Elektron ApS

4.3/5

Elektron er blevet til OK.

Vi fandt desværre ikke frem til et produkt, der matchede dine søgekriterier.
Nedenfor har vi samlet de bedste elselskaber på Billig-Strøm.dk, som måske kan være interessante for dig.

Indholdsfortegnelse

Elektron ApS er et elselskab med hovedsæde i Aarhus. Elselskabet går ind for at give den bedste kundeoplevelse samtidig med, at de leverer strøm fra klimavenlige energikilder. 

Hvem er Elektron?

Elektron El er et kundeorienteret elselskab, som altid sætter deres kunder i første række. Her får du et elselskab, som stræber efter at være nærværende, kundeorienterede og ikke mindst transparente. Elektron er godt klar over, at strøm kan være et svært område at gøre sig klog på, og de ønsker derfor at gøre det mere enkelt og dermed lettere for dig at forstå.

elektron

Et CO2-neutralt elselskab

Elektron har også stort fokus på at arbejde ud fra en arbejdsgang, som skåner miljøet. Elektron ønsker nemlig at støtte op omkring grøn energi, så vi kan passe bedre på vores klode, og derfor stammer deres strøm udelukkende fra vedvarende energikilder i form af vindmølleenergi.

 

Elektron priser

Elektron stræber ikke kun efter at være et godt elselskab, hvor kunderne kan føle sig set og hørt – de kan også tilbyde billige og konkurrencedygtige elpriser

I tabellen nedenfor kan du se Elektrons oplyste elpriser for februar måned 2023. Priserne er inklusiv moms, men eksklusiv afgifter, tariffer og abonnementer.  

* Vest for Storebælt
** Øst for Storebælt

Produkter DK1* DK2**
Basisstrøm
Øre pr. kWh
138
122
Markedspris
Øre pr. kWh
122
134
Prisloft
Øre pr. kWh
167
151
Indkøbspris
Øre pr. kWh
116
99
MaxPris
Øre pr. kWh
148
132

Kilde: Elektron.dk

Elpriserne hos Elektron bliver beregnet månedligt på baggrund af elprisen i markedet. Hvis du ønsker at læse mere om Elektrons elpriser, kan du besøge deres hjemmeside. 

 

Anmeldelser af Elektron på Trustpilot

Elektron er et vellidt elselskab, som i dén grad kommer til udtryk på Trustpilot. Elektron har mere end 1.600 anmeldelser, hvor langt størstedelen er tilfredse kunder, som udelukkende har rosende ord om elselskabet.

Elektron har nemlig formået at skabe en score på 4,3/5 stjerner, hvilket giver en god indikation af, at der er tale om et godt selskab, som holder, hvad de lover.

Kontakt Elektron

Hos Elektron er der stort fokus på at være kundeorienteret. Hvis du har nogle spørgsmål vedrørende Elektrons ydelser eller produkter, er du altid velkommen til at kontakte deres hjælpsomme kundeservice. 

Kontaktinformationer

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvem ejer elektron?

Elektron er blevet opkøbt af OK-koncernen, som har hovedsæde i Viby J, og Elektron ejes derfor af OK-koncernen på nuværende tidspunkt.

 

Er Elektron et godt selskab?

Elektron har mere end 1.600 anmeldelser på Trustpilot, hvor de har formået at skabe en score på 4,3/5 stjerner. Det giver en god indikation af, at Elektron er et elselskab med mange tilfredse kunder.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Billig-Strom.dk er en annonceside

På Billig-Strom.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Billig-Strom er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.