Elselskaber Jylland

Sammenlign elselskaber og se om du kan finde en billigere elpris på din adresse ud fra dit estimerede forbrug.

1.000+

Mdl. brugere

30+

Elaftaler

2 ud af 3

Kan spare ved at skifte

Udvalgte udbydere
Priserne er senest opdateret: 17. juni 2024

Sådan rangerer vi på Billig-Strom.dk

Den generelle rangering af produkter er baseret på den aktuelle elpris, mens eventuelle fremhævede udbydere, er baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af eludbyder. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser og andet. Derudover er de også påvirket af kommisionssatsen.

Annonce
Indhold skrevet af: 

Senest opdateret d. 7. juni 2024

Indholdsfortegnelse

Få overblik over mulige elselskaber i Jylland 

Der er et stort udvalg af elselskaber at vælge imellem i Jylland. Det anbefales at undersøge priserne hos de forskellige elselskaber, da du kan spare penge på din elregning. Det er også relevant at undersøge din nuværende elaftale med dit elselskab, da den kan påvirke den endelige pris, afhængigt af om du har en fast elpris eller variabel elaftale.

Sammenlign elselskaber i Jylland 

Billig-strøm.dk hjælper vi dig med at opnå et klart billede og sammenligne priserne på elselskaberne i Jylland. Vi forstår, at det kan være udfordrende at navigere i de mange tilbud, men vi vil gerne bistå dig i denne proces.

Dit elselskab er ansvarligt for at producere din strøm. Du har frihed til at vælge, hvilket elselskab du ønsker at være tilknyttet.

 

Liste over elselskaber i Jylland

Jylland har som sagt et bredt udvalg af elselskaber, der tilbyder deres tjenester til både erhvervs og privatkunder. At vælge det rigtige elselskab kan være en svær opgave, da der er mange faktorer at tage hensyn til, såsom priser, kundeservice og produktudbud.

For at give dig et bedre overblik over dine muligheder, har vi samlet et udvalg af de bedste elselskaber i Jylland:

 • b.energy – priser fra 2,22 kr. pr. kWh
 • Vest Energi – priser fra 2,22 kr. pr. kWh
 • OK – priser fra 2,28 kr. pr. kWh
 • AURA – priser fra 2,37 kr. pr. kWh
 • Energi+ – priser fra 2,72 kr. pr. kWh
 • Energi Fyn – priser fra 2,32 kr. pr. kWh
 • NRGi – priser fra 2,37 kr. pr. kWh
 • Norlys – priser fra 2,41 kr. pr. kWh
 • Nettopower – priser fra 2,29 kr. pr. kWh
 • Gasel – priser fra 2,24 kr. pr. kWh
 • Go’ Energi – priser fra 2,28 kr. pr. kWh
 • Modstrøm – priser fra 2,25 kr. pr. kWh
 • Velkommen – priser fra 2,34 kr. pr. kWh

Listen er senest opdateret juni 2024. Priserne er baseret på et årligt strømforbrug på 2.000 kWh. Priserne er fra Vestdanmark. 
Vær opmærksom på, at elpriserne kan have ændret sig siden listen sidst blev opdateret. Priserne varierer mellem Vest- og Østdanmark.

Find de bedste elpriser i Jylland

Er du også på udkig efter de bedste elpriser i Jylland? Vi vil gerne gøre det nemmere for dig at finde de bedste elpriser i Jylland – og derfor har vi samlet et udvalg af de bedste elpriser øverst på denne side, så du kan sammenligne priserne.

 

De bedste elselskaber i Jylland lige nu

Hvordan finder man de bedste elselskaber i Jylland? Det er et godt spørgsmål. I tabellen nedenfor har vi samlet en oversigt over nogle af de bedste elselskaber i Jylland på baggrund af udvalget på Billig-Strøm.dk.

Her er nogle af de bedste elselskaber i Jylland lige nu:

Elselskab Pris pr kWh Månedlig pris
Vest Energi 2,24 kr. 372,93 kr.
Gasel 2,26 kr. 376,27 kr.
Modstrøm 2,27 kr. 377,93 kr.
OK 2,29 kr. 381,62 kr.
Go' Energi 2,30 kr. 382,93 kr.
NettoPower 2,30 kr. 383,18 kr.
Energi Fyn 2,34 kr. 389,18 kr.
Velkommen 2,35 kr. 392,27 kr.

Tallene tager udgangspunkt i priserne for Vestdanmark og med et forbrug på 2000 kWh årligt.
Senest opdateret: 16. June 2024

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvad er det bedste elselskab i Jylland?

Når du skal på udkig efter et elselskab i Jylland, så har du mange muligheder, som du frit kan vælge mellem. For at gøre det nemmere for dig, har vi samlet en oversigt over de bedste elselskaber i Jylland, så du hurtigt kan sammenligne priserne.

Skrevet af Nicoline

Nicoline sørger for at vedligeholde al information på Billig-Strøm, og hjælper med at udvikle og formidle guides og blogindlæg om strøm. Hun arbejder målrettet på at gøre det nemmere for dig at tage en velovervejet beslutning, når du skal finde det rette elselskab.

Med flere års erfaring indenfor elmarkedet har Nicoline en solid baggrund og dyb forståelse for elselskaber og elpriser, og hun ved derfor, hvad man skal være opmærksom på, når man skal finde det bedste elselskab.

nicoline

Skrevet af Nicoline

Nicoline sørger for at vedligeholde al information på Billig-Strøm og hjælper med at udvikle og formidle guides, og blogindlæg om strøm. Hun arbejder målrettet på at gøre det nemmere for dig at tage en velovervejet beslutning, når du skal finde det rette elselskab.

Med flere års erfaring indenfor elmarkedet har Nicoline en solid baggrund og dyb forståelse for elselskaber og elpriser, og hun ved derfor, hvad man skal være opmærksom på, når man skal finde det bedste elselskab.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Billig-Strom.dk er en annonceside

På Billig-Strom.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Billig-Strom er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.