Nettopower

3.3/5

Hos NettoPower holder vi, hvad vi lover. Ingen hokus-pokus.
Her er strøm bare strøm.

nettopower

Nedenfor kan du sammenligne elaftaler hos Nettopower med alle de øvrige elaftaler på Billig-Strøm.
Find den elaftale, som passer dig bedst.

Indholdsfortegnelse

Hvis du leder efter en billig og gennemskuelig elleverandør, så er NettoPower det nyeste skud på stammen inden for billige danske elleverandører. Med en målsætning om at holde elpriserne nede og skrue op for gennemsigtigheden på elmarkedet, kan Netto Power tilbyde en variabel pris. Dermed bliver dine elpriser holdt i bund, samtidig med at du nemt og simpelt kan følge dit forbrug, forstå dine elregninger og lære mere om beregningen af elpriser.

 

NettoPower – Et af Danmarks billigste elselskaber

Hos NettoPower handler det først og fremmest om at tilbyde kunder en billig elpris. Dette gøres ved at tilbyde el med variable priser, som på sigt er den billigste løsning.

I 2019 blev NettoPower kåret til Danmarks billigste elselskab på op til 1800 kWh om året, og som Danmarks næstbilligste elleverandør på op til 4500 kWh om året. For at holde deres pris attraktiv, opdaterer NettoPower deres elpris hver måned, så du som kunde altid bliver sikret en elpris som matcher eller ligger under markedsprisen.

Nettopower timepris, hvad vil det sige?

NettoPowers el pris er variabel. En variabel pris vil sige, at prisen på el følger markedsprisen. Med andre ord får du ikke en låst aftale baseret på en fast pris, men i stedet modtager du fleksibilitet, hvor prisen kan svinge og du på sigt kan spare penge på el. Med Nettopowers el priser kan du derfor nemt omlægge dit forbrug til de timer med lavest el pris.

 

Et anderledes elselskab

NettoPower blev etableret i 2012 af Frank Bengtsson, og har som et nyt firma sat ambitionen højt for at give danskere en billig elleverandør. Med ét produkt, variabel pris, er køb af el blevet forsimplet. NettoPower har ingen oprettelsesgebyr og har ingen binding. Dermed kan du nemt oprette dig som kunde og hurtigt få leveret stabil el.  

NettoPowers hjemmeside er lavet til at give kunder al den information, som er nødvendige for at forstå elregninger, udregningen af elpriser og mere til. Gennemsigtigheden på hjemmesiden er til fordel for dig som kunde. Med en online selvbetjening kan du tjekke dit elforbrug og følge markedspriserne, så du konstant holdes opdateret om de seneste priser.

NettoPower anmeldelser

Én af NettoPowers målsætninger er at skabe gennemsigtighed på elmarkedet. Dette sørger NettoPower for via enkelthed og åbenhed, hvor blandt andet regninger og informationer om energiforbrug er forklaret i simple termer. Dermed kan elmarkedet og elpriserne nemmere forstås og du som kunde kan nemmere forholde dig til din elregning. 

Netto Power trustpilot gør det simpelt at tage kontakt til medarbejdere angående spørgsmål. Ved at udfylde en online formular kan du forvente hurtigt svar tilbage på din besked. Kundetilfredsheden hos NettoPowers er stor. På Trustpilot får firmaet 3,7 ud af 5. Kunders tilfredshed kommer blandt andet fra de gode priser og den gode betjening, som NettoPower tilbyder. De overskuelige regninger og den gode kommunikation er også blevet rost af kunderne.

Kontakt NettoPower

Hos NettoPower.dk kan du blive klogere på emner som omhandler el og elpriser. Du kan læse mere om hvordan du kan være med til at støtte den grønne omstilling og meget mere. Nettopower sidder klar til at hjælpe både privatpersoner og firmaer

Netto els kontakt informationer kan findes her, hvor du altid er velkommen til at tage kontakt. De sidder klar til at tage telefonopkald og svare på henvendelser som kommer igennem mail.

Elselskabets kontaktinformationer

Elselskabets kontaktinformationer

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Er NettoPower et godt selskab?

På nuværende tidspunkt har NettoPower +800 anmeldelser på Trustpilot. Baseret på disse anmeldelser har de fået en score på 3,4/5 stjerner, hvilket bedømmes som en middel score.

 

Hvornår er strøm billigst hos NettoPower?

Hvis du gerne vil holde styr på, hvornår strømmen er billigst i dag, kan det være en god idé at være opdateret med elpriserne time for time. Dermed får du et godt overblik over elpriserne i løbet af dagen.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Billig-Strom.dk er en annonceside

På Billig-Strom.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Billig-Strom er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.