Norlys

4.1/5

Norlys forsyner over 1 million adresser med elektricitet og internet. De skaber bedre muligheder for den enkelte og med fokus på grøn omstilling og et mere digitalt Danmark.

iconForventet kWh forbrug


Tilbyder månedlig betaling

iconBopæl ift. Storebælt

iconGrøn strøm

iconFast eller variabel

iconUdbydere

PULJE EL
 • 0 mdr. binding
 • Fast pris
 • Grøn strøm
 • Er produktet markeret med et blad, er strømmen baseret på 100% vedvarende energikilder, uden yderligere klimatiltag.
Estimeret pris
Baseret på forsyningstilsynets aktuelle priser inkl. alle afgifter.

888 kr./md. 1730 kr./md. 2572 kr./md. 3414 kr./md.
533 øre pr. kWh

519 øre pr. kWh

514 øre pr. kWh

512 øre pr. kWh
Indholdsfortegnelse

Med fleksible løsninger og grøn energi er Norlys El en voksende elleverandør i Danmark. Stabile løsninger og gode elpriser er blot nogle af de fordele, som kunder af Norlys El vil få glæde af.

Norlys Flex el eller Norlys Pulje el?

Hvis du vælger Norlys energi som din elleverandør, så får du fleksibilitet til selv at vælge den pris løsning, som du foretrækker. Med to forskellige løsninger kan du enten vælge, om du ønsker en fast pris eller en fleksibel pris. Norlys Flex El pris fastsættes time for time, baseret på markedsprisen, og med den variable pris får du en billigere løsning. Der er ingen binding på denne løsning, og al din strøm kommer fra grønne energikilder.

Derudover tilbyder Norlys energi en løsning kaldet Nordlys Pulje El. Her fastsættes prisen hvert kvartal, så du betaler en fast pris om måneden. Denne form for løsning har ingen binding og får også al strøm fra grønne energikilder. Du kan anvende Norlys Els hjemmeside til at følge prisudviklingen og identificere tendensen for elpriser. Dette kan være behjælpeligt for dit valg af el løsning. Produktet Pulje El Norlys er til dig der ønsker faste elpriser, og derved ingen overraskelser på elregningen.

Du bør nøje overveje hvilke Norlys elpriser der giver bedst mening for din privatøkonomi. På Norlys.dk kan du se Norlys el priser lige nu, hvilket kan give overblik hvor du har Flex el hos Norlys.

Norlys tager ansvar med grønne løsninger

Al energi fra Norlys El er grøn strøm. Dette vil sige at al energien produceres fra vedvarende energikilder som nedsætter CO2 udslippet og er sundere for miljøet. Norlys El køber deres grønne strøm fra tre forskellige vedvarende energikilder: Vind, sol og vand. 

Vindenergi kommer fra vindmøllers rotation. Når vinden fanger vingerne på vindmøllen, producerer den roterende bevægelse energi. Norlys er medejer af Eurowind Energy, hvor Norlys får størstedelen af sine vind certifikater fra. 

Solenergi kommer fra solceller som opfanger lyset fra solen. Dermed opfanger solceller energi, selv på overskyet dage, hvilket gør solceller til en stabil kilde til energi. Norlys er medejer af Eurowind Energy, hvor Norlys får størstedelen af dine sol certifikater fra.   

Vandkraft kommer fra vandets bevægelse. Her udnyttes højdeforskelle, hvor bevægelsen i vandet får en turbine til at rotere, hvilket skaber energi. Norlys køber vandcertifkater fra Norge, som er Europas største vandkraftsproducent.

En fusion med mange resultater på kort tid

Norlys El er et forholdsvis nyt firma, som opstod i 2019 efter en fusion mellem Eniig og SE. I udgangen af 2020 afsluttede fusions perioden, og herefter kunne et årsregnskab vise tilfredsstillende resultater. 

Med den nye fusion kom også et større samfundsansvar, som Norlys El baserer på FN’s 17 Verdensmål. Med fokus på bæredygtig energi og reducering af CO2-udledning sætter Norlys El en grøn dagsorden, som sikrer vedvarende energiproduktion og energieffektivitet. Som virksomhed fokuserer Norlys El på ligestilling, gode arbejdsforhold, ansvarlighed og retfærdighed. Med en velfungerende virksomhed får du som kunde også en garanti for et velfungerende elselskab.

Fordele
 • Gode medlemsfordele

 • Fokus på grøn strøm

 • Godt ry på Trustpilot
Ulemper
 • Mindre fokus på klimaet end andre elselskaber

Norlys anmeldelser

Med 7000 anmeldelseer scorer de 4,1 på Norlys trustpilot, hvor 70% af alle anmeldelser er med hele 5 stjerner. Norlys har generelt meget positiv feedback fra deres kunder. Hvad angår el, er der meget få dårlige anmeldelser at finde i blandt de mange gode trustpilots.

(Fra Oktober 2022)

Ros fra kunderne til Norlys

 • Hurtig og nem regulering af aconto
 • Trods travlhed yder de en god kundeservice

Kritik fra kunderne til Norlys

 • Kunderne oplever lang svarrate ved skift fra PuljeEl til FlexEl, dette skyldes dog de stigende elpriser helt generelt set

Kontakt Norlys

På Norlys.dk kan du blive klogere på deres udbud af produkter og gode råd. Norlys byder på hjælp indenfor el, internet, tv og streming, opladning og naturgas, de er altså en virksomhed der afhjælpe dig med lidt af hvert. Norlys sidder klar til at hjælpe privatpersoner og erhverv.

Som kunde kan du med MitNorlys blive klogere på eventuelle spørgsmål. Er du ikke kunde endnu, eller har andre spørgsmål, så kan Norlys kontaktes på både mail og telefon.

Elselskabets kontaktinformationer

Billig-Strom.dk er en annonceside

På Billig-Strom.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Billig-Strom er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.