Gasel

4.5/5

Gasel el er et elselskab med grøn strøm til overkommelige priser. Udover at Gasel forkæler miljøet ved at udbyde grøn strøm, så får du som kunde også et hav af kundefordele.

Nedenfor kan du sammenligne elaftaler hos Gasel. Find den elaftale, som passer dig bedst.

Indholdsfortegnelse

Gasel grøn strøm

Gasel er fortaler for grøn strøm, hvilket tydeligt kan ses ud fra det el-produkt som de tilbyder. Her kommer den grønne strøm fra solceller, hvilket er med til at gøre en forskel for miljøet.

 

Gasel elpriser – Grøn el til indkøbspris

Gasel el pris beregnes ud fra indkøbsprisen på el + 10 øre/kWh i spottillæg og er uden abonnement og binding. Gasels elpriser er derved en variabel elaftale, da elpriserne følger spotpriserne på el.

 

Følg dit elforbrug med Gasel app

Gasel har en gratis app til deres kunder, hvor man nemt kan følge med i sit nuværende elforbrug, men også sammenligne sit forbrug med lignende husstande.

Gasel appen samler alle de gamle elregninger, så man nemt kan se udviklingen eller blot holde øje med forbruget. Appen Gasels kunder kan benytte er Energi Fyn appen, da Gasel er en del af dem.

Kontakt Gasel

På Gasel.dk kan du læse omkring Gasel priser og andre fordele. Gasel strøm hjælper både privatpersoner og erhverv. Udover al levere strøm sidder Gasel også klar til at vejlede dig, både på hjemmesiden men også i deres kundeservice.

Har du spørgmål til din elregning hos Gasel, kan du finde svar på det meste inde i jeres app. Deres app er i samarbejde med Energi Fyn, hvilket også er den app Gasel kunderne kan benytte.

Elselskabets kontaktinformationer

Elselskabets kontaktinformationer

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Tilbyder Gasel grøn strøm?

Ja, det gør de. Hos Gasel har de stort fokus på at skåne miljøet, og derfor kan du vælge strømaftaler, som har fokus på grøn energi. Gasel har markeret deres grønne strømaftaler med to grønne blade, som er din garanti for, at strømmen stammer fra vedvarende energikilder.

 

Er Gasel et godt selskab?

Gasel har på nuværende tidspunkt fået +990 anmeldelser på Trustpilot. Baseret på disse anmeldelser har de fået en score på 4,2/5 stjerner, hvilket indikerer, at deres kunder er meget tilfredse.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Billig-Strom.dk er en annonceside

På Billig-Strom.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Billig-Strom er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.