Energiselskabet Elg

4.4/5

Gør livet grønnere med ELG POWER. Et elselskab som udelukkende benytter sig af grøn strøm. 

energiselskabet elg

Vi fandt desværre ikke frem til et produkt, der matchede dine søgekriterier.
Nedenfor har vi samlet de bedste elselskaber på Billig-Strøm.dk, som måske kan være interessante for dig.

Indholdsfortegnelse

Energivirksomheden Elg – Fokuserer på bæredygtig energi

Elg er en dansk energivirksomhed, der prioriterer at opfylde forbrugernes behov for bæredygtig energi til rimelige priser. Deres målsætning er at tilbyde effektiv kundeservice, klare elregninger og produkter, der gør det nemt at være el-kunde i Danmark. Elgs hovedkontor ligger på Sydfyn, hvor deres medarbejdere arbejder hver dag.

Vælg Elg Power, hvis du ønsker at være miljøvenlig Elg Power er et produkt, der fokuserer på grøn energi. Virksomhedens mission er at levere miljøvenlig og ærlig strøm til hele Danmark. Elg ønsker at sikre, at deres elpriser og produkter er gennemsigtige, så deres kunder altid ved, at de holder, hvad de lover.

 

Brug strømmen på en bæredygtig måde

Elg Power ønsker at bidrage til, at flere danskere bruger bæredygtig strøm, og at alle deres el-kunder er med til at øge produktionen af grøn strøm. Virksomhedens værdier er baseret på danske værdier som ærlighed, gennemsigtighed og god service.

 

Hvordan er anmeldelserne af Elg Energiselskab?

Man kan undre sig over, hvorfor energiselskabet har valgt at bruge en Elg i deres navn. Men ifølge virksomheden selv er der flere gode grunde til det. Elg Energiselskab ønsker at identificere sig som en energivirksomhed, der er i harmoni med naturen og fokuserer på bæredygtige løsninger.

Elg Energiselskab har et udemærket omdømme på Trustpilot. Nogle af de gode ting ved Elg inkluderer månedlig betaling, hvor man kun betaler for den mængde strøm, man har brugt.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Er Energiselskabet Elg et godt selskab?

Energiselskabet Elg har på nuværende tidspunkt +25 anmeldelser på Trustpilot. På baggrund af disse anmeldelser har de opnået en score på 4,4/5 stjerner, hvilket indikerer, at kunderne er tilfredse.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Billig-Strom.dk er en annonceside

På Billig-Strom.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Billig-Strom er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.