Grow Energy A/S

4.4/5

Grow Energy har skiftet navn til Energi+.

growenergy

Vi fandt desværre ikke frem til et produkt, der matchede dine søgekriterier.
Nedenfor har vi samlet de bedste elselskaber på Billig-Strøm.dk, som måske kan være interessante for dig.

Indholdsfortegnelse

Grow Energy er et elselskab, der sætter en ære i at levere strøm, som udelukkende stammer fra vedvarende energikilder. Grow Energy er overbevist om, at det er vigtigt at gøre en aktiv indsats, så vi kan passe bedre på vores planet. Derudover kan Grow Energy også tilbyde strøm til konkurrencedygtige elpriser.

Fokus på en grønnere fremtid

Hos Grow Energy har de en brændende mission om at skabe en grønnere fremtid. Grow Energy har derfor valgt at investere i klimaprojekter, som direkte udligner vores CO2-udslip, som er forbundet med strømmen.

Når du som kunde modtager strøm fra Grow Energy, kan Grow Energy dermed garantere, at CO2-udslippet bliver fjernet fra atmosfæren efterfølgende.

grow-energy

Grow Energy priser

Hvis du er på udkig efter et elselskab, som både kan levere konkurrencedygtige elpriser og grøn strøm, så kan Grow Energy være det helt rette elselskab for dig. 

Elpriserne hos Grow Energy afhænger nemlig af størrelsen på din bolig, og du har derfor mulighed for at vælge en strømaftale ud fra dit typiske strømforbrug. 

På deres hjemmeside kan du se, hvilke strømaftaler, Grow Energy kan tilbyde. Produkterne er desuden markeret med to grønne blade, som er indført af Forbrugerombudsmanden. De to grønne blade er din garanti for, at strømmen stammer fra 100% vedvarende energi. 

 

Grow Energy på Trustpilot

Grow Energy er et elselskab med fokus på kunderne – og det kommer i høj grad til udtryk på Trustpilot. Overordnet set har Grow Energy fået gode anmeldelser, hvilket indikerer, at der er tale om et elselskab, der tager sig godt af deres kunder.

Kontakt Grow Energy

Hvis du skulle have yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Grow Energys kundeservice, som altid sidder klar til at hjælpe dig. Du finder Grow Energys kontaktoplysninger i boksen til højre.

Elselskabets kontaktinformationer

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Er Grow Energy et godt elselskab?

På nuværende tidspunkt har Grow Energy en Trustpilot-score på 4,4 ud af 5. Det giver en god indikation på, at Grow Energy er et elselskab med tilfredse kunder.

 

Leverer Grow Energy 100% C02-kompenseret strøm?

Ja, det gør det. Hos Grow Energy er der stort fokus på en grønnere fremtid, og alle deres el-produkter er derfor baseret på strøm, der stammer fra 100% vedvarende energikilder.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Billig-Strom.dk er en annonceside

På Billig-Strom.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Billig-Strom er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.