Gratis strøm

Nedenfor har vi samlet et udvalg af introtilbud på strøm,
så du kan sammenligne dem med hinanden.

Indhold skrevet af: 

Senest opdateret d. 7. juni 2024

Indholdsfortegnelse

Det er efterhånden de fleste af os, som har mærket effekten af de stigende elpriser på elregningen. De svingende priser har gjort os væsentligt mere bevidste om vores elforbrug derhjemme, og vi er derfor blevet mere opmærksomme på at spare på strømmen, hvor vi kan.  Men vidste du, at nogle elselskaber faktisk tilbyder attraktive introtilbud, hvor du indimellem kan få gratis el i hele 6 måneder? I dette indlæg kan du læse mere om introtilbud og hvordan du kan få gratis el derhjemme.

 

Gratis strøm i 6 måneder med el introtilbud

I dag er konkurrencen hård på markedet, og det er noget, som de forskellige elselskaber i høj grad kan mærke. For at skille sig ud af mængden, er elselskaberne derfor nødsaget til at overgå de øvrige el-udbydere ved at tilbyde attraktive tilbud til deres nye kunder.

I dag tilbyder nogle elselskaber derfor attraktive velkomsttilbud på el til deres nye kunder, hvor de bl.a. kan tilbyde kunderne gratis el i 6 måneder. Introduktionstilbuddet er kun gældende i en vis periode, og man vil derfor overgå til et nyt produkt, når tilbuddet har nået sin ende.

Kan man få 100% gratis strøm?

Både og.

I princippet får du gratis strøm i den periode, som introtilbuddet dækker – men du kan desværre ikke forvente at modtage en elregning, som lyder på 0 kr. Selve strømmen i sig selv er gratis i den pågældende periode, men du vil stadig blive opkrævet et beløb for afgifter, transport af strøm og moms, hvilket typisk udgør omkring 30 – 40% af den samlede elpris.

kan-man-faa-gratis-stroem

Sådan får du gratis el i 6 måneder

Synes du også, at gratis strøm i 6 måneder lyder som en god idé? Nedenfor har vi samlet en lille guide til dig, der gerne vil have gratis el.

  1. Undersøg din nuværende elaftale. Først og fremmest skal du undersøge, hvorvidt du stadig er bundet af en bindingsperiode ved dit nuværende elselskab. Du kan nemlig ikke skifte el-udbyder før din bindingsperiode er ovre.

  2. Skab et overblik over mulighederne. Der er mange elselskaber, som tilbyder et introtilbud med gratis el. Det kan derfor være en god idé at undersøge de pågældende elselskaber, hvorefter du kan danne dig et bedre overblik over, hvilke muligheder du har.

  3. Vælg elselskabet med den bedste pris. Når du har sammenlignet de forskellige elselskaber, kan du dermed hurtigt afgøre, hvem der kan tilbyde den bedste pris. Det kan også være, at du foretrækker elselskaber, der leverer grøn energi, tilbyder månedlig betaling eller andet.

  4. Husk at læse det med småt. Før du skriver under på en elaftale, er det vigtigt, at du læser hele aftalen igennem – også det med småt. Dermed sikrer du, at du ikke får en træls overraskelse, når introtilbuddet udløber.

  5. Hold dig opdateret. Det er altid en god idé at holde sig opdateret med de tilbud, som de forskellige elselskaber tilbyder. Hvis du ikke har lyst til at betale en højere elpris, når introtilbuddet er ovre, kan du dermed skifte til et andet elselskab med et godt introtilbud.

Husk altid at læse det med småt

Hvis du overvejer at takke ja til et attraktivt velkomsttilbud, så er det vigtigt, at du husker at læse det med småt. Introtilbuddet er som sagt kun gældende i en vis periode, hvorefter du overgår til en anden elaftale. 

Det er derfor vigtigt, at du er fuldt indforstået med, hvad din kommende elaftale kommer til at lyde på. Ofte bruger elselskaberne disse introtilbud til at lokke kunderne over til deres selskab, hvorefter de opkræver en høj elpris, når tilbuddet ikke længere er gældende. 

Derudover vil du ofte være bundet af en bindingsperiode, som typisk varer mellem 1-6 måneder. Det betyder, at du ikke har mulighed for at skifte elselskab så længe bindingsperioden er gældende.

gratis-stroem

Hvor ofte kan man skifte introtilbud?

Det er helt op til dig, hvor ofte du ønsker at skifte introtilbud. Du er som sagt typisk bundet af en bindingsperiode, som forhindrer dig i at skifte elselskab, så længe den aftale er gældende. Når du ikke længere er bundet af en bindingsperiode, kan du i bund og grund frit skifte til et andet selskab, som også tilbyder et introtilbud.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvad er et el introtilbud?

Mange elselskaber tilbyder et attraktivt el introtilbud, hvor de tilbyder gratis strøm i en given periode til deres nye kunder. Du betaler ikke for strømmen, men du skal stadig betale for afgifter, transport af strøm og moms.

 

Hvordan får jeg gratis strøm?

Du kan få gratis strøm ved at skifte til et elselskab, som tilbyder et introtilbud med gratis strøm. Introtilbuddende varierer mellem de forskellige elselskaber, og de kan derfor tilbyde forskellige tilbud.

 

Kan jeg skifte introtilbud flere gange om året?

Ja, det kan du i princippet. Når du ikke længere er bundet af en bindingsperiode, kan du frit skifte til et andet elselskab, som også tilbyder et introtilbud.

 

Kan man få gratis strøm i 6 måneder?

Ja, det kan man godt. I dag tilbyder flere og flere elselskaber attraktive introtilbud på el, som er strøm-tilbud til deres nye kunder. Disse introtilbud på el betyder, at du kan få gratis strøm i 6 måneder. Du skal dog huske på, at du stadig vil modtage en elregning. Du skal nemlig stadig betale de forskellige afgifter og skatter på strøm. 

Skrevet af Maria

Maria er vores marketingkoordinator på Billig-Strøm.dk, og spiller en central rolle i at holde dig informeret om alt, hvad der rører sig inden for el-verdenen.

Med mere end et års erfaring indenfor energibranchen, har Maria opbygget en solid videnbase indenfor branchen. Maria ved derfor, hvad man skal være særligt opmærksom på, når det handler om elselskaber og elpriser – og den viden ønsker hun at dele med dig.

Derudover er Maria ansvarlig for vedligeholdelsen af hjemmesiden og sikrer, at den altid er fyldt med de seneste opdateringer og nyttige guides og blogindlæg, som kan hjælpe dig med at navigere rundt i elmarkedet.

Maria

Skrevet af Maria

Maria er vores marketingkoordinator på Billig-Strøm.dk, og spiller en central rolle i at holde dig informeret om alt, hvad der rører sig inden for el-verdenen.

Med mere end et års erfaring indenfor energibranchen, har Maria opbygget en solid videnbase indenfor branchen. Maria ved derfor, hvad man skal være særligt opmærksom på, når det handler om elselskaber og elpriser – og den viden ønsker hun at dele med dig.

Derudover er Maria ansvarlig for vedligeholdelsen af hjemmesiden og sikrer, at den altid er fyldt med de seneste opdateringer og nyttige guides og blogindlæg, som kan hjælpe dig med at navigere rundt i elmarkedet.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Billig-Strom.dk er en annonceside

På Billig-Strom.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Billig-Strom er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.