Natur-Energi

4/5

Natur-Energi er blevet en del af NRGi.

Vi fandt desværre ikke frem til et produkt, der matchede dine søgekriterier.
Nedenfor har vi samlet de bedste elselskaber på Billig-Strøm.dk, som måske kan være interessante for dig.

Indholdsfortegnelse

Billig-strøm samarbejder med Natur-Energi A/S, som er valgt til det mest bæredygtige brand i branchen og det er der god grund til. Hos Natur-energi har man kun elprodukter, som er mærket med to grønne blade i mærkeordningen for grøn strøm. Det betyder at alt den strøm de sælger, kommer fra vedvarende energikilder. Derfor er Naturenergi det perfekte elselskab, til dig som værner om klimaet og ønsker at gøre en forskel.

 

Natur-energis elpriser

Hos mange elselskaber, ser man at der bliver opkrævet en merpris for klimavenlig strøm. Men det er ikke tilfældet ved elpriser hos Natur energi. For selvom strømmen er grøn, er den ikke dyrere end almindelig strøm, det skal nemlig både give mening for dig og miljøet. Hos Natur Energi, får du altså gode priser på klimavenlig strøm.

 

Natur Energi prisgaranti

Elproduktet Prisgaranti hos Natur energi har navnet fordi de garanterer at Kwh-prisen er baseret på en gennemsnitsberegning af øvrige elselskabers elpriser. Prisgaranti følger timeprisen på el, hvilket gør du kan lægge dit forbrug alt efter hvornår strømmen er billigst. Udover at elprisen er variabel er den også grøn. Den har hele 2 grønne blade i mærkeordningen.

 

Energiselskabet natur-energi a/s

Det er ifølge energiselskabet natur-energi a/s, svært at finde mere grøn strøm end det de tilbyder. Strømmen stammer nemlig 100% fra danske vindmøller. Samtidig kompenserer de for dit energiforbrug svarende til, det ikke var certificeret grønt.

Samtidig med at strømmen er så grøn, som den formentlig kan blive, støtter du gennem flere af el-produkterne også et godt formål. Natur-energi a/s samarbejder nemlig med flere organisationer, herunder:

  • Folkekirkens nødhjælp
  • WWF Verdensnaturfonden
  • Verdens Skove

Vælger du en elaftale, som støtter et godt formål gennem Natur Energi, donerer du 20 kroner om måneden til en af ovenstående organisationer. På den måde kan vi sammen, værne om natur og dyreliv.

 

Natur el

Natur-Energi vil gerne gå forrest, når det kommer til at skubbe den grønne udvikling i den rigtige retning. Netop af den grund, tilbyder Natur-Energi udelukkende grønne produkter, så du kan være med til at gøre en forskel. De kalder deres strøm for: Grøn strøm til sort pris.

Du kan nemlig godt få billig el selvom den er grøn.

Skal du være med til at gå forrest, når det kommer til bæredygtig strøm? Skift til elselskabet Natur Energi som branchens grønneste elselskab.

Natur-energi anmeldelser

Mere end 5.000 personer har pr. dags dato anmeldt på Natur-energi Trustpilot. Natur-energi har en flot score på 4,2. Her er over halvdelen af alle Natur-energi anmeldelser med topkarakter.

(Fra Oktober 2022).

Kontakt Natur-Energi

Energiselskabet Natur-energi har flere forskellige produkter som de tilbyder. Natur energi tilbyder variable elpriser, her støtter nogle af elpakkerne et godt formål. Du kan blive klogere på hvordan Natur Energi el hjælper firmaer og privatpersoner til at omlægge sig til grøn energi.

Find Natur Energis kontaktinformationer findes her. Tag kontakt til naturenergi ved yderligere spørgsmål. Om du ønsker at blive kunde hos Natur energi eller blot ønsker vejledning.

Elselskabets kontaktinformationer

Elselskabets kontaktinformationer

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en kWh hos Natur-Energi?

Prisen pr. kWh afhænger af flere parametre i form af forskellige gebyrer, afgifter og faste omkostninger. Elprisen er baseret på udbud og efterspørgsel, og prisen pr. kWh kan derfor være højere i nogle måneder og lavere i andre.

 

Hvad betyder “Natur-Energi prisgaranti”?

Hos Natur-Energi tilbyder de en variabel og grøn elaftale, som hedder “Prisgaranti”. Her betaler du deres indkøbspris på strøm og et tillæg, som svarer til gennemsnittet på markedet.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Billig-Strom.dk er en annonceside

På Billig-Strom.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Billig-Strom er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.