Energy Nordic

4.7/5

Energy Nordic har fokus på både grøn strøm, strøm til en fair pris og ikke mindst den bedste kundeservice.

energynordic

Vi fandt desværre ikke frem til et produkt, der matchede dine søgekriterier.
Nedenfor har vi samlet de bedste elselskaber på Billig-Strøm.dk, som måske kan være interessante for dig.

Indholdsfortegnelse

Hos Energy Nordic ønsker de at gøre det hele så nemt som muligt. Energy Nordic er nemlig et elselskab, der både fokuserer på at yde den bedste kundeservice samtidig med, at de leverer energi til en fair pris.

 

En grøn forskel

Flere og flere elselskaber tilbyder i dag grøn strøm til os danskere – og Energy Nordic er naturligvis én af dem. Energy Nordic ønsker at energi skal være en bedre oplevelse for både dig, din pengepung og ikke mindst for miljøet – og derfor arbejder de dagligt for at gøre grøn energi mere tilgængelig for alle os.

Vedvarende energi til en fair pris

El behøver ikke at være dyrt – ikke hvis du spørger Energy Nordic. De ønsker nemlig at tilbyde grøn strøm til en fair pris, så flere og flere danskere kan få grøn strøm gennem deres stikkontakter. 

Hos Energy Nordic køber de strøm direkte gennem energimarkedet, hvilket sikrer, at de kan tilbyde strøm til nogle af de bedste priser på markedet. Det betyder også, at når elpriserne falder, så falder dine omkostninger ligeså meget. 

 

Et elselskab med høj kundetilfredshed

Ikke nok med at Energy Nordic har fokus på at gøre grøn strøm mere tilgængeligt og billigere, så har de naturligvis også fokus på deres kunder. Energy Nordic gøre nemlig meget ud af, at deres kunder skal være glade og tilfredse – og derfor står deres kundeserviceteam altid klar til at hjælpe dig på rette vej.

Kontakt Energy Nordic

Energy Nordic har et fantastisk kundeserviceteam, som altid sidder klar til at hjælpe dig. Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte deres kundeservice.

Elselskabets kontaktinformationer

Elselskabets kontaktinformationer

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Billig-Strom.dk er en annonceside

På Billig-Strom.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Billig-Strom er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.