Gratis strøm

Vi kunne desværre ikke finde elaftaler med gratis strøm på nuværende tidspunkt.
Nedenfor kan du se andre elselskaber, som kan tilbyde et attraktivt introduktionstilbud.

iconForventet kWh forbrug

iconBopæl ift. Storebælt

Tilbyder månedlig betaling

Bemærk at du i nogle tilfælde skal kontakte elselskabet efter tilmelding online, for at få månedlig betaling.


iconGrøn strøm

iconFast eller variabel

iconUdbydere

PRIVAT INTRO
 • 0 mdr. binding
 • Variabel pris
 • Grøn strøm
 • Er produktet markeret med et blad, er strømmen baseret på 100% vedvarende energikilder, uden yderligere klimatiltag.
Estimeret pris
Baseret på forsyningstilsynets aktuelle priser inkl. alle afgifter.

218 kr./md. 406 kr./md. 594 kr./md. 783 kr./md.
131 øre pr. kWh

122 øre pr. kWh

119 øre pr. kWh

117 øre pr. kWh
ZERO HERO ONE
 • 6 mdr. binding
 • Variabel pris
 • Grøn strøm
 • Mdl. betaling
 • Der afregnes for et månedligt aconto-forbrug.
Estimeret pris
Baseret på forsyningstilsynets aktuelle priser inkl. alle afgifter.

306 kr./md. 582 kr./md. 858 kr./md. 1134 kr./md.
183 øre pr. kWh

175 øre pr. kWh

172 øre pr. kWh

170 øre pr. kWh
VARIABEL INDKØBSPRIS INTROTILBUD
 • 0 mdr. binding
 • Variabel pris
 • Grøn strøm
 • Er produktet markeret med et blad, er strømmen baseret på 100% vedvarende energikilder, uden yderligere klimatiltag.
 • Mdl. betaling
 • Der afregnes for det faktiske forbrug pr. måned. Skriv at du ønsker månedlig betaling i trin 5 i tilmeldningsflowet.
Estimeret pris
Baseret på forsyningstilsynets aktuelle priser inkl. alle afgifter.

359 kr./md. 689 kr./md. 1019 kr./md. 1349 kr./md.
216 øre pr. kWh

207 øre pr. kWh

204 øre pr. kWh

202 øre pr. kWh
Indholdsfortegnelse

Det er efterhånden de fleste af os, som har mærket effekten af de stigende elpriser på elregningen. De svingende priser har gjort os væsentligt mere bevidste om vores elforbrug derhjemme, og vi er derfor blevet mere opmærksomme på at spare på strømmen, hvor vi kan.  Men vidste du, at nogle elselskaber faktisk tilbyder attraktive introtilbud, hvor du indimellem kan få gratis el i hele 6 måneder? I dette indlæg kan du læse mere om introtilbud og hvordan du kan få gratis el derhjemme.

 

Gratis strøm i 6 måneder med el introtilbud

I dag er konkurrencen hård på markedet, og det er noget, som de forskellige elselskaber i høj grad kan mærke. For at skille sig ud af mængden, er elselskaberne derfor nødsaget til at overgå de øvrige el-udbydere ved at tilbyde attraktive tilbud til deres nye kunder.

I dag tilbyder nogle elselskaber derfor attraktive velkomsttilbud på el til deres nye kunder, hvor de bl.a. kan tilbyde kunderne gratis el i 6 måneder. Introduktionstilbuddet er kun gældende i en vis periode, og man vil derfor overgå til et nyt produkt, når tilbuddet har nået sin ende.

Kan man få 100% gratis strøm?

Både og.

I princippet får du gratis strøm i den periode, som introtilbuddet dækker – men du kan desværre ikke forvente at modtage en elregning, som lyder på 0 kr. Selve strømmen i sig selv er gratis i den pågældende periode, men du vil stadig blive opkrævet et beløb for afgifter, transport af strøm og moms, hvilket typisk udgør omkring 30 – 40% af den samlede elpris.

kan-man-faa-gratis-stroem

Sådan får du gratis el i 6 måneder

Synes du også, at gratis strøm i 6 måneder lyder som en god idé? Nedenfor har vi samlet en lille guide til dig, der gerne vil have gratis el.

 1. Undersøg din nuværende elaftale. Først og fremmest skal du undersøge, hvorvidt du stadig er bundet af en bindingsperiode ved dit nuværende elselskab. Du kan nemlig ikke skifte el-udbyder før din bindingsperiode er ovre.

 2. Skab et overblik over mulighederne. Der er mange elselskaber, som tilbyder et introtilbud med gratis el. Det kan derfor være en god idé at undersøge de pågældende elselskaber, hvorefter du kan danne dig et bedre overblik over, hvilke muligheder du har.

 3. Vælg elselskabet med den bedste pris. Når du har sammenlignet de forskellige elselskaber, kan du dermed hurtigt afgøre, hvem der kan tilbyde den bedste pris. Det kan også være, at du foretrækker elselskaber, der leverer grøn energi, tilbyder månedlig betaling eller andet.

 4. Husk at læse det med småt. Før du skriver under på en elaftale, er det vigtigt, at du læser hele aftalen igennem – også det med småt. Dermed sikrer du, at du ikke får en træls overraskelse, når introtilbuddet udløber.

 5. Hold dig opdateret. Det er altid en god idé at holde sig opdateret med de tilbud, som de forskellige elselskaber tilbyder. Hvis du ikke har lyst til at betale en højere elpris, når introtilbuddet er ovre, kan du dermed skifte til et andet elselskab med et godt introtilbud.

Husk altid at læse det med småt

Hvis du overvejer at takke ja til et attraktivt velkomsttilbud, så er det vigtigt, at du husker at læse det med småt. Introtilbuddet er som sagt kun gældende i en vis periode, hvorefter du overgår til en anden elaftale. 

Det er derfor vigtigt, at du er fuldt indforstået med, hvad din kommende elaftale kommer til at lyde på. Ofte bruger elselskaberne disse introtilbud til at lokke kunderne over til deres selskab, hvorefter de opkræver en høj elpris, når tilbuddet ikke længere er gældende. 

Derudover vil du ofte være bundet af en bindingsperiode, som typisk varer mellem 1-6 måneder. Det betyder, at du ikke har mulighed for at skifte elselskab så længe bindingsperioden er gældende.

gratis-stroem

Hvor ofte kan man skifte introtilbud?

Det er helt op til dig, hvor ofte du ønsker at skifte introtilbud. Du er som sagt typisk bundet af en bindingsperiode, som forhindrer dig i at skifte elselskab, så længe den aftale er gældende. Når du ikke længere er bundet af en bindingsperiode, kan du i bund og grund frit skifte til et andet selskab, som også tilbyder et introtilbud.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvad er et el introtilbud?

Mange elselskaber tilbyder et attraktivt el introtilbud, hvor de tilbyder gratis strøm i en given periode til deres nye kunder. Du betaler ikke for strømmen, men du skal stadig betale for afgifter, transport af strøm og moms.

 

Hvordan får jeg gratis strøm?

Du kan få gratis strøm ved at skifte til et elselskab, som tilbyder et introtilbud med gratis strøm. Introtilbuddende varierer mellem de forskellige elselskaber, og de kan derfor tilbyde forskellige tilbud.

 

Kan jeg skifte introtilbud flere gange om året?

Ja, det kan du i princippet. Når du ikke længere er bundet af en bindingsperiode, kan du frit skifte til et andet elselskab, som også tilbyder et introtilbud.

Billig-Strom.dk er en annonceside

På Billig-Strom.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Billig-Strom er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.