Greenbow

4.1/5

Greenbow er et simpelt elselskab, som ønsker at gøre det lettere for dig at vælge den rette strømaftale. 

greenbow

Vi fandt desværre ikke frem til et produkt, der matchede dine søgekriterier.
Nedenfor har vi samlet de bedste elselskaber på Billig-Strøm.dk, som måske kan være interessante for dig.

Indholdsfortegnelse

Greenbow er et nyere elselskab, som blev grundlagt i starten af 2022. Greenbow har en helt særlig vision om, at det skal være nemmere at finde det rette elselskab – og derfor ønsker de at gøre processen mere forenklet og simpel.

Et simpelt elselskab

Greenbow er som sagt et elselskab, der ønsker at gøre det nemt og simpelt at vælge det rette elselskab. De tilbyder derfor udelukkende 2 elaftaler, så du hurtigt og nemt kan spotte, hvilken elaftale, der er bedst for dig. Begge elaftaler er timeafregnede, så du får mulighed for at udnytte strømmen, når den er billigst.

Vælg mellem 2 timeafregnede elaftaler

Hos Greenbow kan du vælge mellem 2 elaftaler, som begge består af en variabel elpris-aftale. Her har du mulighed for at vælge en billig timeafregnet elaftale til ren indkøbspris – og uden tillæg.

Derudover har du også mulighed for at vælge en timeafregnet grøn elaftale, hvis du ønsker at støtte den grønne omstilling

Begge elaftaler indeholder et abonnementtillæg på 39 kr. om måneden, og der er ingen oprettelse eller bindingsperiode tilknyttet elaftalerne. 

Desuden tilbyder de også muligheder indenfor strøm til elbiler.

greenbow

Gode anmeldelser af Greenbow

Greenbow har fået gode anmeldelser på Trustpilot. Her har de nemlig formået at skabe en score på 4,8 ud af 5 stjerner. Det giver en god indikation af, at Greenbow har meget tilfredse kunder. 

Kontakt Greenbow

Skulle du have nogle spørgsmål angående Greenbow eller deres produkter, så er du altid velkommen til at kontakte deres kundeserviceafdeling. De sidder nemlig altid klar til at hjælpe dig på rette vej, hvis du får brug for hjælp.

Elselskabets kontaktinformationer

Elselskabets kontaktinformationer

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Billig-Strom.dk er en annonceside

På Billig-Strom.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Billig-Strom er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.