B.Energy el

4.3/5

Hos B.Energy leverer de klimavenlig god energi til hele Danmark.

benergy

Nedenfor kan du sammenligne elaftaler hos B.Energy. Find den elaftale, som passer dig bedst.

Indholdsfortegnelse

Elselskabet valgte i september 2022 at skifte navn fra Blue Energy til B.Energy. B Energy el stræber efter af gøre mere for dig og den grønne energi.

 

B Energy strøm

B Energy’s priser kan både være en fast kwh-pris med b.easy eller en variabel elpris hvor du betaler for kostprisen pr kWh. B.energi udbyder også produkter så som ladestander og B Energy forsikring.

Som kunde ved B-energy støtter du projekt “Den Blå Skov”, som i øjeblikket står bag plantningen af 100.000 træer i Aarhus kommune.

 

b.easy eller b.flex?

B energy el tilbyder en række produkter indenfor el. Vælger du b.easy får du en el-aftale med klimavenlig el til en fast pris pr kWh. Udover faste elpriser får du 100% klimavenlig strøm og medlemsfordele med over 2800 rabatter under navnet b.smart

Ønsker du i stedet en variabel elpris bør du overveje b.flex. Med B.energy b.flex betaler du spotprisen på strømmen + transport og afgifter. Her vil der også være medlemsfordele, som du nemt kan benytte dig af, men også mulighed for billig strøm.

B.Energy anmeldelser

B.Energy trustpilot har over 8500 anmeldelser med en foreløbig score på 3,8. Ud af de mange b. energy trustpilots er over 60% af anmeldelserne lavet med topkarakter. Det tyder derfor på, at b energi har tilfredse kunder.

(Fra Oktober 2022).

B Energy kontakt

Ved på b.energy el kan du finde hjælp til at forstå din elregning. Derudover kan du blive meget klogere på hvilke produkter de udbyder. B energi tilbyder både e-aftaler til private og erhverv. 

B.energy el kontaktinformationer kan findes lige her. Sidder du med spørgsmål som du ikke har fundet svar på gennem deres hjemmeside, så kan du kontakte B-energy på telefon eller mail. Her sidder deres kundeservice klar til at hjælpe dig med alt fra spørgsmål til elregningen eller andre problematikker hvad angår el.

Elselskabets kontaktinformationer

Elselskabets kontaktinformationer

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvem står bag B.Energy?

Tidligere var b.energy bedre kendt som Blue Energy. I 2022 valgte elselskabet dog at skifte navn til b.energy. Det skyldes, at de ønskede et navn, der repræsenterede deres værdier bedre. Ikke nok med at kunderne får leveret klimavenlig energi, så har de også mulighed for at sprede den gode energi videre.

 

Er B.Energy et godt elselskab?

På nuværende tidspunkt har b.energy +9200 anmeldelser. Baseret på anmeldelserne har b.energy fået en score på 4,2/5 stjerner. Det giver en indikation af, at kunderne hos b.energy er meget tilfredse.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Billig-Strom.dk er en annonceside

På Billig-Strom.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Billig-Strom er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.