Elselskaber Sjælland

Sammenlign elselskaber og se om du kan finde en billigere elpris på din adresse ud fra dit estimerede forbrug.

1.000+

Mdl. brugere

30+

Elaftaler

2 ud af 3

Kan spare ved at skifte

Udvalgte udbydere
Priserne er senest opdateret: 16. juni 2024

Sådan rangerer vi på Billig-Strom.dk

Den generelle rangering af produkter er baseret på den aktuelle elpris, mens eventuelle fremhævede udbydere, er baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af eludbyder. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser og andet. Derudover er de også påvirket af kommisionssatsen.

Annonce
Indhold skrevet af: 

Senest opdateret d. 7. juni 2024

Indholdsfortegnelse

Hvordan finder man det bedste elselskab på Sjælland?

Er du i tvivl om, hvordan du finder det bedste elselskab på Sjælland? Eller måske de billigste elpriser på Sjælland? Det forstår vi godt. 

Vi vil dog gerne gøre det nemmere for dig at finde det helt rette elselskab på Sjælland. Derfor kan du øverst på denne side sammenligne alle elselskaberne på Sjælland, så du hurtigt og nemt kan finde den bedste og billigste pris. 

Længere nede på siden har vi desuden samlet en oversigt over de bedste elselskaber på Sjælland og deres elpriser lige nu.

 

Sammenlign elselskaber på Sjælland 

Billig-strøm.dk sammenligner vi priserne på elselskaber på Sjælland, så du kan vælge det bedste tilbud. Vi forstår, at det kan være svært at navigere i de mange tilbud på el på Sjælland. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at opnå et klart overblik, så du kan træffe det bedste valg og spare på din elregning.

Liste over elselskaber på Sjælland

Der er som sagt mange elselskaber på Sjælland, som du kan vælge mellem. Men er du i tvivl om, hvilke elselskaber du egentlig kan vælge mellem? Nedenfor har vi samlet en oversigt over udvalgte elselskaber på Sjælland.

Her er nogle af de bedste elselskaber på Sjælland:

 • b.energy – priser fra 2,89 kr. pr. kWh
 • Vest Energi – priser fra 2,44 kr. pr. kWh
 • Gasel – priser fra 2,46 kr. pr. kWh
 • Modstrøm – priser fra 2,47 kr. pr. kWh
 • OK – priser fra 2,49 kr. pr. kWh
 • Go’ Energi – priser fra 2,50 kr. pr. kWh
 • Nettopower – priser fra 2,50 kr. pr. kWh
 • Energi Fyn – priser fra 2,54 kr. pr. kWh
 • Velkommen – priser fra 2,56 kr. pr. kWh
 • NRGi – priser fra 2,59 kr. pr. kWh
 • AURA – priser fra 2,59 kr. pr. kWh
 • Norlys – priser fra 2,62 kr. pr. kWh
 • Energi+ – priser fra 2,93 kr. pr. kWh

Listen er senest opdateret juni 2024. Priserne er baseret på et årligt strømforbrug på 2.000 kWh. Elpriserne er fra Østdanmark.
Vær opmærksom på at priserne kan have ændret sig siden listen sidst blev opdateret, og at priserne er forskellige i Øst- og Vestdanmark. 

Find de bedste elpriser på Sjælland 

Er du i tvivl om, hvem der kan tilbyde de bedste elpriser på Sjælland? Vi vil gerne gøre det nemmere for dig at finde de bedste elpriser på Sjælland – og derfor har vi samlet et udvalg af de bedste elpriser på Sjælland øverst på denne side, så du hurtigt og nemt kan sammenligne priserne.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvem leverer strøm på Sjælland?

Når du skal på udkig efter et elselskab på Sjælland, så har du mange muligheder, som du frit kan vælge mellem. Her på siden har vi samlet en oversigt over de bedste elselskaber på Sjælland, så du kan sammenligne deres priser.

 

Hvilket elselskab er billigst på Sjælland?

I dag er der stor konkurrence blandt de mange elselskaber i Danmark, og de prøver derfor at overgå hinanden med attraktive kundefordele og lave elpriser. For at finde det billigste elselskab på Sjælland, kan det være en god idé at sammenligne elselskaberne, så du får en overskuelig oversigt over deres priser.

Skrevet af Nicoline

Nicoline sørger for at vedligeholde al information på Billig-Strøm, og hjælper med at udvikle og formidle guides og blogindlæg om strøm. Hun arbejder målrettet på at gøre det nemmere for dig at tage en velovervejet beslutning, når du skal finde det rette elselskab.

Med flere års erfaring indenfor elmarkedet har Nicoline en solid baggrund og dyb forståelse for elselskaber og elpriser, og hun ved derfor, hvad man skal være opmærksom på, når man skal finde det bedste elselskab.

nicoline

Skrevet af Nicoline

Nicoline sørger for at vedligeholde al information på Billig-Strøm og hjælper med at udvikle og formidle guides, og blogindlæg om strøm. Hun arbejder målrettet på at gøre det nemmere for dig at tage en velovervejet beslutning, når du skal finde det rette elselskab.

Med flere års erfaring indenfor elmarkedet har Nicoline en solid baggrund og dyb forståelse for elselskaber og elpriser, og hun ved derfor, hvad man skal være opmærksom på, når man skal finde det bedste elselskab.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Billig-Strom.dk er en annonceside

På Billig-Strom.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Billig-Strom er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.