Barry El

3.9/5

Barry El er lukket.

Vi fandt desværre ikke frem til et produkt, der matchede dine søgekriterier.
Nedenfor har vi samlet de bedste elselskaber på Billig-Strøm.dk, som måske kan være interessante for dig.

Indholdsfortegnelse

Barry El går også under navnet “Barry Energy”, og er meget mere end blot et traditionelt elselskab. Barry El er en 100% digital el-leverandør, som gør det nemmere for dig at få et mere innovativt, klimavenligt og ikke mindst billigere strømforbrug.

Barry Energy har et helt særligt visionært perspektiv. De ønsker at gøre det nemmere for os forbrugere at skabe et mere transparent og bæredygtigt strømforbrug derhjemme.

Med Barry Energy kan du nemt følge med i dit strømforbrug derhjemme, følge de nuværende elpriser og få gode råd til, hvordan du kan få et mere bæredygtigt strømforbrug.

 

Barry El lukker

Barry El har på nuværende tidspunkt valgt at lukke deres aktiviteter i Danmark, og det er derfor ikke længere muligt at benytte deres ydelser. Det skyldes, at elselskabet har valgt at erklære sig konkurs grundet mangel på økonomisk vækst. 

Hvis du er på udkig efter et alternativ til Barry El, kan du her på siden se, hvilke muligheder du ellers kan vælge mellem. Vi har samlet de bedste elselskaber i Danmark, så du hurtigt og nemt kan finde dit nye elselskab.

Få kontrol over dit strømforbrug gennem Barry-appen

Barry strøm har udviklet deres egen app, hvor du nemt kan følge med i dit strømforbrug derhjemme. I appen kan du både se, hvor meget CO2 dit strømforbrug udleder og følge elpriserne live, så du kan holde dig opdateret med de nyeste elpriser, og dermed spare penge på strømmen.

Derudover er appen også særlig god til dig, der har en elbil. Du kan nemlig også bruge appen til at se, hvornår det er billigst at oplade elbilen derhjemme. Derudover kan du som medlem af Barry Partners få adgang til attraktive rabatter og innovative opladningssystemer.

Priser hos Barry El

Barry Energy sælger strøm, som følger den nordiske elbørs Nord Pool. Det betyder, at du får strømmen direkte til markedsprisen – også kendt som spotpris. Du skal dog være opmærksom på, at de fleste elselskaber tillægger et såkaldt “spottilæg” oveni deres variable priser. Prisen på tillægget varierer dog mellem de enkelte elselskaber.

Hos Barry El er man overbevist om, at gennemsigtighed på elmarkedet er vejen frem. Du betaler derfor ingen skjulte gebyrer, men skal blot betale 44 kr. om måneden. Dette beløb giver dig fuld adgang til alle de funktioner, som Barry El tilbyder.

barry-el-logo

Rabatkode til Barry El

Barry El har et henvisningsprogram. Det betyder, at de belønner de medlemmer, som henviser en ven, som efterfølgende skifter elselskab til Barry El. Medlemmerne bliver belønnet med 200 kr. til gratis strøm, hver gang en ven skifter elselskab. 

I Barry-appen har du mulighed for at holde styr på, hvor mange venner du har henvist indtil videre, og dermed hvor mange penge, du har optjent som belønning. 

 

Anmeldelse af Barry El

Barry El har fået gode anmeldelser på Trustpilot, hvor de har fået særligt ros for deres innovative app. Anmelderne roser både elselskabet for deres overskuelighed og gennemsigtighed, og generelt har kunderne hos Barry El været meget tilfredse.

Derudover nævner mange af anmelderne også, at de har sparet penge ved at skifte til Barry El. Derudover sætter anmelderne også pris på deres fokus på grøn strøm og miljøet. 

 

Alternativer til Barry El

Barry El har desværre valgt at lukke ned for deres aktiviteter i Danmark – men der findes heldigvis mange andre elselskaber, som du frit kan vælge mellem. Hvis du leder efter et godt alternativ til Barry El, kan du nemt finde et nyt elselskab ved at sammenligne de forskellige el-leverandører øverst på denne side. 

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Alternativ til Barry El?

Der findes mange gode elselskaber i Danmark, som kan være et godt alternativ til Barry El. Det kan eksempelvis være NettoPower, Gasel, OK, Norlys, NRGi eller lignende el-leverandører. Du kan se de bedste elselskaber her på siden.

 

Hvad er Barry El?

Barry Energy er en 100% digital el-leverandør, som gerne vil gøre det nemmere for os forbrugere at få et billigere, mere klimavenligt og mere innovativt strømforbrug.

 

Hvad koster Barry El?

Hos Barry El bliver alle de unødvendige gebyrer sparet væk. Du betaler 44 kr. hver måned, som giver dig fri adgang til alle deres ydelser.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Billig-Strom.dk er en annonceside

På Billig-Strom.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Billig-Strom er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.