elpriser der giver bedst mening for din privatøkonomi. På Norlys.dk kan du se Norlys el priser lige nu, hvilket kan give overblik hvor du har Flex el hos Norlys.

En fusion med mange resultater på kort tid

Norlys El er et forholdsvis nyt firma, som opstod i 2019 efter en fusion mellem Eniig og SE. I udgangen af 2020 afsluttede fusions perioden, og herefter kunne et årsregnskab vise tilfredsstillende resultater. 

Med den nye fusion kom også et større samfundsansvar, som Norlys El baserer på FN’s 17 Verdensmål. Som virksomhed fokuserer Norlys El på ligestilling, gode arbejdsforhold, ansvarlighed og retfærdighed. Med en velfungerende virksomhed får du som kunde også en garanti for et velfungerende elselskab.

 

Norlys anmeldelser

Med 7000 anmeldelseer scorer de 4,1 på Norlys trustpilot, hvor 70% af alle anmeldelser er med hele 5 stjerner. Norlys har generelt meget positiv feedback fra deres kunder. Hvad angår el, er der meget få dårlige anmeldelser at finde i blandt de mange gode trustpilots.

(Fra Oktober 2022).

Kontakt Norlys

På Norlys.dk kan du blive klogere på deres udbud af produkter og gode råd. Norlys byder på hjælp indenfor el, internet, tv og streming, opladning og naturgas, de er altså en virksomhed der afhjælpe dig med lidt af hvert. Norlys sidder klar til at hjælpe privatpersoner og erhverv.

Som kunde kan du med MitNorlys blive klogere på eventuelle spørgsmål. Er du ikke kunde endnu, eller har andre spørgsmål, så kan Norlys kontaktes på både mail og telefon.

Elselskabets kontaktinformationer

Elselskabets kontaktinformationer

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvornår er strøm billigst i Norlys?

Hvis du gerne vil holde styr på, hvornår strømmen er billigst, så kan det være en god idé at holde dig opdateret med elpriserne time for time. Dermed kan du få et godt overblik over elpriserne i løbet af dagen, så du kan planlægge dit forbrug derefter.

 

Hvem ejer Norlys?

Norlys er en andelsejet tele- og energikoncern, som ejes af Norlys a.m.b.a – tidligere kendt som Eniig. I dag ejer Norlys-koncernen både Stofa og N1.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Billig-Strom.dk er en annonceside

På Billig-Strom.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Billig-Strom er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.