El Kolding – Sammenlign elpriser i Kolding

Sammenlign elselskaber og se om du kan finde en billigere elpris på din adresse ud fra dit estimerede forbrug.

1.000+

Mdl. brugere

30+

Elaftaler

2 ud af 3

Kan spare ved at skifte

Udvalgte udbydere
Priserne er senest opdateret: 17. juni 2024

Nedenfor kan du sammenligne et udvalg af elselskaber i Kolding.

Sådan rangerer vi på Billig-Strom.dk

Den generelle rangering af produkter er baseret på den aktuelle elpris, mens eventuelle fremhævede udbydere, er baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af eludbyder. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser og andet. Derudover er de også påvirket af kommisionssatsen.

Annonce
Indhold skrevet af: 

Senest opdateret d. 7. juni 2024

Indholdsfortegnelse

Find den bedste el i Kolding

På Billig-Strøm.dk har du mulighed for at få et overblik over forskellige elpriser i Kolding. Dette kan hjælpe dig med at finde den mest fordelagtige elpris og aftale. 

Du kan dog frit vælge mellem et hav af elselskaber i Kolding – men hvilket skal man vælge? Det kan du læse meget mere om lige her.

Sammenlign elpriser i Kolding

Når du skal på udkig efter strøm i Kolding, så anbefaler vi, at du altid sammenligner priserne på el i Kolding, før du træffer et valg. Så får du nemlig et bedre overblik over dine muligheder for strøm i Kolding – og dermed kan du hurtige finde den billigste pris.

For at gøre det nemmere for dig, så har vi samlet en oversigt over de bedste elpriser i Kolding øverst på denne side ifølge Billig-Strøm.dk. Så kan du hurtigt og nemt sammenligne deres produkter og priser, så du kan finde den billigste el i Kolding.

 

Liste over elselskaber i Kolding

Du kan som sagt vælge mellem mange forskellige elselskaber i Kolding. Nedenfor har vi samlet en liste over de mest populære elselskaber i Kolding ifølge Billig-Strøm.dk:

  1. AURA 
  2. Norlys 
  3. NRGi 
  4. Energi+ 
  5. Energidrift 
  6. OK 
  7. Energi Fyn 
  8. Gasel 

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvem tilbyder den billigste el i Kolding?

Når du skal på udkig efter billig strøm i Kolding, så er der mange elselskaber, som du frit kan vælge mellem. Her på siden har vi derfor samlet en oversigt over de bedste elselskaber i Kolding, så du kan sammenligne priserne. 

Skrevet af Nicoline

Nicoline sørger for at vedligeholde al information på Billig-Strøm, og hjælper med at udvikle og formidle guides og blogindlæg om strøm. Hun arbejder målrettet på at gøre det nemmere for dig at tage en velovervejet beslutning, når du skal finde det rette elselskab.

Med flere års erfaring indenfor elmarkedet har Nicoline en solid baggrund og dyb forståelse for elselskaber og elpriser, og hun ved derfor, hvad man skal være opmærksom på, når man skal finde det bedste elselskab.

nicoline

Skrevet af Nicoline

Nicoline sørger for at vedligeholde al information på Billig-Strøm og hjælper med at udvikle og formidle guides, og blogindlæg om strøm. Hun arbejder målrettet på at gøre det nemmere for dig at tage en velovervejet beslutning, når du skal finde det rette elselskab.

Med flere års erfaring indenfor elmarkedet har Nicoline en solid baggrund og dyb forståelse for elselskaber og elpriser, og hun ved derfor, hvad man skal være opmærksom på, når man skal finde det bedste elselskab.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Billig-Strom.dk er en annonceside

På Billig-Strom.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Billig-Strom er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.