El København – Sammenlign elpriser i København

Sammenlign elselskaber og se om du kan finde en billigere elpris på din adresse ud fra dit estimerede forbrug.

1.000+

Mdl. brugere

30+

Elaftaler

2 ud af 3

Kan spare ved at skifte

Udvalgte udbydere
Priserne er senest opdateret: 16. juni 2024

Nedenfor kan du sammenligne et udvalg af elselskaber i København.

Sådan rangerer vi på Billig-Strom.dk

Den generelle rangering af produkter er baseret på den aktuelle elpris, mens eventuelle fremhævede udbydere, er baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af eludbyder. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser og andet. Derudover er de også påvirket af kommisionssatsen.

Annonce
Indhold skrevet af: 

Senest opdateret d. 7. juni 2024

Indholdsfortegnelse

Få den bedste el i København

Mange oplever det som en stor udfordring at flytte, især når det gælder en travl by som København. Der er mange detaljer at have styr på, men vi vil gerne hjælpe dig med at finde den rette el-aftale, så du altid har den bedste strømpris i København.

Men hvordan kan du finde det bedste og billigste elselskab i København? Det kan du læse mere om lige her.

Find de bedste elselskaber i København

Hvad end du er tilflytter eller blot har fundet en ny adresse i byen, kan det være en udfordring at finde rundt i de mange elselskaber i København. Her på siden vil vi gerne hjælpe dig til at finde lettilgængelig og billig el i København. Derfor kan du nemt sammenligne elselskaber og elpriser i Københavnsområdet lige her.

 

Sammenlign elpriser i København

Er du også på udkig efter det billigste elselskab i København?

Når du skal på udkig efter en ny el udbyder i København, så anbefaler vi, at du starter med at sammenligne elpriserne i København. Elpriserne svinger nemlig mellem de forskellige el leverandører i København, og der kan derfor være penge at spare ved at sammenligne strømpriserne. Her på siden kan du dog hurtigt få et godt overblik over dine muligheder indenfor el i København, så du kan finde den bedste og billigste elselskab i København.

 

Liste over elselskaber i København

Du har som sagt mange muligheder, når det drejer sig om strøm i København. For at gøre det nemmere for dig, har vi samlet en liste over de mest populære elselskaber i København baseret på udvalget på Billig-Strøm.dk:

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvad er det bedste elselskab i København?

Du kan frit vælge mellem mange elselskaber i København. For at gøre det nemmere for dig, har vi samlet en oversigt over de bedste elselskaber i København her på siden.

 

Hvem kan tilbyde billigst el i København?

Konkurrencen er hårdt på el-markedet, og derfor tilbyder de fleste elselskaber strøm til konkurrencedygtige priser. Du kan med fordel bruge vores sammenligningsoversigt her på siden, hvor du hurtigt og nemt kan sammenligne elselskabernes priser i København.

Skrevet af Nicoline

Nicoline sørger for at vedligeholde al information på Billig-Strøm, og hjælper med at udvikle og formidle guides og blogindlæg om strøm. Hun arbejder målrettet på at gøre det nemmere for dig at tage en velovervejet beslutning, når du skal finde det rette elselskab.

Med flere års erfaring indenfor elmarkedet har Nicoline en solid baggrund og dyb forståelse for elselskaber og elpriser, og hun ved derfor, hvad man skal være opmærksom på, når man skal finde det bedste elselskab.

nicoline

Skrevet af Nicoline

Nicoline sørger for at vedligeholde al information på Billig-Strøm og hjælper med at udvikle og formidle guides, og blogindlæg om strøm. Hun arbejder målrettet på at gøre det nemmere for dig at tage en velovervejet beslutning, når du skal finde det rette elselskab.

Med flere års erfaring indenfor elmarkedet har Nicoline en solid baggrund og dyb forståelse for elselskaber og elpriser, og hun ved derfor, hvad man skal være opmærksom på, når man skal finde det bedste elselskab.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Billig-Strom.dk er en annonceside

På Billig-Strom.dk finder du guides, artikler, sammenligninger, tips og tricks osv. til alt hvad der rører sig inden for energioptimering i hjemmet. For at vi kan blive ved med at gøre dette, modtager vi provision fra de hjemmesider og services der henvises til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det fulde marked, og rækkefølgen af produkter kan være påvirket af provisionssatsen.

Vi vælger dog selv hvem vi samarbejder med, og vores indhold baseres altid på grundig research, således at du kan træffe den mest optimale beslutning vedrørende din energioptimering.

Billig-Strom er udelukkende et sammenligningssite og skal ikke betragtes som udbyder.