Energidrift A/S

3.7/5

Energidrift er et elselskab, som både har fokus på bæredygtighed og kundetilfredshed.

energidrift
iconForventet kWh forbrug

iconBopæl ift. Storebælt

Tilbyder månedlig betaling

Bemærk at du i nogle tilfælde skal kontakte elselskabet efter tilmelding online, for at få månedlig betaling.


iconGrøn strøm

iconFast eller variabel

iconUdbydere

PRIVAT KVARTAL
  • 0 mdr. binding
  • Fast pris
  • Grøn strøm
  • Er produktet markeret med et blad, er strømmen baseret på 100% vedvarende energikilder, uden yderligere klimatiltag.
Estimeret pris
Baseret på forsyningstilsynets aktuelle priser inkl. alle afgifter.

444 kr./md. 840 kr./md. 1235 kr./md. 1631 kr./md.
266 øre pr. kWh

252 øre pr. kWh

247 øre pr. kWh

245 øre pr. kWh
Indholdsfortegnelse

Byd varmt velkommen til Energidrift – Danmarks nye grønne elselskab. Energidrift er et elselskab, som både har fokus på grøn energi og kundeservice. Ikke nok med at de har en passion for at skabe en bedre fremtid for vores planet, så vægter de også kundetilfredshed utroligt højt. 

 

Grøn strøm til en fair pris

Hos Energidrift ved de, at det er vigtigt, at vi passer godt på vores klode – og derfor leverer de udelukkende grøn strøm til deres kunder. Det burde ikke være dyrt at prioritere grøn energi, og derfor har Energidrift fastlåste priser på el, som er baseret på en konkurrencedygtig prissætning. Det vil sige, at du får grøn strøm til en fair pris – og helt uden skjulte gebyrer.

 

Et pålideligt elselskab

Energidrift ønsker at være et pålideligt og transparent elselskab, og du vil derfor ikke pludselig støde på nogle skjulte gebyrer på din elregning. Hos Energidrift er det ikke kun vigtigt at levere strøm til konkurrencedygtige priser – de ønsker også at yde den bedste kundeservice. De har derfor ingen opsøgende sælgere, og de ønsker at være det mest pålidelige elselskab i Danmark.

Kontakt Energidrift

Hos Energidrift er kunderne altid en førsteprioritet. De ønsker at yde den bedste kundeservice, og det er bestemt noget, der kan mærkes. Hvis du skulle have spørgsmål vedrørende elselskabet eller deres produkter, så er du mere end velkommen til at kontakte deres kundeserviceafdeling. 

Elselskabets kontaktinformationer

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Kan man få grøn strøm hos Energidrift?

Ja, det kan man. Hos Energidrift sælger de udelukkende grøn strøm. Det skyldes, at Energidrift har en passion for at skabe en bedre fremtid for vores klode.

 

Er Energidrift et godt selskab?

Energidrift er et elselskab, som har stort fokus på deres kunder. De ønsker at yde den bedste kundeservice, så deres kunder altid føler sig som første prioritet.

Billig-Strom.dk er en annonceside

På Billig-Strom.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Billig-Strom er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.