Edison El

4/5

Edison El er et elselskab, som har fokus på at skåne miljøet – og derfor tilbyder de udelukkende grøn strøm.

edisonel

Nedenfor kan du sammenligne elaftaler hos Edison El. Find den elaftale, som passer dig bedst.

Indholdsfortegnelse

Et elselskab med udelukkende grøn energi

Hvis du er på udkig efter et elselskab, der fokuserer på at skabe et bedre miljø – så kan Edison El være det rette elselskab for dig. 

Når du er kunde hos Edison El, får du udelukkende grøn energi leveret hjem til dig. Edison El ønsker nemlig at passe bedre på miljøet, og derfor tilbyder de udelukkende bæredygtig energi. De synes nemlig ikke, at danskerne skal betale ekstra for at få leveret grøn energi, og derfor tilbyder de grøn strøm som standardprodukt.

Tilbyder faste- og variable el-aftaler

Edison El kan også tilbyde el-aftaler til ethvert behov – her er nemlig både mulighed for at vælge en fast- eller variabel el-aftale. Edison El kæmper altid for at være markedets billigste, når det drejer sig om elpriser, således du ikke er nødsaget til at skifte elselskab for at få den billigste strøm

Kontakt Edison El

Hos Edison El sidder deres dygtige kundeserviceteam altid klar til at hjælpe dig. Hvis du skulle have nogle spørgsmål vedrørende deres produkter, så er du altid velkommen til at kontakte dem. De hjælper dig glædeligt på rette vej. 

Elselskabets kontaktinformationer

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Billig-Strom.dk er en annonceside

På Billig-Strom.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Billig-Strom er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.