B.Energy el

3.8/5

“b.the change”
B.Energy, vi leverer klimavenlig god energi til hele Danmark.

Elselskaber skiftede i september 2022 navn fra Blue Energy til B.Energy.

b.energy-udbyder
iconForventet kWh forbrug

iconBopæl ift. Storebælt

Tilbyder månedlig betaling

Bemærk at du i nogle tilfælde skal kontakte elselskabet efter tilmelding online, for at få månedlig betaling.


iconGrøn strøm

iconFast eller variabel

iconUdbydere

B.FLEX
 • 0 mdr. binding
 • Variabel pris
 • Grøn strøm
 • Er produktet markeret med et blad, er strømmen baseret på 100% vedvarende energikilder, uden yderligere klimatiltag.
Estimeret pris
Baseret på forsyningstilsynets aktuelle priser inkl. alle afgifter.

431 kr./md. 787 kr./md. 1143 kr./md. 1499 kr./md.
258 øre pr. kWh

236 øre pr. kWh

229 øre pr. kWh

225 øre pr. kWh
Indholdsfortegnelse

Elselskabet valgte i september 2022 at skifte navn fra Blue Energy til B.Energy. B Energy el stræber efter af gøre mere for dig og den grønne energi.

 

B Energy strøm

B Energy’s priser kan både være en fast kwh-pris med b.easy eller en variabel elpris hvor du betaler for kostprisen pr kWh. B.energi udbyder også produkter så som ladestander og B Energy forsikring.

Som kunde ved B-energy støtter du projekt “Den Blå Skov”, som i øjeblikket står bag plantningen af 100.000 træer i Aarhus kommune.

 

b.easy eller b.flex?

B energy el tilbyder en række produkter indenfor el. Vælger du b.easy får du en el-aftale med klimavenlig el til en fast pris pr kWh. Udover faste elpriser får du 100% klimavenlig strøm og medlemsfordele med over 2800 rabatter under navnet b.smart

Ønsker du i stedet en variabel elpris bør du overveje b.flex. Med B.energy b.flex betaler du spotprisen på strømmen + transport og afgifter. Her vil der også være medlemsfordele, som du nemt kan benytte dig af, men også mulighed for billig strøm.

Fordele

 • Gode medlemsfordele +2.800 rabatter
 • Udbyder 100% klimavenlig strøm
 • Ingen binding

Ulemper

 • Kræver betaling for abonnement

B.Energy anmeldelser

B.Energy trustpilot har over 8500 anmeldelser med en foreløbig score på 3,8. Ud af de mange b. energy trustpilots er over 60% af anmeldelserne lavet med topkarakter. Det tyder derfor på, at b energi har tilfredse kunder.

(Fra Oktober 2022).

Ros fra kunderne

 • Behagelig og god vejledende kundeservice
 • Godt med medlemsfordele, da man føler man får lidt ekstra

Kritik fra kunderne

 • Deres app med el-overblik virker ikke optimalt (oktober, 2022)

B Energy kontakt

Ved på b.energy el kan du finde hjælp til at forstå din elregning. Derudover kan du blive meget klogere på hvilke produkter de udbyder. B energi tilbyder både e-aftaler til private og erhverv. 

B.energy el kontaktinformationer kan findes lige her. Sidder du med spørgsmål som du ikke har fundet svar på gennem deres hjemmeside, så kan du kontakte B-energy på telefon eller mail. Her sidder deres kundeservice klar til at hjælpe dig med alt fra spørgsmål til elregningen eller andre problematikker hvad angår el.

Elselskabets kontaktinformationer

Elselskabets kontaktinformationer

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvem står bag B.Energy?

Tidligere var b.energy bedre kendt som Blue Energy. I 2022 valgte elselskabet dog at skifte navn til b.energy. Det skyldes, at de ønskede et navn, der repræsenterede deres værdier bedre. Ikke nok med at kunderne får leveret klimavenlig energi, så har de også mulighed for at sprede den gode energi videre.

 

Er B.Energy et godt elselskab?

På nuværende tidspunkt har b.energy +9200 anmeldelser. Baseret på anmeldelserne har b.energy fået en score på 4,2/5 stjerner. Det giver en indikation af, at kunderne hos b.energy er meget tilfredse.

Billig-Strom.dk er en annonceside

På Billig-Strom.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Billig-Strom er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.