Kärnfull Energi

4.9/5

Kärnfull Energi er det første elselskab i Danmark, som udelukkende leverer strøm fra 100% kernekraft.

kaarnfull energi

Nedenfor kan du sammenligne elaftaler hos Kärnfull Energi. Find den elaftale, som passer dig bedst.

Indholdsfortegnelse

Kärnfull Energi er det første elselskab i Danmark, som leverer strøm fra 100% kernekraft. Kärnfull er et nytænkende og innovativt elselskab, som ønsker at bidrage til en mere bæredygtig elproduktion i Danmark. 

 

Det første elselskab med 100% kernekraft

Kärnfull er et elselskab, som udelukkende tilbyder 100% kernekraft. Hos Kärnfull er de overbevist om, at kernekraft er vejen frem. Ifølge Kärnfull er kernekraft nemlig den reneste, sikreste og mest pålidelige energikilde. Desuden er det også muligt at genbruge atomaffald, hvilket er en bæredygtig faktor. 

Vil bidrage til bæredygtig elproduktion

Kärnfull har et ønske om at bidrage til en mere bæredygtig produktion af strøm i Danmark – og derfor tager deres strøm udgangspunkt i kernekraft.

 

Hos Kärnfull Energi tilbyder de udelukkende variable prisaftaler, fordi de mener, at det er mest rationelt. De ønsker ikke, at deres kunder skal være bundet til en bestemt elpris i en længere periode. Ifølge Kärnfull er en variabel elpris desuden billigere på sigt. 

karnfull-energi

Anmeldelser af Kärnfull på Trustpilot

Kärnfull har ikke kun passion for at skabe en mere bæredygtig strømproduktion – de ønsker også at være et elselskab, som kunderne kan stole på. Kärnfull ønsker derfor at være et gennemsigtigt elselskab, som holder, hvad de lover. På nuværende tidspunkt har Kärnfull udelukkende fået gode anmeldelser på Trustpilot, hvilket indikerer, at Kärnfull er et godt selskab.

Kontakt Kärnfull

Medarbejderne hos Kärnfull sidder altid klar til at hjælpe dig på rette vej. Hvis du har nogle spørgsmål vedrørende Kärnfull som elselskab eller deres produkter, er du velkommen til at kontakte deres kundeservice. 

Kärnfulls kontaktinformationer

Kärnfulls kontaktinformationer

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Er Kärnfull et godt selskab?

På nuværende tidspunkt har Kärnfull +66 anmeldelser på Trustpilot. På baggrund af disse anmeldelser har Kärnfull opnået en score på 4,8/5 stjerner, hvilket er en flot score. Det indikerer, at Kärnfull har tilfredse kunder.

 

Hvorfor tilbyder Kärnfull kun kernekraft?

Kärnfull Energi er overbevist om, at atomkraftværket er vejen frem. Ifølge Kärnfull er kernekraft den reneste, sikreste og mest pålidelige energikilde, som efterlader et minimalt miljøaftryk. Desuden er det muligt at genanvende atomaffald, hvilket er en bæredygtig faktor.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Billig-Strom.dk er en annonceside

På Billig-Strom.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Billig-Strom er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.