iWatt

3.4/5

Hos iWatt tilbyder de udelukkende grøn strøm til konkurrencedygtige priser, så vi kan passe bedre på miljøet.

iwatt

Nedenfor kan du sammenligne elaftaler hos iWatt. Find den elaftale, som passer dig bedst.

Indholdsfortegnelse

Hvis du leder efter en elleverandør, der aktivt bidrager til at fremme den grønne omstilling i Danmark, så kan iWatt være det rette valg for dig. Hos iWatt stræber de nemlig efter, at Danmark skal være et af de førende lande indenfor grøn energi, og de leverer derfor udelukkende grøn strøm.

Mere end bare strøm

Som kunde hos iWatt får du mere end bare strøm. Hos iWatt har de nemlig stort fokus på deres kunder, da de ønsker at afspejle et ordentligt og pålideligt elselskab. Som kunde hos iWatt vil du derfor opleve et elselskab, som i dén grad sætter kunderne i førsteprioritet. 

Derudover leverer iWatt som sagt udelukkende grøn strøm til deres kunder, og du kan derfor trygt bruge strømmen derhjemme velvidende om, at du støtter den grønne omstilling i Danmark.

 

Et elselskab med fokus på grøn energi

Grøn strøm er i fokus hos iWatt, som stræber efter at gøre en positiv forskel for miljøet. Uanset hvilken elaftale du vælger hos iWatt, er du med til at støtte den grønne omstilling i Danmark – og det bedste er, at du hos iWatt kan få grøn strøm til konkurrencedygtige priser.

 

iWatt har elaftaler til ethvert behov

Hos iWatt kan du frit vælge mellem 3 forskellige typer elaftaler. De tilbyder nemlig både en elaftale med en fast pris, en variabel pris og endda en kombipris – og du har derfor rig mulighed for at finde den helt rette elaftale for dig.

Alle elaftalerne hos iWatt har både gratis oprettelse og ingen bindingsperiode. Desuden har du mulighed for at vælge mellem månedlig, kvartalsvis eller halvårlig afregning.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Billig-Strom.dk er en annonceside

På Billig-Strom.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Billig-Strom er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.