Den Glade Eltavle

3.1/5

Den Glade Eltavle er lukket.

Vi fandt desværre ikke frem til et produkt, der matchede dine søgekriterier.
Nedenfor har vi samlet de bedste elselskaber på Billig-Strøm.dk, som måske kan være interessante for dig.

Indholdsfortegnelse

Den Glade Eltavle er et elselskab med et særligt fokus på at skabe glæde for deres kunder. Selskabet blev grundlagt med et ønske om at gøre en positiv forskel i samfundet ved at levere pålidelig og billig strøm til husstande og virksomheder.

 

Kundeserviceniveau hos Den Glade Eltavle 

Den Glade Eltavles kundeservice er altid klar til at hjælpe deres kunder på enhver måde, de kan. Der er flere måder, du kan kontakte deres kundeservice på, herunder:

  • Telefonisk
  • På mail

Den Glade Eltavles kundesservice anbefaler dog at man kontakter dem på mail, hvor man normalt kan få svar på sine spørgsmål indenfor 24 timer. Dette kan dog være problematisk, hvis man står overfor et problem som er en nødssituation – eksempelvis hvis der er blevet lukket for strømmen.

 

Den Glade Eltavle på Trustpilot

Ser man på Den Glade Eltavles Trustpilot, afspejler denne flere utilfredse kunder. I skrivende stund har firmaet 3,1 i rating. Derfor kan man sige, at deres kundeservice har plads til forbedringer. 

 

Anmeldelser af Den Glade Eltavle

Nedenfor har vi samlet fordelene og ulemperne ved at tilmelde sig elselskabet. 

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Billig-Strom.dk er en annonceside

På Billig-Strom.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Billig-Strom er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.