Natur-Energi

Vælg søgekriterier

Forventet kWh forbrug


Bopæl ift. Storebælt

Grøn strøm

Fast eller variabel

Udbydere

Estimeret pris
635 kr. pr. måned 1229 kr. pr. måned 1823 kr. pr. måned 2417 kr. pr. måned
381 øre pr. kWh

369 øre pr. kWh

365 øre pr. kWh

362 øre pr. kWh
6 mdr. binding
Variabel pris
Grøn strøm
Opstartsperiode: 3 hverdage/arbejdsdage
Estimeret pris
646 kr. pr. måned 1221 kr. pr. måned 1796 kr. pr. måned 2371 kr. pr. måned
387 øre pr. kWh

366 øre pr. kWh

359 øre pr. kWh

356 øre pr. kWh
6 mdr. binding
Variabel pris
Grøn strøm
Opstartsperiode: 3 hverdage/arbejdsdage
Estimeret pris
652 kr. pr. måned 1233 kr. pr. måned 1814 kr. pr. måned 2396 kr. pr. måned
391 øre pr. kWh

370 øre pr. kWh

363 øre pr. kWh

359 øre pr. kWh
6 mdr. binding
Variabel pris
Grøn strøm
Opstartsperiode: 3 hverdage/arbejdsdage
Estimeret pris
653 kr. pr. måned 1236 kr. pr. måned 1819 kr. pr. måned 2402 kr. pr. måned
392 øre pr. kWh

371 øre pr. kWh

364 øre pr. kWh

360 øre pr. kWh
6 mdr. binding
Variabel pris
Grøn strøm
Opstartsperiode: 3 hverdage/arbejdsdage

Billig-strøm samarbejder med Natur-Energi, som er valgt til det mest bæredygtige brand i branchen og det er der god grund til. Hos Natur-energi har man kun elprodukter, som er mærket med to grønne blade i mærkeordningen for grøn strøm. Det betyder at alt den strøm de sælger, kommer fra vedvarende energikilder. Derfor er Natur-Energi det perfekte elselskab, til dig som værner om klimaet og ønsker at gøre en forskel.

Natur-energis elpriser

Hos mange elselskaber, ser man at der bliver opkrævet en merpris for klimavenlig strøm. Men det er ikke tilfældet ved natur-energis elpriser. For selvom strømmen er grøn, er den ikke dyrere end almindelig strøm, det skal nemlig både give mening for dig og miljøet. Hos Natur Energi, får du altså gode priser på klimavenlig strøm.

Energiselskabet natur-energi a/s

Det er ifølge energiselskabet natur-energi a/s, svært at finde mere grøn strøm end det de tilbyder. Strømmen stammer nemlig 100% fra danske vindmøller. Samtidig kompenserer de for dit energiforbrug svarende til, det ikke var certificeret grønt.

Samtidig med at strømmen er så grøn, som den formentlig kan blive, støtter du gennem flere af el-produkterne også et godt formål. Natur-energi a/s samarbejder nemlig med flere organisationer, herunder:

Folkekirkens nødhjælp
WWF Verdensnaturfonden
Verdens Skove
Vælger du en elaftale, som støtter et godt formål gennem Natur-Energi, donerer du 20 kroner om måneden til en af ovenstående organisationer. På den måde kan vi sammen, værne om natur og dyreliv.

Natur el
Natur-Energi vil gerne gå forrest, når det kommer til at skubbe den grønne udvikling i den rigtige retning. Netop af den grund, tilbyder Natur-Energi udelukkende grønne produkter, så du kan være med til at gøre en forskel. De kalder deres strøm for: Grøn strøm til sort pris.
Du kan nemlig godt få billig el selvom den er grøn.

Skal du være med til at gå forrest, når det kommer til bæredygtig strøm? Klik på “Gå til udbyder” ovenfor og skift elselskab nemt og ukompliceret til Natur-Energi, som er valgt til branchens grønneste elselskab.

Natur-Energis kontaktinformationer

Telefon nr. Mail Adresse
+45 70 27 77 80
-
Dusager 22, 8200 Aarhus N

Billig-Strom.dk er en annonceside

På Billig-Strom.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Billig-Strom er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.