Elpriser App

Gå til Elberegner-app'en her 

App til elpriser

Med Elberegner-app’en kan du se elpriser time for time – der kan nemlig være stor forskel på prisen i løbet af et døgn. Det er også muligt at se dagens gennemsnitlige pris samt dagens højeste og laveste pris.

Fordelen ved at bruge Elberegner-app’en er, at du kan aflæse elpriserne, og på den måde have mulighed for at bruge strømmen når den er billigst. Prisen kan svinge flere kroner, hvilket kan have stor betydning for din elregning på længere sigt.

Priserne kan variere afhængigt af om du bor i Øst- eller Vestdanmark, og derfor kan du vælge mellem Vest og Øst når du benytter appen.

Du skal dog være opmærksom på, at det kun giver mening at tjekke elpriserne time for time, hvis du har en elaftale med variabel pris. 

elpriser-app

Se elpriser på app med og uden afgifter

I app’en, kan du vælge om du vil se elpriserne med eller uden afgifter.

Priserne bliver som udgangspunkt vist med, men ved at klikke afgifter til, kan du se hvad prisen er uden tariffer og elafgift, men stadig med moms. Tarifferne, der er taget med i prisen er transmissionsnettarif, systemtariffen og balancetarif. Disse tre udgifter er ens for alle, og uanset hvornår du bruger strømmen.

 

Tjek elpriserne og sænk dit forbrug

Det kan give rigtig god mening at tænke over sit elforbrug i det hele taget, men især i øjeblikket hvor elpriserne er skudt i vejret. Det er faktisk ikke ligegyldigt for din elregning hvornår du bruger strøm, og man kan spare mange penge, hvis man gider at planlægge de daglige gøremål en smule. F.eks. kan man spare penge ved at tidsindstille ens vaskemaskine til at vaske i løbet af natten, hvor strømmen er billigst.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvilken app er bedst til elpriser?

I dag findes der mange forskellige apps, som viser et overskueligt overblik over strømpriserne. Heriblandt kan vi dog anbefale Elberegners app, som både viser strømpriserne time for time samtidig med, at du har mulighed for at følge med i dit strømforbrug derhjemme.

 

Hvilken app viser strøm pris?

Der findes mange apps, som kan vise, hvornår strømmen er billigst i løbet af dagen. Hvis du er på udkig efter et god elpriser app, kan vi dog anbefale, at du tager et nærmere kig på Elberegners app.

Billig-Strom.dk er en annonceside

På Billig-Strom.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Billig-Strom er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.