Nordisk Energy

4.3/5

Nordisk Energy er danskejet, og på deres hjemmeside lyder det bl.a.: “Vi tilbyder strøm der er til at forstå.”

nordiskenergy
iconForventet kWh forbrug

iconBopæl ift. Storebælt

Tilbyder månedlig betaling

Bemærk at du i nogle tilfælde skal kontakte elselskabet efter tilmelding online, for at få månedlig betaling.


iconGrøn strøm

iconFast eller variabel

iconUdbydere

NORDISK VARIABEL
  • 6 mdr. binding
  • Variabel pris
  • Mdl. betaling
  • Der afregnes for et månedligt aconto-forbrug.
Estimeret pris
Baseret på forsyningstilsynets aktuelle priser inkl. alle afgifter.

338 kr./md. 646 kr./md. 954 kr./md. 1262 kr./md.
203 øre pr. kWh

194 øre pr. kWh

191 øre pr. kWh

189 øre pr. kWh
Indholdsfortegnelse

Blandt de nye spillere på det danske elmarked finder vi dette elselskab, der har hovedsæde på Bredgade i København K. Ønsker du at vide mere om, hvad du kan forvente hos denne elleverandør, er du landet på den helt rigtige side. Herunder gør vi dig nemlig klogere.

Nordisk Energy – forskellige produkter

Som kunde ved Nordisk Energy slipper du for store regninger – du betaler nemlig kun aconto for de kWh, du historisk plejer at bruge og som er oplyst på din måler. Forventer du at dit strømforbrug falder kontakter du blot Nordisk Energy kundeservice som nedsætter din kommende regning med det samme, således betaler du så lidt som muligt måned for måned. Du bestemmer selv, om du vil have et produkt med en fast elpris, eller om dit elprodukt skal være med variabel pris. Uanset hvad du vælger, er din regning bagudbetalt måned for måned.

Nordisk Energy – vægt på ordentlig kundeservice

Elselskabet gør en dyd ud af at være der for sine kunder, og kan du derfor ikke finde svar på dine spørgsmål på hjemmesiden, har du mulighed for både at skrive og ringe til kundeservice, som vender tilbage inden for 24 timer.

Kontakt Nordisk Energy

Hos Nordisk Energy sætter de altid deres kunder i førsteprioritet. Du kan derfor forvente et elselskab, som tager sig god tid til at undersøge og besvare dine spørgsmål. Hvis du har yderligere spørgsmål til Nordisk Energy, kan du finde deres kontaktoplysninger i boksen til højre.

Elselskabets kontaktinformationer

Se vores alternativer her:

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Er Nordisk Energy et godt selskab?

På nuværende tidspunkt har Nordisk Energy +300 anmeldelser på Trustpilot. Baseret på disse anmeldelser, har Nordisk Energy fået en score på 4,4/5 stjerner, hvilket indikerer, at deres kunder er tilfredse.

 

Tilbyder Nordisk Energy fastpris?

Ja, det gør de. Hos Nordisk Energy kan du både vælge en fast- eller variabel strømaftale.

Billig-Strom.dk er en annonceside

På Billig-Strom.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Billig-Strom er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.