Go’ Energi A/S

4/5

Hos Go’ Energi har en målsætning om at tilbyde den bedst mulige service og produkt for kunderne – og her er det kunderne, der er i fokus.

go energi

Nedenfor kan du sammenligne elaftaler hos Go’ Energi. Find den elaftale, som passer dig bedst.

Indholdsfortegnelse

Go Energi er et fusioneret elselskab, som i dag ejes af 3 forskellige energikoncerner. Det drejer sig om RAH i Ringkøbing, MES i Brande og Thy-Mors Energi i Thisted. 

Go Energi er en dansk energileverandør, der har en målsætning om at tilbyde den bedst mulige service og produkt for kunderne, hvor netop kunderne er i centrum. Hos Go Energi er ansvarsfuldhed og ordentlighed i fokus, og samtidig har de en mission om at bakke op om udviklingen af elbiler og ladeløsninger til elbiler for at fremme den grønne omstilling i Danmark.

Hvem er Go Energi?

Go Energi er en dansk energileverandør, som blev etableret i 2015. Siden da har virksomheden fokuseret på at tilbyde kunderne den bedst mulige service og produkt, samtidig med at deres arbejde er baseret på bæredygtighed og ansvarlighed. Go Energi er en del af Nord Gruppen, der har mere end 100 års erfaring inden for energibranchen.

Derudover er Go Energi også et elselskab, som fokuserer på bæredygtighed, grønne energikilder og miljøvenlige løsninger, da de mener, at den grønne omstilling er afgørende for vores fremtid.

go-energi

Kundeorienteret tilgang

Go Energi tager ansvarlighed og ordentlighed meget seriøst. Det betyder, at de altid vil sørge for, at du som kunde får den bedste service og den bedste løsning for dig og dine behov. Hvis der opstår problemer, vil de altid være åbne og ærlige omkring det, og arbejde på at finde den bedste løsning for dig. 

 

Ingen skjulte gebyrer

En af de ting, der adskiller Go Energi fra andre elselskaber er deres åbenhed omkring priser og gebyrer. Der er ingen skjulte gebyrer, som du pludselig skal betale. Det betyder, at du som kunde altid vil vide, hvad du betaler for, og hvorfor du betaler det pågældende beløb. 

 

Go Energi elpriser

Hos Go Energi tilbyder de en variabel elpris til deres kunder. Det gør de af den simple årsag, at de mener, at det vil gavne dig mest muligt i det lange løb. 

En variabel elpris betyder, at du ikke betaler en fast pris pr. kWh. I stedet betaler du den pris, som strømmen koster, når du aktivt bruger den. Det betyder kort fortalt, at du får strømmen til den pris, som den reelt koster. Når man har en variabel elpris, kan det dog være en god idé at holde øje med elpriserne time for time, så du kan bruge strømmen, når den er billigst. 

Som kunde hos Go Energi betaler du for den reelle elpris, også kaldet spotprisen, som bliver tillagt et tillæg pr. kWh. Dertil kommer afgifter, moms og tariffer. 

Kontakt Go’ Energi

På Go-energi.dk kan du læse mere omkring Go’ Energi som elselskab og de ydelser, de kan tilbyde deres kunder. 

Medarbejderne hos Go’ Energi sidder altid klar til at bevise dine spørgsmål og vejlede dig til billig strøm. 

Go’ Energis kontaktinformationer

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvem ejer Go Energi?

Go Energi er et fusioneret elselskab, som ejes af RAH i Ringkøbing, MES i Brande og Thy-Mors Energi i Thisted.

 

Hvem er Go Energi?

Go Energi er et elselskab, som fokuserer på at tilbyde det bedste elprodukt. Derudover stræber de efter at yde den bedst mulige service samtidig med, at bæredygtighed og ansvarlighed er deres topprioriteter.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Billig-Strom.dk er en annonceside

På Billig-Strom.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Billig-Strom er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.